Під тумбою

Ми розірвали: Я спробував покласти дружину під тумбою.

Дерев'яний Аллен

У вас є товари, у нас є купець. Чи не те, що вона повинна бути як при нареченні? Хоча слова і обряди всіх народів різні. Це була справа для мільйонів років, але тепер щось зламане.

Товари були чоловіки і їх розташування, які вони оцінюють в залежності від обставин. Вони зберігають жінок на лешах. На обіцянках – одружитися в реєстрі, зробити дитину, купити квартиру, приїхати до ресторану, просто бути десь поруч або просто бути.

Тим не менш, не маючи нічого, вони також зберігають. І прокат... Ми стали невибагливими, пристосованими до нової ситуації. І ситуація ще не те, що на пів відсотків більше жінок, ніж чоловіки, але це 49 і половина відсотків населення – 90% жінок. За хімічним складом.

- Сьогодні Я раптом зрозумів, що ми були абсолютно божевільними. Що ми нарешті даємо їм? «Я сидю, вечерю, приїжджаючи, я тебе годую». Він дзвонить на краю землі. А що означає, що ви, “згодити”, і що ви на увазі, “згодити”? – сумно попросив другу, краси в норці, купивши зароблений кров.

Я радий, що не дзвонив мені, або я йду. Вони пообіцяли харчуватися.

Або в компанії дорослих жінок Дагестані, проблема горіння обговорюється: як успішно здивувати ваших хлопців? Один з дам, присутніх тільки недавно зробив цей трюк з двома синами. А два з них добре живуть, спадкоємці на шляху, практично синхронно. Поставити її, поділитися досвідом, навчити її технології. «Чи ви думаєте, що це просто?» Ви думаєте, що це було легко? й

Один син має три діти і розлучення двічі, а інший 35-річний хлопчик у дівчат проходить. Він відчуває себе великим, чим далі він йде, тим більше. І в цілому це так складно - знайти своїх золота, що відповідає і в той же час не борзель. Бо дівчата дійсно погані. Почати

до А сини навчалися в школі, і вже знали, що моя мама вже думають, працюючи, вибравши матеріал.

- Матеріал? Який матеріал?

- Ну, дівчата, дівчинки... Я мав піти, як багато людей, знайти правильні, подивитися на сім'ю, вводити їх. З любов'ю я одружився тих, хто вони обрали.

Звісно, вони обрали матеріал, який виріс їх матері. І милосердя якості.

Що таке ставлення? Чи є дівчата культурної форми? Назвіть їх і вирощуйте їх.

Або людина, в повній секреції, натякає працівнику, що вона дійсно любила його незаміжній друг. І можливо, вона просто виходила з ним на вечерю? Якщо так, то просто одне питання: «Як ми з гордістю?» Так само, що неправильно годувати, якщо виникають питання про подієгу.

Він не думав про свою лінійку. Я не думав, що дівчина була некомфортна з цим питанням. І про те, що вона може мати інші запити (наприклад, духовне покарання, інтелектуальний рівень або є сильний плече) він, ймовірно, не прийшов до розуму. Він незрівняний друг, і він незрівняний друг. Чи думають про вимоги до себе, з таким диким попитом на ринку?

Бачелор може бути хворим, ступінчастим, страшним, безпритульним, бездомним – він все ще знайде пара (якщо він замовляється у всіх). Ситуація так само як після війни. Або в час.

р.

Вони вибирають, вони йдуть через, вони смакують, вони перекручують ніс, вони можуть дозволити собі будь-яку неприємність, слабкість, принадність - друзі будуть розуміти, жінки пробачать. Вони не пробачають, вони безкоштовно. Далі Лінія, лінія!

Жінки продовжують глянцеві, виглядають після себе, ростуть над собою, щоб досягти успіху і залишаються красивими. Вони відчувають себе в доміях і несвідомо (або цілком свідомо) підвищують капіталізацію. І ще. Як часто красиві, розумні, чіткі дівчата йдуть на третій клас не шлюб. І вони радіють.

Як часто красиві, розумні, чіткі дівчата йдуть другими або третіми дружинами, і знайти свої переваги в цьому. Як часто красиві, розумні, чіткі дівчата не можуть виходити з липкого зв'язку Путіна з кроками, поняття «дів» не пов'язана з чимось з минулого предків, «діти» з словами «збірна відповідальність», а «люб» не пов'язана з чим завгодно.

На глобальному масштабі цей процес не може бути припинений. Але в кожному випадку можна і необхідно зупинитися. Не дозволяйте собі лікуватися як матеріал – самостійно, до коханої.

Як зрозуміти один одного: 10 фраз, щоб уникнути

5 очевидних переваг життя

Не дозволяйте собі розмаїти різні неяскраві перспективи, не пропустіть стравонепристойність і стравонісність. Так як змінилися ситуації, починайте з ними. У нас є товари, у нас є купець. Ми оплачуємо будь-яку сторону, тому нам необхідно знати, чому. Час зупинити продаж і почати покупки. Навколо і на взаємовигідних умовах. Баргайн, концес, але не менш дешевий.

Автор: Поліна Санаєва

Джерело: polina-polinka.livejournal.com/71468.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное