381
3 кита фольги
Людина є, мабуть, найбільш дивовижним створенням природи. Багато людей з допомогою допомоги свінгерий спосіб життяі стрес День після дня вони знищують цитадель здоров'я. Статистично говорячи, вони добре роблять! За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), 40 млн. осіб щорічно гинуть з різних захворювань, пов’язаних з цими факторами. Чому це відбувається?Чи може це бажання самозахисту або поганий спадок, або це може бути чужа несправність, наприклад, лікар, який зробив неправильний діагноз або підібрав неправильне лікування? Хто відповідальний за здоров’я?
Хто вважає, що здоров'я людини визначає:
Це метод альтернативної медицини, що відновлює фізичне та емоційне здоров’я природними засобами.
Натуропатія відноситься до природних способів самооздоровлення організму і прагне до профілактики різних захворювань.
Філософія натуропатій стоїть на 3 китлі:1,1 км Використовується тільки натуральні засоби.
2,2 км Людина розглядається в єдності всіх проявів - цілісний підхід. І це означає, що натуропатія не тільки розглядає всі симптоми в цілому, але і враховує емоційний і психічний стан людини. 3. Підвище життєвої сили. Всі дії спрямовані на створення сприятливих умов для цієї життєвої сили, завдяки яким можливе самозбереження. Засновники натуропатії на початку ХІХ ст. прагнули повернутися до природи. Проте, за останні 20 до 30 років, існує величезна кількість досліджень про вплив правильного харчування на різні аспекти нашого здоров’я. І сьогодні, натуропатія є дійсно науковим методом!
Основні інструменти натуропатії:
Джерело: www.vitateva.ru/, сторінки,37
Хто вважає, що здоров'я людини визначає:
- Стиль життя - 50%
- Генетика - 20%
- Зовнішнє середовище - 20%
- Медична допомога, 10 відсотків.
Це метод альтернативної медицини, що відновлює фізичне та емоційне здоров’я природними засобами.
Натуропатія відноситься до природних способів самооздоровлення організму і прагне до профілактики різних захворювань.
Філософія натуропатій стоїть на 3 китлі:1,1 км Використовується тільки натуральні засоби.
2,2 км Людина розглядається в єдності всіх проявів - цілісний підхід. І це означає, що натуропатія не тільки розглядає всі симптоми в цілому, але і враховує емоційний і психічний стан людини. 3. Підвище життєвої сили. Всі дії спрямовані на створення сприятливих умов для цієї життєвої сили, завдяки яким можливе самозбереження. Засновники натуропатії на початку ХІХ ст. прагнули повернутися до природи. Проте, за останні 20 до 30 років, існує величезна кількість досліджень про вплив правильного харчування на різні аспекти нашого здоров’я. І сьогодні, натуропатія є дійсно науковим методом!
Основні інструменти натуропатії:
- лікувальне харчування,
- ортмолекулярна медицина,що включає вплив вітамінів і амінокислот,
- трав'яна медицина.
- поліпшення травлення,
- зміцнює імунітет,
- подолати тривогу і безсоння,
- отримати оптимальну вагу,
- підвищення ефективності.
Джерело: www.vitateva.ru/, сторінки,37