Гранпа завжди замочують винний корок в спирті вночі! І це те, що сталося вранці.

Нещодавно я помітив оголошення: Я хочу. купити винні пляшки пробки? Що мирдо, я думав! Навіщо купувати, що таке терміновість? Чи можете ви забрати їх, або вам потрібно багато з них?

Винні пробки - чудовий матеріал для різних виробів. Є тисячі способів їх використання Сьогодні ви дізнаєтеся надзвичайно практичні методи використання звичайних джемів трафіку. Чудові ідеї, особливо No 5!

Конгести для винних пляшок Хмарні трюки
  1. Я нагадую вам. Корк допоможе використовувати кришку без горіння! Дуже зручно.

2. Покласти винний корок в спирті і залишити його на ніч. Це трюк мій дід любий так багато!
    42546534

Корк спирту замочений може використовуватися як свічка: він запекти довгий час в банці, випромінюючи приємне світло!
    р.

3. Наріжте кору на тонкі кола з канцелярським ножем, приклейте шматок стрічки на одну сторону. Помістіть муги під ніжки будь-яких меблів, які можуть залишити подряпини на підлозі. Оборона готова!

4. Просвердлити два отвори в джемі руху, покласти гумку через них, зав'язувати її.

Виявилося, що великий фіксатор для розширення!
    545390 р.

5. Наріжте штепсель трохи вертикально. Неприємний стенд для фото, календаря або замітки готовий!
    59059593р.

6. Корк може бути чудовим ключем для ключів!

Тепер, навіть якщо ви потрапили в воду, ключ не буде втрачений!

7. Так що навушники в кишені не плутають, ви можете носити їх на джемах трафіку! Для цього потрібно також зробити невелику нерівність в джемі руху і намотати дріт на отриманому прорізі.

Дивитися відео: всі методи майстерно показані! Рука не піднімається, щоб викинути заглушки знову.

Ви можете створити чудові речі. винно-червонийПрикрасити інтер'єр за допомогою цих милих елементів і навіть застосувати їх в повсякденному житті. Скажіть своїх друзів про ці секретні трюки, вони будуть цікаві!

Артикул

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері