339
Як відповісти на тактику
Однією з великих тем в терапії є неактуальні питання і зауваження.
"Я так добре!"
«Год, які зморшки на голову?
«Для народження?», «І другий?», "І, можливо, хлопець дівчина спробує третій? й
«Я ваш чоловік нормальний, не пити?», «Що краще? й
"Який автомобіль у вас є!"
"Що страшне плаття!"
«Коли ви нарешті отримаєте ваші груди!»
«Що ваша зарплата?
«Я ваш вік, час думати про щось більш серйозне. й
Як правило, такі питання і розкопки видаються «другими родичами хвиль» і друзями і родичами, як правило, більш-менш обізнаними про ситуацію.
Якщо ви бачите один раз на рік, але хто з яких причин вважає, що вони є сім'єю і родичами, такі такти, як догляд або спроба відновлення інтимності.
Хоча, звичайно, такі заяви іноді падають і від повного незнайомця.
Якщо тема не дуже важлива, іноді можна висити або навіть сформувати правильну відповідь.
У моєму випадку, наприклад, найактуальніший питання в житті, - й
У таких випадках, як залізо, як правило, перетворюється на автоматично, і я відповідав щось в дусі «No, звичайно, на органах вирощування» – просто тому, що сам питання і його слово, що звучить однаково божевільним для мене і хотів би, якось, нарешті, перетворити його в далеке. Відносно змінив тему.
Однак в деяких випадках з'єднання зовнішнього і внутрішнього критика, і в цьому місці стає дуже болючим.
Наприклад:
"Чи ви одружилися?"
"Небо все ще."
"Чи ви йдете на дати? Для партій? «У вас в будь-якому місці? й
І виходить, що незнайомець або повний незнайомець, здається «пошуком» – вірно вижити?
І сам людина розуміє, що він не йде на дат багато - наприклад, тому що він пригнічений, або тому що він некомфортний з галерейною компанією, або тому що він вважає його божевільним, щоб піти десь, де він не буде йти, тільки після чоловіка. Це трохи (або трохи) для нього. А отже, пропускає чужу тактику, яка тільки зміцнює цей внутрішній бобер.
Я часто скажу, що незалежно від того, що я думаю, про мій вага і спосіб життя, про чоловіків або жінок, які я зустрічаю, про те, чи варто змінити вакансії, часто ці заяви не допомагають і тільки погіршують речі.
Таким чином, навіть якщо ви не можете якось «пошукати», «розрізати» або хоча б розповісти таку людину, що він неправильний, просто для себе намагатися поділитися ним – внутрішній критик, з яким ви маєте свої довгострокові відносини, а зовнішній – хто не має причин такої поведінки. Видання
Автор: Adriana Imge
Цікаво: Як ввічливо відповісти на нечутливі питання
Неприємність: Чому Good People Say Bad Редакція
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
English, Українська, Français...
"Я так добре!"
«Год, які зморшки на голову?
«Для народження?», «І другий?», "І, можливо, хлопець дівчина спробує третій? й
«Я ваш чоловік нормальний, не пити?», «Що краще? й
"Який автомобіль у вас є!"
"Що страшне плаття!"
«Коли ви нарешті отримаєте ваші груди!»
«Що ваша зарплата?
«Я ваш вік, час думати про щось більш серйозне. й
Як правило, такі питання і розкопки видаються «другими родичами хвиль» і друзями і родичами, як правило, більш-менш обізнаними про ситуацію.
Якщо ви бачите один раз на рік, але хто з яких причин вважає, що вони є сім'єю і родичами, такі такти, як догляд або спроба відновлення інтимності.
Хоча, звичайно, такі заяви іноді падають і від повного незнайомця.
Якщо тема не дуже важлива, іноді можна висити або навіть сформувати правильну відповідь.
У моєму випадку, наприклад, найактуальніший питання в житті, - й
У таких випадках, як залізо, як правило, перетворюється на автоматично, і я відповідав щось в дусі «No, звичайно, на органах вирощування» – просто тому, що сам питання і його слово, що звучить однаково божевільним для мене і хотів би, якось, нарешті, перетворити його в далеке. Відносно змінив тему.
Однак в деяких випадках з'єднання зовнішнього і внутрішнього критика, і в цьому місці стає дуже болючим.
Наприклад:
"Чи ви одружилися?"
"Небо все ще."
"Чи ви йдете на дати? Для партій? «У вас в будь-якому місці? й
І виходить, що незнайомець або повний незнайомець, здається «пошуком» – вірно вижити?
І сам людина розуміє, що він не йде на дат багато - наприклад, тому що він пригнічений, або тому що він некомфортний з галерейною компанією, або тому що він вважає його божевільним, щоб піти десь, де він не буде йти, тільки після чоловіка. Це трохи (або трохи) для нього. А отже, пропускає чужу тактику, яка тільки зміцнює цей внутрішній бобер.
Я часто скажу, що незалежно від того, що я думаю, про мій вага і спосіб життя, про чоловіків або жінок, які я зустрічаю, про те, чи варто змінити вакансії, часто ці заяви не допомагають і тільки погіршують речі.
Таким чином, навіть якщо ви не можете якось «пошукати», «розрізати» або хоча б розповісти таку людину, що він неправильний, просто для себе намагатися поділитися ним – внутрішній критик, з яким ви маєте свої довгострокові відносини, а зовнішній – хто не має причин такої поведінки. Видання
Автор: Adriana Imge
Цікаво: Як ввічливо відповісти на нечутливі питання
Неприємність: Чому Good People Say Bad Редакція
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
English, Українська, Français...