Ізольти дорогоцінні камені спілкування

Хочу привернути увагу до образів проти вас.

Багато моїх підопічних, коли навчилися використовувати ці дорогоцінні камені, радо сприймати будь-які образи до них і вміло його використовувати. Особливо добре працює для гістерики.

У спеку гістеріки вони усуджують своїх чоловік з такою силою, що вони іноді досягають рівня квадратної війни. Повна угода з цими образами, поясненням любові та відмови спілкуватися через велику любов до них призвело до того, що іноді табло припинили і залишаються тільки їхні позитивні якості.

Я описую ситуацію одного з моїх підопічних, людина, яка досягла нездатних успіхів у своєму сервісі. Його дружини зробили сцени, як правило, вночі.

р.

Його терпіння зламала, коли вона заснувала «професіонал», розбризуючи шампанське на обличчі на бенкеті, що приймала участь високовпливих людей.

Ось його історія. «Я пам'ятав всіх Ізюлтів, що почув про мене і написав їх вниз. А наступна ніч перейшов на інший номер, кажучи, що я не можу дозволити собі мати кохану жінку жити з такою сумкою, сумочками, скаскою, бейстаром, траєктором. Я сказав, що я буду вірити себе.

Я вирішив покарати себе і що я спробую не побачити її, набагато менше сексу з нею. Ми будемо жити щасливим життям. Я сказав, що це був довгий процес. Вже два роки, але я спробую прискорити його.

р.

Я не входив в деталі. Займав чотири місяці. Він був твердим. Але в кінці вона прийняла її неправильно. Я спалогізований, я кричав. Я не приймав її апологію, пояснив, що це не вона, але я повинен апологізувати, сказав, що я був просто нечутливим до критики.

Коли мир прийшов, я попросив її нещадним мені в будь-якому випадку. Ви можете кинути шампанське на обличчі і не пересуватися.

Обсесія є наслідком гордості та нездатності спілкування

Не лікуйте свого сусіда.

Я не буду описати інші деталі примирення. Вона захопила і захопила мене. Ми живемо щасливо протягом майже десяти років. Я відразу покарала себе "не дозволяючи собі спілкуватися з коханою людиною". За останні кілька років його гістеричні прояви перетворилися з отруйних червоних до ніжних блідо-рожевих і більше прикрашають наше життя разом, ніж зіпсувати його. й

Що таке гістерика. Не даремно подобаються чоловіки. Видання

Автор: Михайло Литвик

Джерело: www.facebook.com/photo.php?fbid=1256658334429126&set=a.751407031620928.1073741826.100002549157155&type=3&theater