3 кита фольги

Людина є, мабуть, найбільш дивовижним створенням природи. Багато людей з допомогою допомоги свінгерий спосіб життяі стрес День після дня вони знищують цитадель здоров'я. Статистично говорячи, вони добре роблять! За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), 40 млн. осіб щорічно гинуть з різних захворювань, пов’язаних з цими факторами. Чому це відбувається?Чи може це бажання самозахисту або поганий спадок, або це може бути чужа несправність, наприклад, лікар, який зробив неправильний діагноз або підібрав неправильне лікування? Хто відповідальний за здоров’я?

Хто вважає, що здоров'я людини визначає:
  • Стиль життя - 50%
  • Генетика - 20%
  • Зовнішнє середовище - 20%
  • Медична допомога, 10 відсотків.
Це, принаймні 70% (середовище і спосіб життя ми вибираємо) нашого здоров’я залежить від себе.Розуміння цього факту дозволяє людині стати ковалом свого здоров’я. Це бажання допомогти собі і іншим, які привели до народження (або перездрості). Натуропатіяй У своїй сучасному вигляді вона народилася в Європі, в той час, коли звичайні ліки використовували отруйні ртуті і кровопостачання, а операції погано розвивалися. Після цього німецький лікар Вінсенс Прайшниця вирішив лікувати людей з прогулянками в лісі і вздовж річкового берега. Він вірив в цілюще харчування, сонце і свіже повітря. Засновником іншої натуропатичної школи був Сильвестр Грахам, пресбітерський священик, який всесвітньо відомий доктор Шелтон. Грахем виступає вегетаріанством і використовуючи цільні зерна. Термін «натуропатія» був покоївцем американського лікаря Бенедикта. У Нью-Йорку відкрився перший магазин натуральних продуктів. Що таке натуропатія?
Це метод альтернативної медицини, що відновлює фізичне та емоційне здоров’я природними засобами.
Натуропатія відноситься до природних способів самооздоровлення організму і прагне до профілактики різних захворювань.

Філософія натуропатій стоїть на 3 китлі:1,1 км Використовується тільки натуральні засоби.
2,2 км Людина розглядається в єдності всіх проявів - цілісний підхід. І це означає, що натуропатія не тільки розглядає всі симптоми в цілому, але і враховує емоційний і психічний стан людини. 3. Підвище життєвої сили. Всі дії спрямовані на створення сприятливих умов для цієї життєвої сили, завдяки яким можливе самозбереження. Засновники натуропатії на початку ХІХ ст. прагнули повернутися до природи. Проте, за останні 20 до 30 років, існує величезна кількість досліджень про вплив правильного харчування на різні аспекти нашого здоров’я. І сьогодні, натуропатія є дійсно науковим методом!

Основні інструменти натуропатії:
  • лікувальне харчування,
  • ортмолекулярна медицина,що включає вплив вітамінів і амінокислот,
  • трав'яна медицина.
Однак важливо розуміти, що лікування не доведе очікуваних результатів, якщо людина не несе відповідальності за здоров’я і благополуччя. Не можна змінити спосіб мислення людини і життя, крім себе. За допомогою naturopathic лікування можна:
  • поліпшення травлення,
  • зміцнює імунітет,
  • подолати тривогу і безсоння,
  • отримати оптимальну вагу,
  • підвищення ефективності.
Сучасна натуропатія – наукова основа та кореня в давнину, довели свою ефективність, метод природного лікування. Цікаво: Дізнайтеся, як замінити таблетки! Як миється тіло Reacts для їжі

Джерело: www.vitateva.ru/, сторінки,37