Подарунок вдячності

Коли люди мріяли про відносини, вони часто хочуть майбутній партнер бути розумним, красивим, успішним, добрим. Майже ніхто не вважає, що партнер знає, як бути вдячним. Це більше, ніж просто говорячи: й

Нашими відносинами є природні кризи, і в цей час здається, що різні сторони персонажа нашого супутника просто нестерпні і нам потрібно щось інше. Ми вимагаємо змінити і часто вимагати, щоб наш партнер не давав нам. Бо він ніколи не був.

Я працюю багато з розлученнями і розривами, і я бачу, що ті, хто залишив, через біль намагаючись зрозуміти, що ще можна зробити, що ще потрібно було. І той же малюнок завжди стає чітким: все, що вони зробили, їх супутник почав приймати надані.

Ці якості, для яких ви колись обрали, почали заважати, роздратувати. Не довше дивиться і дивиться.

Ви заспокоїте, і ви захочете мені?

А замість того, як «завдяки ви», то нічого не можна зробити. й

Ви дізнаєтесь про все?

А замість "завдяки ви" був "як ви катування своїх команд".

У вас є легкий темп і не запам'ятовується зло?

Для того, щоб бути захопленням, але зараз це дратує: "Щоб ви приїдете."

Якщо ви хочете повернути радість до пари або ваших відносин, почніть подякувати один одному або Всесвіту для речей, які беруть на себе.

Я бачу, скільки простіше жити з кимось, хто легко реагує на те, що ви робите для них. Хто не бере на надану будь-яку сніданку, не пропілену сорочку, букет квітів, яка щира, і це важливо, дізнатися, як бути вдячним за тепло і повіски.

У нас є подарунок вдячності.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ці люди дивують кожен раз, що щось добре буває. Вони не оцінять ваші зусилля, коли ви робите щось для них, і пробачте інші багато і багато перешкод. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він любить сонячне сонце, і це так світиться в нього, що він вдячний за щоденне життя.

Але більшість з нас тільки отримують цей подарунок через втрату.

Ті, хто дуже хворий і зцілений, вдячні за життя, які здатні ходити, дихати і знову виглядати.

Ті, хто майже втратив кохану людину, кожен день, проведений з ними. Подарунок подяки не виражається в кількості «завдяки тебе».

Як зрозуміти один одного: 10 фраз, щоб уникнути

Секрет чарівних особистостей

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він проявляється в нашій раді в відповідь на щось. Що ми цінуємо, не відзначаємо.

Іноді деякі інші зусилля крихітні. Але ми ніколи не знаємо, що таке гігантична робота дійсно стоїть за ним.

Ми думали: Ми бідні, у нас немає нічого.

І як вони почали втратити один за одним,

Що відбулося щодня.

На меморіальному день,

Пісні стартували.

З великого геноситу Божого

Про наш колишньому багатства.

Анна Ахматова

Автор: Юлія Рубльва

Джерело: splash.project-splash.com/posts/dar-blagodarnosti-idrugie-dary/ih952i6020g