Коли люди мріяли про відносини, вони часто хочуть майбутній партнер бути розумним, красивим, успішним, добрим. Майже ніхто не вважає, що партнер знає, як бути вдячним. Це більше, ніж просто говорячи: й
Нашими відносинами є природні кризи, і в цей час здається, що різні сторони персонажа нашого супутника просто нестерпні і нам потрібно щось інше.
Ми вимагаємо змінити і часто вимагати, щоб наш партнер не давав нам. Бо він ніколи не був.
Я працюю багато з розлученнями і розривами, і я бачу, що ті, хто залишив, через біль намагаючись зрозуміти, що ще можна зробити, що ще потрібно було. І той же малюнок завжди стає чітким: все, що вони зробили, їх супутник почав приймати надані.
Ці якості, для яких ви колись обрали, почали заважати, роздратувати. Не довше дивиться і дивиться. Ви заспокоїте, і ви захочете мені?
А замість того, як «завдяки ви», то нічого не можна зробити. й
Ви дізнаєтесь про все?
А замість "завдяки ви" був "як ви катування своїх команд".
У вас є легкий темп і не запам'ятовується зло?
Для того, щоб бути захопленням, але зараз це дратує: "Щоб ви приїдете."
Якщо ви хочете повернути радість до пари або ваших відносин, почніть подякувати один одному або Всесвіту для речей, які беруть на себе. Я бачу, скільки простіше жити з кимось, хто легко реагує на те, що ви робите для них. Хто не бере на надану будь-яку сніданку, не пропілену сорочку, букет квітів, яка щира, і це важливо, дізнатися, як бути вдячним за тепло і повіски.
У нас є подарунок вдячності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ці люди дивують кожен раз, що щось добре буває. Вони не оцінять ваші зусилля, коли ви робите щось для них, і пробачте інші багато і багато перешкод. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він любить сонячне сонце, і це так світиться в нього, що він вдячний за щоденне життя.
Але більшість з нас тільки отримують цей подарунок через втрату.Ті, хто дуже хворий і зцілений, вдячні за життя, які здатні ходити, дихати і знову виглядати.
Ті, хто майже втратив кохану людину, кожен день, проведений з ними. Подарунок подяки не виражається в кількості «завдяки тебе».
Як зрозуміти один одного: 10 фраз, щоб уникнутиСекрет чарівних особистостейМи можемо самі зателефонувати одержувачу. Він проявляється в нашій раді в відповідь на щось. Що ми цінуємо, не відзначаємо.
Іноді деякі інші зусилля крихітні. Але ми ніколи не знаємо, що таке гігантична робота дійсно стоїть за ним.
Ми думали: Ми бідні, у нас немає нічого.І як вони почали втратити один за одним,Що відбулося щодня.На меморіальному день,Пісні стартували.З великого геноситу БожогоПро наш колишньому багатства.Анна Ахматова
Автор: Юлія Рубльва
Джерело: splash.project-splash.com/posts/dar-blagodarnosti-idrugie-dary/ih952i6020g