Правда і про сиру їжу

Інформація про здоров'я, харчування, сира їжа, яка йде від мене, часто суперечить легкому, приємному, демонстративно оптимістичною інформацією, що надходить від людей, які схильні бути «звіркою» сировини і заробити на цій темі.

Моя думка і мої аргументи будуть більш чіткими і переконливими у світлі риторичного питання, що я просив в одному з моїх попередніх постів близько 100-150-200-річної сировини.

Ви можете «загарити» це питання ще більше – сирі продукти повинні бути, принаймні, абсолютні рекорди-старці-довголівці, але в реальності не існує навіть 70-80-річної сировини, а деякі, хто, швидше, є антирекламою сирої їжі.

Як так, як сира їжа повинна бути настільки ефективною, повинна бути така безумовна вигода!

Але факти не можна анотація від них і ігнорувати їх будь-яким чином – це, очевидно, спосіб ніде. Для того, щоб все було зрозуміло.

Якщо це надзвичайно стискається. Сира їжа не є кінцем самі, заради якого повинні переносити різні несприятливі умови. Навпаки сира їжа приваблива, точно так як вона, будучи єдиним природним і тому найбільш приємним способом харчування для людини, повинна бути найефективнішим і повинна привести до різкого поліпшення його загального стану і радикального відновлення, і в кінцевому підсумку призведе до максимальної тривалості.

Але! Ефективна довгострокова сира їжа можлива тільки на чистоті фрукти і овочі! Але, навіть при наявності великої кількості чистої фруктів і овочів, потрібно вміти розморожувати їх, адже не все, що здається їстівним і смачним і їсти сирими продуктами, насправді добре для здоров'я. Незрівнянно складніше їсти сиру їжу, якщо набір продуктів набагато менший, і ці продукти також сухі.

Сира їжа в місті на придбані, очевидно, неочисті продукти будуть повністю непередбачувані. «протяжна палуба» і безпосередньо залежить від ступеня сухості виробів. Можливо, навіть є поліпшення благополуччя, і відчуття незвичайної простоти, а ослаблення і навіть повного зникнення симптомів деяких захворювань, але завжди буде деякі відчутні «мінус» в благополуччя, які, здається, можна видалити вміло, скорегуючи харчування. «Клоза ліктя ...» – на нечистих продуктах не працює, «принаймні вичерпається всередину. й

Чому сира їжа «гурус» так безшумно оптимістична? Так, тому що вони зробили тему сирої їжі свого бізнесу - лекції, семінари, книги, диски ..., і тому ділігентно демонструють їх нібито відмінне здоров'я, нібито абсолютна майстерність теми сирої їжі, і найголовніше, можливість для всіх, хто оплачує за свої дорогі навчальні заходи, щоб приєднатися до сирої їжі і стати таким же.

О, Лі! По-перше, ці «гуру» не настільки досконалі, як вони імітують, з власною сирою їжею, і вони не знають, чому це так, і що потрібно зробити, щоб зробити все ідеально? Легко вірити, що вживання сировини означає, що все сире, Вони не розуміють, що не все, що є їстівним для вас, особливо коли це сире, і вони не розуміють критичного значення чистої їжі в сирій їжі.й Деякі з них легко говорять на аудиторію «Не хвилюйтеся про чистоту продукції». Він помилково вважає кризами, щоб бути очищенням деяких відкладів «шлаків», які накопичилися за минулі роки, і кожна наступна криза повинна стати проявом вічно глибокого очищення організму, і тому розповідає про свою недавню кризу, яка приніс йому пневмонію і примусив його вдатися до допомоги гомеопа.

Ілюзію, що ніхто не помітить що-небудь, показує свої фотографії, які показують, що він / вона в цей період радує себе ферментованим харчуванням і їсти свої очі і сторони.

По-друге, усвідомлення того, що у них багато більше питань на тему здоров'я / сирої їжі, ніж відповіді, і що у них є ця тема на поверхнево, на рівні банальних ідей, вони знають, що тих, на яких вони заробляють гроші, сира їжа в кінці, напевно, не вдасться.

