363
Гранпа завжди замочують винний корок в спирті вночі! І це те, що сталося вранці.
Нещодавно я помітив оголошення: Я хочу. купити винні пляшки пробки? Що мирдо, я думав! Навіщо купувати, що таке терміновість? Чи можете ви забрати їх, або вам потрібно багато з них?
Винні пробки - чудовий матеріал для різних виробів. Є тисячі способів їх використання Сьогодні ви дізнаєтеся надзвичайно практичні методи використання звичайних джемів трафіку. Чудові ідеї, особливо No 5!
Конгести для винних пляшок Хмарні трюки
Дивитися відео: всі методи майстерно показані! Рука не піднімається, щоб викинути заглушки знову.
Ви можете створити чудові речі. винно-червонийПрикрасити інтер'єр за допомогою цих милих елементів і навіть застосувати їх в повсякденному житті. Скажіть своїх друзів про ці секретні трюки, вони будуть цікаві!
Артикул
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Винні пробки - чудовий матеріал для різних виробів. Є тисячі способів їх використання Сьогодні ви дізнаєтеся надзвичайно практичні методи використання звичайних джемів трафіку. Чудові ідеї, особливо No 5!
Конгести для винних пляшок Хмарні трюки
- Я нагадую вам. Корк допоможе використовувати кришку без горіння! Дуже зручно.
- Покласти винний корок в спирті і залишити його на ніч. Це трюк мій дід любий так багато!
42546534
Корк спирту замочений може використовуватися як свічка: він запекти довгий час в банці, випромінюючи приємне світло!
р. - Наріжте кору на тонкі кола з канцелярським ножем, приклейте шматок стрічки на одну сторону. Помістіть муги під ніжки будь-яких меблів, які можуть залишити подряпини на підлозі. Оборона готова!
- Просвердлити два отвори в джемі руху, покласти гумку через них, зав'язувати її.
Виявилося, що великий фіксатор для розширення!
545390 р. - Наріжте штепсель трохи вертикально. Неприємний стенд для фото, календаря або замітки готовий!
59059593р. - Корк може бути чудовим ключем для ключів!
Тепер, навіть якщо ви потрапили в воду, ключ не буде втрачений!
- Так що навушники в кишені не плутають, ви можете носити їх на джемах трафіку! Для цього потрібно також зробити невелику нерівність в джемі руху і намотати дріт на отриманому прорізі.
Дивитися відео: всі методи майстерно показані! Рука не піднімається, щоб викинути заглушки знову.
Ви можете створити чудові речі. винно-червонийПрикрасити інтер'єр за допомогою цих милих елементів і навіть застосувати їх в повсякденному житті. Скажіть своїх друзів про ці секретні трюки, вони будуть цікаві!
Артикул
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Вона мала деяку фатину, атласну косу і швейну машину ... Що вона була фантастичною!
М'ясо запечена в бразилію: Карнавал смаку на новорічному столі! Політає страва.