Щиро вдячна Вам за те, що ви будете щасливими

Люди поглибше поважають клинами старовини. Але з яких причин вони не читають їх роботи. Цікавий факт: якщо ви обираєте книги в класичному розділі, а не на полицях саморозвитку, ваші шанси на життя значно збільшуються. Ерік Баркер, стаття якого я переведений для вас сьогодні, вважає, що ідеї, які були відомі тисячі років, достатньо, щоб зробити нас щасливими.

Як ви отримуєте глухий від усього, що величезні розуми Стойської школи писав? У пошуках відповіді на це питання я звернувся до мого друга Райанського свята, автора таких естселерів як «Беліве Ме – Я Лі!», “Як сильні люди розвивають проблеми”, “Маркетинг Hacker”. Творчість і технологія.

Ми не згасимо події, але по вірі.

Уявіть, що ваш коханий пішов з вами. Ви сумуєте? Світ ніколи не буде таким же?

Тепер уявіть той самий сценарій, але в кінці ви дізнаєтеся, що цей чоловік є психопатом, який загинув три своїх колишніх партнерів. Чи ви згасите, що ви залишилися позаду? Ні, вам страшно!

Це стає зрозуміло, що факт поділу не так важливо, як ваш погляд на ситуацію.

Якщо ви втратите свою роботу і вірте, що це було поганою роботою, а пошук нового місця не займе довго, то ви не хвилюєтеся. Якщо ви переконані, що це була найкраща робота, яку ви коли-небудь знаходилися, ви захочете.

Наші емоції не випадково, вони приходять з наших думок.

Райан:

«Стоічні викладання показують, що немає хороших або поганих подій, тільки наше сприйняття того, що відбувається. Шекспір укладено, «Це нічого хорошого або поганого, це відображення, що робить все так». І Шекспіра і древні філософи запевняють, що світ небайдужий і об'єктивний. Як кажуть Стойки, «Це сталося мені» і «Це сталося мені, і це страшно». Якщо ви зупинилися тільки в першій частині, ви будете більш життєрадісними і зможете зробити щось добре з усього, що відбувається з вами. й

Викладання школи Стойизму були адаптовані до відомого психолога Альберта Елліса і вплинули на формування раціонально-емоційної поведінкової терапії - основного методу, який допомагає подолати низку серйозних проблем, від депресії до неконтрольованої ранги.

Більшість досвіду пов’язані з нашими повірями.

Після того, як ви зіткнулися з негативними емоціями, не фокусуючись на тому, що це викликало. Задайте себе, наскільки раціональні ваші думки:

Якщо мій партнер залишив мені, я ніколи не відшкодував.

Якщо я втратив свою роботу, мій життя над.

Якщо я не закінчую цю посаду, автор покаже мене.

Ці суди є irrational, і вони спровокують тривожність, гнів або депресії.

Змініть спосіб, який ви думаєте, і ви зможете впоратися з вашими емоціями: «Увімкніть, якщо він залишає мене, я зустрінеш когось ще». Це сталося до і я зробив це. й

Контроль того, що ви можете і ігноруєте відпочинок.

Чи знаєте ви молитву Серенції? ( Автор – Рейнхолд Нєбур, американський теолог, який жив на межі XIX-XX ст.):

“Лорд, дайте мені можливість прийняти те, що я не можу змінити,

Залучення змінити те, що я можу,

І мудрість відрізнити один від іншого. й

Рейнхолд Нєбур прийшов до цієї ідеї в честях минулого століття. The Stoics preached це проста ідея 2,000 років тому. Філософія старовини приділяв багато уваги до контролю, але не завадили його. Ключова точка Стоїцизму:Чи можна це зробити??

Якщо так, це зробити. Якщо ви не можете, то ви не можете. Вирощування призводить до нічого, крім стресу.

Райан:

«Замовлення до викладання Стоїка, часто, що нас турбує щось над яким ми не контролюємо. Наприклад, у мене є важлива робота, запланована на завтра, і я хвилююсь про дощ. Неважливо, як нерв я. Не зупиняється дощ. «Не тільки ви будете щасливі, якщо ви навчитеся відрізняти ситуації, в яких ви можете і не можете впливати на те, що відбувається, але ви також зможете стати більш продуктивною і ефективною, якщо ви направляєте енергію повністю до того, що ви контролюєте. й

Наступного разу, коли ви захочете про те, що відбувається, зупиняйтеся на другий і попросіть себе, «Чи можу я вплинути на події?» Якщо так, припиніть хвилювання і отримайте роботу. Якщо ви не змогли контролювати ситуацію, досвід не поліпшить ситуацію.

Небезпека, гнів, досвід є irrational реакцій і не найкращий спосіб реагувати на те, що відбувається.

Прийміть все, але не пропустіть.

Ця точка має найбільші проблеми. Небо любить слово "прийняти". Для багатьох, це означає, що давати і відмовитися. Але це не так.

Давайте подивимося на неї по-різному. Що таке антоним для слова "прийняти"? Дені. Що відбувається?

Albert Ellis консультує людей з питань видалення слова «зроблених» зі свого виступу."Святий" є відмовою. Як ви хочете, ваші очікування не переважають над реальністю.

Моя дитина повинна бути (Чи не вони)

Дорога не повинна бути настільки зайнятою. (До того часу ми входимо в транспорті)

до Не варто забувати. (Для цього дощу зовні.)

Поведінка – це irrational, irrational переконання – корінь негативних емоцій. Перший крок – прийняти реалії сучасності. Але це не означає, що ви повинні бути пасивними.

Ви приймаєте те, що це дощ. Ніщо і «добрий» нічого не змінює. Але це не означає, що ви не можете привезти парасольку.