Але це не мета «звороту», їхня мета відрізняється – гроші, до тих пір, поки «народи» пожертвували гроші за свої лекції, семінари... Не знаючи, що це не призведе до нічого хорошого, крім дискредитації.

Але вони усвідомлювали, що люди прості і довірливі, що вони можуть легко заробити гроші, і для цього не потрібно досягти реальних, довгострокових позитивних результатів, але досить достатньо митця. Вони «вчать» люди, які самі самі по собі погано суперечать, їх шлях нездатний захоплений говорити про сиру їжу перед неособистою аудиторією, дієсловим, рясно приправленими словами – любов, радість, гармонія, щастя, світло, доброту, мир.

Але ці "гуру" ще досить молоді, і вони будуть як оптимістичні і переконливі, коли вони ростуть до 50, 60?

І все ж, витончена брехня «гуру» про сиру їжу для багатьох є більш привабливим, ніж гола правда. Якщо людина так влаштована, то завжди приємніше чути позитив – це дуже добре зрозуміла і використана фігура.

І найголовніше, що люди, які намагаються їсти сиру їжу, переважно молоді люди віком 20-35 років, і в цьому віці люди часто оптимістичні про все нове, включаючи сиру їжу. Вони абсолютно впевнені, що вони, звичайно, зможуть реалізувати таку привабливу ідею як сира їжа! І ресурс свого тіла ще не був розроблений, і найчастіше вони ще не мають серйозних проблем зі здоров'ям, тому вони все ще дозволяють експериментувати на себе і, швидше за все, пройде без серйозних наслідків для їх здоров'я, хоча, хто знає?

Поки людина отримує персональний досвід, практично неможливо переконувати його щось, що не збігається з ідеями. Насправді, теоретично, це повинно бути: абсолютна самостійність є механізмом еволюції, так що кожен йде самостійно, довіряє тільки свої почуття і мозок ... так що природний вибір йде.

Добре, сира їжа гуру експлуатує цей екстремальний оптимізм молоді.

Я хотів би правильно зрозуміти, щоб не в будь-якому випадку сіяти песимізм щодо сирої їжі. Сира їжа є єдиним природним способом годувати всіх тварин на землі, включаючи людей. Але сьогодні ми не живемо в дикій природі, а в сучасному сухісті всіх сільськогосподарських продуктів продаються в містах, ви не можете довірити тільки смакові відчуття - ви легко зможете знецінити і досягти мертвого кінця. Є багато прикладів, які почуття не допускаються до орієнтації людини, навіть в теплих зонах, де є велика кількість чистого фруктів і овочів, які тільки шкідливі люди не їсти, хоча для цього немає потреби.

Необхідно ретельно проаналізувати і чітко все, пов'язані з нашими відчуттями і харчовими продуктами, інакше спроба радикально поліпшити здоров'я з сирою їжею, може згорнути і перетворювати нові проблеми експерименту.

І що ще хотілося б сказати – відчуйте себе безкоштовно, щоб зв’язатися з вами «звернути», «відвертатися». Ви їсти сиру їжу, з певними питаннями харчування та благополуччя, які виникають з вас. Це допоможе вам швидко уточнити питання, яке Вас цікавить, або уточнити питання компетентності своєї «гуру», яка також важлива, адже вона буде кинути сліпих з очей і врятувати вас від будь-яких помилок через сліпу віру в «гуру».

І все ж, якщо є багато цих питань від різних людей, то це буде дещо заспокійливим «оглядом» і зберігати їх в певній мірі від незворотної, нездатної розмови. Звісно, вони не зобов’язані «гарантувати послугу» перетворюються на сиру їжу, але їх лекції та семінари досі нездатні одноразові концерти популярного «показного бізнесмена». Видання

Автор: Володимир Тогоєв

Також цікаві: 5 кращих причин з'їсти сирі продукти

Принципи загоєння організму: ми те, що ми засвоюємось

Джерело: v-togoev.livejournal.com/2399.html