Ви хочете, щоб любити тебе? Або, якщо не всі, хоча б ті, хто сильно відроджується в соціальній психології.
Не можу сказати мені це неможливо! Можливо, і як! Інше,
Я не знаю, якщо це завжди (включно!)й Для того, щоб бути людиною, яка приємна у всіх відносинах, є дійсно підтримувати тільки приємні стосунки.
Це, без протистояння, необхідних для переміщення вперед, і особливо без будь-яких конфліктів. Не варто збігатися з тим, що в найбільш пам'ятних і вже алас, став майже міф Одеса завжди сказав, що хороший хлопець не професія.
Але якщо ви відповіли моє питання впевнено "Так!", то познайомитеся з трьома дуже простими умовами вашої приємності.8389738
СтанСуть реалізації емпірично знайденого правилом психологів «до одного». Виявилося, що для того, щоб не соромитися від вас, так як від неординарного «боротьба з гарніром щита»,
Необхідно суворо і чітко поспілкуватися з співрозмовниками не більше одного поганого новин для обов'язкової трьох хороших новин.й В іншому випадку ви будете визнані самим невидимимим месенджером, який в минулому, вони говорять, були просто загиблими, і в даний час – в будь-який спосіб уникнути.
Стан два:Строго виконання так званого «православства СВП» Ах. Рапопорту. Який він освічений емпірично думав, що
Найефективніший спосіб поведінки та зв’язку – об’єднати три характеристики.:
співпраця © (B) прощення (P).
Так:- Демонструвати стійкий дух співпраці;
- Показати постійний повагу партнера та/або співрозмовника;
- Не боятися пробачити інших для того, що ви зробили і для чого не зробили.
І ви можете гарантувати, що ці елементи гарного ставлення не тільки дозволяють вам бути людиною, яка приємна в усіх відношеннях, але, швидше або пізно, буде дзеркалюватися вашими супротивниками.
Стан три. Постійний моніторинг стану вашого так званого Емоційного банківського рахунку (ЄБС) та його відповідного поповнення в правих випадках. Що таке EBS?
За словами автора цієї ідеї, S. Covey, це просто метафор для
Рівень довіри, який ви отримали у відносинах з іншими (І кожен з них має окрему EBS.) Деякі почуття довіри та довіри, які ви маєте про відносини з особливою особою. «Контрибутіон» в цьому банку – це автоматичне збільшення взаємної довіри, яке вже може використовуватися. Але будь-яка «видалення» є відповідним зменшенням його (довіра).
Автор стверджує, що є
Є шість основних типів депозитів Емоційного банківського рахунку:Розуміння іншого, Що важливо для іншої особи, яка повинна бути такою важливою для вас, як це людина, яка вам належить.
До уваги маленьких речей, Коли ви покажете народні знаки уваги і роду, турботливий ставлення.
Виконання зобов’язань та обіцянок, Принцип «Якщо ви сказали, що це, то ви зробили» стане суворим для вас.
Роз’яснення очікуваньУ зв'язку з ролями, посадами, статусами, завданнями і навіть просто поняттями. І це, коли ми не приступаємо від дивної гіпотези про наявність телепатійських навичок (переглянуто читання) в кожному з партнерів, але відкрито обговорюємо, що кожен з нас розуміє всі вище.
Проява цілісності особистості, Що таке, принаймні, банальна чесність і безпосередність без будь-яких припливів і гілочок, які, по-справжньому, найбільш проявляються в лояльності до недавнього (без будь-яких походів про тих, хто тут немає).
Знос апології для зняття з рахунку, Використовуйте довіру, досягнуту у власних інтересах, і з усіма сортами «використання» її, омолоджуючи два вищевказані умови та інші негативні.
До (і зробити ...) все це для всіх ваших валідних Інше (і краще для всіх і всіх), і ви знайдете, що люди цілком здатні любов, вдячність і повагу. До тих пір, поки ви не бачите,
Автор: Сергій Ковальов
Також цікавим є Сергій Ковальов: Зміна катастрофічного мислення до позитивного мисленняСергій Ковальов: Головна гігієна інформаціїДжерело: psy-in.ru/articles/kak-preuspet-v-otnosheniyah