Чоловік більш стурбований власними справами, коли вони відчувають почуття, інакше він відмовляється від своїх безглуздих справ і сходження на інші.Американський філософ Ерік Хофф
Це природний для людей, які хочуть бути коханим і прийнятим – звідси вікове бажання жити до тих чи інших очікувань. Проте, ви можете зробити свідомі зусилля, щоб зупинитися, щоб щось, що не має. Безкоштовно себе від зайвих тягарів. Це навичка, яку потрібно практикувати. Після того, як ви навчитеся позбутися від непотрібних речей, світ навколо вас почне різко змінити.
Ви повинні прийняти одну просту правду:
Ви не повинні турбуватися про те, що не хвилюйтеся. Хороша робота іншої людини, новий сусідський автомобіль, який краще, ніж ваш, великий, сучасний будинок вашого друга, і так далі. Коли ви звертаєте увагу на те, що ви не повинні турбуватися, це робить вас більш нещасливими. Ви починаєте слухати те, що ви не і що ви не маєте.
Не потрібно відкликати своє життя відмирання. Це призводить до небажаних проблем психічного здоров'я. Надаючи дуже важливе значення для речей навколо вас, ви повинні зупинити життя повноцінного життя. Ключ до гарного життя - це те, що важливо для вашого росту, кар'єри та загального благополуччя.
Якщо ви зупините карбування про те, що інші люди думають про вас, ваша впевненість швидше за все, ви можете уявити. Ви починаєте вірити в себе і що вам доведеться запропонувати світ, і ви не пустили зовнішніх чинників заважати вас і впливати на ваші рішення.
Більш того, ви прагнете бути такими, як хтось інший, чим гірше і незадовільно ви відчуваєте. Чим більше ви хочете бути щасливими, тим більш самотніми ви стаєте, незважаючи на те, що оточені чудовими людьми.
Зміцнення, щастя і виконання життя – це все про те, що потрібно дійсно турбуватися про те, що важливо, речі, які не варто звертати увагу на все.
Марк Мансон пояснює це: В житті ми повинні турбуватися про щось. По суті, немає такої речі, як психізм. Єдине питання - що кожен з нас віддає перевагу проведенню емоцій.
Заказник цих переживань обмежений, тому вам потрібно використовувати їх ретельно.й Як мій батько скористався, «Марк, досвід не росте на дереві». Ну, океї, він ніколи не сказав, що. У будь-якому випадку, це не важливо, щоб він сказав про це. У той момент, що досвід має бути заробленим, а потім інвестовано належним чином. й
Забудьте свої слабкі сторони і зосереджуйте на міцності.Ви повинні грати на ваші сили і не дати слабкий шанс.
Ви можете платити занадто багато уваги на негативну інформацію. Мільйони людей у світі постійно замислюються про те, як позбутися від своїх недоліків.
Це без використання. Ви повинні орієнтуватися на свої сили першим. Прийміть гірку правду: Ви ніколи не зможете подолати ваші слабкі сторони. Однак ви можете змінити спосіб життя і зосередитися на тому, що ви робите краще. Ви не повинні змінити себе. Ви станете кращим варіантом себе, якщо ви звертаєте увагу на власні переваги. Ви повинні прийняти ваші помилки і недоліки, подолати страхи і позбутися від небезпеки. Починаємо перехресувати хворобливу і жорстоку правду про себе.
Дослідження Гарвардського бізнес-огляду виявило, що якщо люди розміщують високу цінність на критик, визнаючи помилки, які роблять, навряд чи, щоб привести їх до підвищення продуктивності.
Вчені пізніше виявили, що
Розвиваючи власні сильні сторони, ви зможете зрозуміти, як боротися зі слабкими сторонами і будувати впевненість.Ви можете сказати: «Я хороший лідер, але я не люблю мене з цифрами, тому замість того, щоб відправити мене в клас математики, дати мені хороший фінансовий партнер. й
Замість хвилювання про те, як поганий ви, грайте на ваші сили.й Зроби те, що ви здатні зробити дуже добре. Пам'ятайте, що ви не можете бути кращими на все.
Вчимося прийняти те, що кожен інший!Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. (Іріш поет Томас Мур)
Ви не повинні відповідати. Вам не доведеться подобатися всім іншим. Якщо ви не любите щось, дайте його.
Не боятися приймати своє вірне само. Не боятися того, як ви сприймаєте світ. В той час як інші намагаються налаштувати на решту світу, зробити світ придатним для вас.
Розробити імунітет до думок інших і бути відкритим для нових ідей. Ви не повинні бути втілені, що до тих пір, поки інші є змістом в усьому світі. Якщо ви не подбаєте про те, що інші говорять про вашу роботу, ви на правій трасі.
Скористайтеся вашим правом, щоб позбутися від вашого рутину і спробувати щось нове, і ви побачите, як ви і світ навколо ви будете змінити для кращого. Завжди найкращий варіант. Зробіть свою звичку, щоб визначити правила, дивитеся на можливості спробувати щось інше. Ви будете дивуватися на що ви здатні. Речі обов'язкові для зміни краще.
У світі, де всі слідують правилам, ніхто не помітив нічого. Люди роблять те ж саме щодня. Ніжно піклується, що ви працюєте, щоб закінчити роботу. Ваш бос хоче бачити результати. Він не піклується про те, що ви отримуєте. Ви є частиною процесу, і якщо процес ефективний, то ви повинні залишитися там і зробити те, що ви повинні зробити.
Познайомитися з нами Прийміть себе. Будьте собі.Моя найбільша помилка, яку я не пробачаю себе, є те, що я колись дав назустріч своїй ідентичності. (Англійський філософ і письменник Оскар Дике)
Не чекайте затвердження. Поставити пробачення, не дозвіл.
Єдине, що зупиняє вас від справи дивовижних речей. Якщо ви дійсно хочете зробити щось дивним, зупинити розмову і зробити це!
Любов і наука є інструментами, щоб протистояти деградації. Немає інших! Знайти себе. Взяти відповідальність за своє життя. Якщо ви не задоволені цим, спробуйте змінити його. Відсутність дії призведе до нічого. Якщо ви не боїтеся за межі зони комфорту і зони безпеки, то ви обов'язково досягнете того, що хочете.
Стоп переживає про непотрібні і непотрібні речі, які не мають нічого спільного з вами. Почати життя для реальних! Ваше життя буде набагато краще, якщо ви зупините турботу про те, що люди думають про вас і подбати про себе і розвивати свої сили. Видання
на основі статті Томаса Оппун
Джерело: muz4in.net/news/zhizn_stanet_namnogo_luchshe_kogda_vy_prekratite_pridavat_znachenie_nenuzhnym_veshham/2016-12-01-42459