Як зробити замовлення?

Я люблю дивитися своїх дітей, власних і інших, слухайте те, що вони говорять. І я помітив цей тренд давно. Сучасні діти не знають, як попроситий Не можна сказати або запитати щось.

Приклад елемента. Дитина перебуває на вечірці, граючи з дітьми, і раптом каже: «Я спрага!» Хто говорить? Так, найчастіше просто в недійсний, в простір, чекаючи негайного реагування, тобто поява скла води.

Я не звертаю увагу на такі вирази, і я чекаю, що відбудеться далі. Це, як правило, слід повторити фразу, який вже звернувся до мене особисто. І я кажу, "Великий!" Що?

Деякі з них вже просять води.

Хтось сказав: «Чи потрібна моя допомога?» Ви хочете попросити мене щось? "Так, я не знаю, де ваші окуляри." Я маю на увазі, не знаю, що запит є. Необхідно пояснити і влаштувати полки - що відрізняє запит від заяви про факт.

Іноді це смішно в цих ситуаціях, але це дійсно сумно. На мій погляд, це дуже індексація поведінки дитини, яка знаходить себе в системі детоцентризму. Він звик до всіх, що дається йому нічого, варто натягувати. Відразу, догляд за матір'ю / бабуся виконує будь-яку зиму, навіть не чекаючи реального бажання. І ще частіше він нагадував кожну годину, що він хоче пити / їсти / піти в туалет. І це не про немовлят, це? Я говорю про дітей шкільного віку -- 6, 8, 10. .

Чому так важливо бути в змозі запитати?

Я думаю, що це дуже важливо! Це не просто те, що я фокусуюсь на цьому моменті і намагаюся працювати навіть з дітьми інших людей.

Першим є формування бажань. Дитина повинна навчитися розуміти, що він хоче, з такими простими потребами і почуттями, щоб не виростити як немовлята дорослого, прагнучи до нічого і нічого не хоче. І якщо ви виконуєте всі змії і потреби дитини, не чекаючи свого бажання, це результат, який можна отримати.

З'являються проблеми, тому популярні сьогодні, можуть добре рости звідси. Пити? Чи? Солодкий? Ну, їсти хоча б щось! – кисть з дитиною, і перестає відчувати почуття голоду, спраги, ситості. . й

По-друге, я вірю в милосердя Всесвіту і що голосні бажання виконані. Потрібно звикати до них з дитинства.

По-третє, я вірю, що дитина, яка є досить вільною мовою, повинна об'єднатися в дорослий світ спілкування, норми, традиції, правила. Я навчаю дітей:

• «Якщо ви випадково боляче хтось, апологуйте!»
  • «Якщо ви не можете ставити щось самостійно, попросіть дорослих за допомогу!»
  • Якщо ви хочете щось, попросіть ввічливо.

На мій погляд, це досить прості правила навіть маленької дитини, щоб зрозуміти, і це за допомогою того, що основні християнські віртуї закладаються.

І в четвертому, мій особистий тарган, можливо, — Я не приймаю невідповідність дорослим від дітей, чи чужі або родичі — будь-який. Боритська поведінка Я завжди пригнію, байдужим ігнорувати. Я не розумію, чому зарозумілість і безглуздість часто приписуються до пологів. Чому не переноситься, і дитина від неї відходить? Я не знаю між дорослим і дитиною, яка свідомо діє і будує фрази. Ні, звичайно, я до. Я поясню, що дитина, як формувати свою думку, щоб вона звучить правильно, припустимо, що він просто не знає його.

Цікаво: Простий спосіб прискорити збір дітей вранці

Такт і судова практика: З іншого боку «запаювання» і «завдяки тебе».

Хочу закінчити дзвінок: «Для нас освічених дітей в кращих якостях — повага, честь, гідність! І навчимо наших дітей рідною, такою потужною і насиченою російською мовою! Хто не нам? Видання

Автор: Катерина Міняєва

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8