Зрушення батьків, що руйнує все

Зрозуміти, що кожна людина є важливою частиною педагогічної системи. Багато сучасних батьків. І шахта. Ми більше не навчаємо дітей ходити і бути схожими на всіх інших. «Що говорять люди? й

Також. Ми знаємо, що ніщо не гірше, ніж політика, що порівняє вашу дівчиню, щоб хтось інший A.D.й Здається, що все це повинно привести до того, що діти почнуть приймати надані відмінності в одному, вони будуть легше спілкуватися і щасливі жити.

Але я бачу кілька громад, таких як це. Так само, з правим несовдепо ставленням. І це не завжди гарний погляд, ви знаєте.

Цирффа, папір, консистенція та приставка «в» вирішили грати в «Мафію». Який чудовий досвід для кожного з них! Але ні. Неперевершений скандал і батьки, педагогічне поводження з ситуацією.

Ось вони – щасливі діти, які живуть без болю в свербленні з однокласником, які завжди краще, ніж ви. Але ці ж діти часто мають дуже мало розуміння основ життя громади. І це вони, які, потрапляючи в «колекційний», покажуть самогубство, авторитаризм і небажання слухати інших часто більше, ніж діти, які ростуть в сім'ях, на мій погляд, далеко від гуманістичних принципів виховання. Я не можу дізнатися, що було неправильно.

Я зловив перемикач один раз. Я не можу побачити це зараз. Я бачу її всюди і боротися з нею в мене. Це таке шахрайство з картою, мікророз’єм значення.

Дуже часто поняття унікальності як відмінність, само, оригінальність, замінюється «неунікістю» в розумінні «Ви найкращі».

Я серйозний. Слухати Це мачинація століття. Ми ( народився в ’60-х, ’70-х рр. ’80-х рр.) перейдемо до клаптяви рівності, які хочуть захистити наших дітей від неї, кажуть: «Не звертайте увагу на інші думки про вас; ви різні, ви неповторні, і це чудово! й

А дитина чує, "Не слухайте всіх." Ви найкращі. Ми хочемо, щоб Ваш друг Вітя був унікальним. Унікальна Маша, Василіса, унікальна Volodya, Petya. Афібрачіа з унікальною назвою.

Всі ваші друзі унікальні, і це основа ваших відносин з людьми.

"Щоб навчити, щоб похвалитися": мати трьох рівнів про класи і розігрунтування вчителів Зручні діти – дуже незгодні жити

Ваша рівноправність полягає в унікальності кожного. І це робить вас партнерами на цій Землі. Я поважаю свою унікальність і ви поважаєте шахту.

Але ми зупиняємось на першій частині. І є нагородження. Що ви думаєте? Видання

Автор: Вера Дорофеєва

Джерело: ponaroshku.ru/blog/ty-unikalnyy-sdvig-vospitaniya-kotoryy-vsye-portit-/