Що потрібно? Як виставити помилкові цілі

Шелли і дзеркала. Двері відкриває тишу. Дві приїзди. Точно одна дівчина вводить, другий летить, кажучи про переміщення: "Не знаю, Кравцов просить його: "І Елвіра?" І Магеллан говорить: "Що про Елвіру?" Ну, вона намагається, але вона дівчина. Єгор є золотою головою!

Кравцов і Магеллан винайшли назви двох реальних викладачів з кафедри теоретичної фізики, де я навчався. Під псевдонімом Егором є однокласник. Хлопець, який прийшов до університету з фізичного виховання. Відмінна підготовка. Ми були такими, як зірки в нашому перший рік.

На третьому курсі відбулася розмова. З точки зору знань, Егор і я довгий час був рівним. Не хочу купувати нові фізики. Я думаю, що він по-різному по-різному. Знайдено нові цілі. Але для деяких викладачів він був єдиним у своїй групі.

Це те, що є три дівчата, які залишилися на третій рік. Єгор був лише зазначений. Навантаження на суб'єкти була найважчою. Порівняти. Вчителі вважали, що фізики повинні знати математику краще, ніж самі математики, бо для нас це інструмент для вирішення фізичних проблем. Є три дівчата. Гарненька. Вчиться вища математика та теорія рядків. І пропустіть!

Вчителі лікували нас по-різному. Що таке спокій як звичайні студенти. Інші, як смішні аномалії. І для Магеллана ми були неправильною статистичною помилкою. У своїй лекції він може легко розповісти нам, що ми, як фізики, безперечно. Не варто витрачати час на виховання жінки, яка буде маррі, мати дітей і відмовитися від науки.

Я повинен сказати, що я увійшов до фістики з конкретною метою ведення науки і вигоди людей. У цих умовах. Небесно. Увечері після класу я прочитав ноти. Чи можна ви уявити, що це було схоже на слух? Тільки повагу до поважного віку супротивника припинив гостру боротьбу в захисті своєї мети.

Але повернувшись до початку оповідання. У день, у відповідь на мій вихід, мій чудовий друг Марина видав фразу, що змінив мій розум:

- Ну, ви можете провести своє життя, проводячи його неправильно.

Вона сказала щось інше. Я не чув. Життя, яке милосердя прийшла перед очима. Я не хотів її. Я раптом усвідомив, що я відіграю роль студента фізики на деякий час. Молода любовна вафельна справа. Не було нових цілей, і я проходив до старого. Вона була настільки знайомою і красивою.

Нова реальність була прозаїка. Я хворий і втомився від нема грошей. Постійна робота в суботу та неділях. З кожним роком я скористалася можливістю отримати студентський грант з невеликим збільшенням стипендії.І вже добре розуміли, що робити гроші в області, тяжіння, що цікаво мені, практично неможливо.

Як виходить, я не хочу підштовхувати науку за свій рахунок. Цей вектор пішов. Нам потрібна нова. Все це було реалізовано протягом декількох секунд.

З тих пір, як правило, було виявлено кілька нових цілей. На той час як вони здавалося мені право. Після того, як один день вони не змогли тесту. Розпочався новий пошук. За час, я зрозумів, що я був просто сформульувати його неправильно. Я приймаю слогани і слогани тимчасових партнерів і інструментів, як мій мета. Звісно, пізніше ця мета виходить, щоб бути підробкою.

У нас є підроблені цілі. Великий або невеликий. Хтось вирішив зберегти компанію і навчитися ковзанню. Ще одним є агонізуюче написання дисертації. Третя робота в продажу і прагне стати кращим продавцем. І що молодий чоловік над ним навчається бути лікарем. Сімейна династія. Мама пишається, і він зірється на футбольному полі.

Хто пішов на музичну школу як дитину? Хто хоче зробити музику? Чи є люди, які змушені були? Ви кажете: Поганіні сам був замкнений скрипкою і не випущений до уроку. Поганий хлопчик дізнався про крі і swear з музикою.

Я зроблю в мій час. Я був здивований, що я отримав швидко. Моя мама була зміщена, але фортепіано залишив будинок. Я дуже вдячний їй за це. Дитина завжди знає, чи є його бажання або інші хочуть, щоб він був. Важкий для дорослих. Натискаємо медіа, рекламу, знайомства, друзі. Ми прагнемо до успіху. Хто кинув? Що таке успіх?

Інколи Я думаю, що наші цілі є особливою формою життя. Вони живляться від наших страхів. Маскарадування як безпліддя, утиліта, необхідність. Ми піклуємось про них, як наші улюблені домашні тварини. Прод. Вони виглядають реально. І поки вони можуть бути піддані. Я дуже вдячний своєму другу Марина за те, що я вірю випробування, що день. Я регулярно перевірю себе в моментах сумніву.

Техніка проста. З Вами зв'яжеться менеджер

Уявіть, що ви досягнете мети. А тепер у вас є роликоастер їде кожен вихідний день з друзями замість ретро кіно. заохочення?

Ви продавець місяця! Бос дає вам приклад. Нагорода про продаж. Ви готові до наступного десяти років життя? Ваше життя?

Ступінь доктора в кишені. Читання слухати скарги і діагностувати не тільки хворі на роботу, але родичі і друзі? І так далі тридцять років?

Іноді відповідь підніме нові питання.

Як ви знаєте, що ваша мета? В той час як я написав цю статтю, я мав власний рецепт. Але це не всім. Я бачив чіткі цілі. Я сформульував їх і написав їх вниз. Я проаналізував і змогла знайти спільний початок, який звучав мені. Тепер потрібно вибрати шлях.

Тоні Роббінс: Слова, які можуть змінити мозок

Сильний зв'язок з коханою людиною

Якщо ви зіткнулися з вибором, а кількість плюсів і мінусів приблизно рівні, просто оберіть прямо зараз. Будь-який варіант. Немає спини. Поставити себе в цю реальність. Відкрийте свій вибір. Послухайте себе. З іншого варіанту, теж. Як це відчувається? Довгий або хвилюючий, тривога або рельєф?

Ви знаєте, що ви дійсно хочете, прямо?

Автор: Ельвіра Мухамтешин

Джерело: interesno.co/myself/4cb1788a79a0