Райан:

«Як ми розуміємо це, прийняття є синонімом зволоження, але для Стоіки це означає прийняття фактів, як вони, а потім знецінення, що робити з ними. Проблема полягає в тому, що завдяки нашим очікуванням ми сприймаємо прийняття як подання обставин, коли в реальності ми не маємо ідеї, що може статися. «Не відходи енергії, які шукають речі, які виходять за межі нашого контролю, нехай ми приймаємо факти, нехай рухаємось і подивимося, що це можна зробити. й

Поки не ходять як заплановані, не заперечуйте, приймаєте його. Задайте себе, ви можете впливати на те, що відбувається? Якщо так, зробіть щось. Якщо ви не захочете себе, якщо ваші переконання раціональні.

Ось як ви відійдете від «Чи не дощали!» Тепер ми не можемо йти в парк! Весь день зіпсовано!", щоб "Це дощ, тому не збирається на парк. Давайте подивимося гарне кіно

Так ми взяли увагу на те, як боротися з негативними емоціями. Це наш захист. Тепер поговоримо про атаку - як зробити речі краще.

Приховати, чия дитина ви будете

Я знаю, що це не має сенсу. Подаруйте мені хвилину, я поясню.

Все, що ми говорили про раніше, відбувається в голові. І як ми навчимося, це з наших голів, які майже всі наші проблеми приходять. Але якщо ми хочемо, щоб поліпшити речі, ми повинні вчитися з інших людей.

Ви не тільки в цьому світі. Так багато вчитися з інших людей: рольові моделі, наставники. Сенека, одна з стовпів Стоїка, висловила цю ідею в красивій заяві, що я люблю дуже багато:

«Ми хочемо сказати, що ми не можемо вибрати наші батьки, які визначаються шансом, але ми маємо силу вибрати, чиє син ми хочемо бути. й

Коли я говорив про професора Андреса Єриксона, автор теорії, яка 10000 годин практики може зробити будь-який експерт, він сказав: Якщо ви хочете бути кращими в будь-якому полі, то перший крок – знайти наставника.

Андери:

«Ви повинні поговорити з тим, хто захоплюється, хто робить щось на рівні, що ви хочете досягти. У такому менторі ви зможете зрозуміти, що потрібно змінити для досягнення бажаного рівня майстерності. Запитайте їх, як вони досягнути своєї мети, запитайте їх, щоб допомогти вам визначити, що в даний час не заважає вам досягти того, що ви хочете, і які наступні кроки до мети. й

На наступний раз ви зіткнулися з перешкодою, думають про людину, яку ви захопили. Дослідження показує, що «Що б ___ зробити на своєму місці?» може мати сильний позитивний вплив на вашу поведінку.

Рольові моделі та наставники чудово підходять для досягнення найкращої версії себе.

Ранкові та вечірні обряди мають значний вплив.

Величезна кількість досліджень підтверджує, що обряди можуть значно покращити наше життя. Який вид обрядів рекомендує Стосик?

Ранкові та вечірні обряди. Для того, щоб допомогти вам підготуватися до цього дня, а інший - оцінити, як день пройшов, і що можна виправити в майбутньому.

Райан:

«Стойізм навчає нас почати день з обрядом, який нагадує про те, що ми стикаємо. Маркус Авреліус сказав: «Сьогодні люди, які ви познайомитеся, будуть...», а потім він перерахував всі негативні риси, які ви можете зіткнутися протягом дня. Це не песимістичне ставлення, він сказав: "Не знаю, що ви знаєте все це, ви не приймаєте його особисто, і ви не намагаєтеся зрозуміти, чому людина відчуває цей шлях, прощення і любов їх незважаючи на це". Столики вважали, що потрібно починати день з медитації, готуючи себе на майбутнє, і закінчуючи відображенням на що сталося і що можна виправити. й

Не вірю в досконалості. Вони відчували, що ми всі в постійному процесі роботи над собою. Ви завжди можете отримати краще. Як Seneca - сказав вінДо тих пір, як ви живете, продовжуйте вчитися жити.?

Прийміть склад.

Шість способів Стародавнього філософа може допомогти вам бути щасливим

• Ми не згасимо події, але по вірі: Кінець світу дійсно означає кінець світу.

• Контроль того, що ви можете і ігноруєте відпочинок. Помилки ніколи не виправдали ситуації.

• Прийміть все, але не пропустіть. Ніяких порад заперечення. Візьміть його. А потім діяти.

• Яким буде Бетмен?

• Ранкові та вечірні обряди мають значний вплив: Заплануйте день, а потім зайдіть на склад.

Книга Марку Аврелію Відображення починається досить незвично: він списує всіх, хто за свою допомогу. Список подяки.

Стойські філософи приділяють велику увагу вдячності. У своїх відблисках Маркус Аврелій писав:Не варто орієнтуватися на те, що вам не належить. Але вважайте благословення, що дійсно належить до вас, і подумайте, скільки ви хочете, якщо вони не були вашими.?

Учені будуть підтримувати його. Дослідження показують, що уявляючи їх життя без заповітних моментів люди починають цінувати більше, що сталося з ними. Ми вдячні та щасливим.

Підсвідомий: інструкція із застосуванняІзольти дорогоцінні камені спілкування

«Що я ніколи не зустрівся з нашим партнером? Якщо у мене немає дітей? Доброго дня! й

Вам не потрібно, щоб бути щасливими. Стоп для того, щоб реалізувати значення відмінних речей, які ви вже маєте.

Ми прагнемо переоцінити новинку. Іноді ідеї, які є тисячі років, все, що потрібно бути щасливим. Видання

Кредит Ерік Баркер

Режисер: Лера Петросян

P.S. І пам'ятайте, що лише змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом!

Джерело: interesno.co/myself/b834e9ca72b4