407
Зареєструватися Якщо у вас є старий лак нігтів, не поспішайте викинути пляшки.
Я часто маю багато пляшок на полиці. нігті-лакуВи не хочете використовувати більше. Вона стала товстою, з'ясованою, колір перестав любити, занадто перловою, блискітки не потрібні ... Тепер я покажу вам, як використовувати цей цінний замінник для фарби і клею!
Є багато корисних додатків лаку. Вони можуть зафіксувати пухкі коги в каркасі склянок, зупиняти стрілки на капронних щітках. Подрібнювач на шкіряні черевики і сумки можна покрити лаком темного кольору. Навіть великий гвинт на розетці, який слабо проводиться, здатний закріпити лак! Але є більш цікаві трюки, які ви не знаєте, існують!
Невеликий кінчик: не розбавляйте товстий лак з нігтьовою рідиною, краще використовувати спеціальний дилуент, який зазвичай продається в відділі з нігтьовими аксесуарами.
Ви можете пофарбувати лаком все - ручки на шафах, затисках, чашках, різних об'єктів зі скла. Лак буде чудесно замінити акрилову фарбу і можна використовувати деревообробкай Тепер ви побачите, як це зроблено!
Вам потрібно.
Виробництво
Як чудовий. мармур Я отримав! Я дуже хочу пофарбувати чашку таким чином: все мені потрібна вода і лак.
Дуже легко. лаки Щоб зробити і прикрасити новорічні іграшки. Ця тема є актуальною зараз, і я буду поділитися з вами ідеями, які я хотів.
Фарбування скляного кулька
Це те, як за допомогою лаку ви можете перелягати ювелірні вироби і дати йому розумовий вигляд! Кольоровий лак може покрити будь-які відхилені стразами, будь-які вульгарні блискучі деталі. Чудова ідея для творчості з дітьми
Картини ювелірні вироби
Нарешті, найцікавіше. Я люблю море, я люблю море і море-мотивий З допомогою звичайних оболонок, дрібних і не так, а також лаку для нігтів, можна зробити прекрасні речі. Будь-який може зробити це, навіть я зробив.
Картина морськими шкарпетками
Скажіть мені, які ідеї вам сподобалося! Я дуже вдячний, якщо ви повідомите про теми для творчості своїми руками, які приваблюють вас самим. Я пообіцяю зробити історію про це!
Стаття
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Є багато корисних додатків лаку. Вони можуть зафіксувати пухкі коги в каркасі склянок, зупиняти стрілки на капронних щітках. Подрібнювач на шкіряні черевики і сумки можна покрити лаком темного кольору. Навіть великий гвинт на розетці, який слабо проводиться, здатний закріпити лак! Але є більш цікаві трюки, які ви не знаєте, існують!
Невеликий кінчик: не розбавляйте товстий лак з нігтьовою рідиною, краще використовувати спеціальний дилуент, який зазвичай продається в відділі з нігтьовими аксесуарами.
Ви можете пофарбувати лаком все - ручки на шафах, затисках, чашках, різних об'єктів зі скла. Лак буде чудесно замінити акрилову фарбу і можна використовувати деревообробкай Тепер ви побачите, як це зроблено!
Вам потрібно.
- азоляція
- Дерев'яні коробки
- нігті-лаку
- контейнери
Виробництво
- Щоб прикрасити коробку пишним кольором візерунка, потрібно зробити мінімум зусиль. По-перше, ущільнення з стрічкою ті частини коробки, які ви не хочете фарбувати.
- Залийте в контейнері з водяними лаками, які добре поєднуються між собою за кольором.
- Залишилося набрати прокладку в воді лаком, а колір наноситься. Це розумний спосіб. ви можете використовувати лак для нігтів Для прикраси різних речей!
р.
Як чудовий. мармур Я отримав! Я дуже хочу пофарбувати чашку таким чином: все мені потрібна вода і лак.
Дуже легко. лаки Щоб зробити і прикрасити новорічні іграшки. Ця тема є актуальною зараз, і я буду поділитися з вами ідеями, які я хотів.
Фарбування скляного кулька
- Залийте лак всередині скляного кульки.
- Поставте його рівномірно, залийте зайвий лак назад в пляшку.
- Новий новорічний іграшка готовий!
Це те, як за допомогою лаку ви можете перелягати ювелірні вироби і дати йому розумовий вигляд! Кольоровий лак може покрити будь-які відхилені стразами, будь-які вульгарні блискучі деталі. Чудова ідея для творчості з дітьми
Картини ювелірні вироби
- Результат вражає!
- Дешеві ювелірні вироби виглядають набагато краще, дуже оригінально!
- Чудова робота простого браслета!
Нарешті, найцікавіше. Я люблю море, я люблю море і море-мотивий З допомогою звичайних оболонок, дрібних і не так, а також лаку для нігтів, можна зробити прекрасні речі. Будь-який може зробити це, навіть я зробив.
Картина морськими шкарпетками
- Я не можу подивитися на це! Такі ювелірні вироби тепер популярні і продаються в Інтернеті за вражаючі суми. За допомогою перлового лаку і дрібних страз можна зробити таку підвіску самостійно! Приходьте, це добре виглядає.
- Фарба з яскравими лаковими оболонками стане прекрасним замінником для звичайних новорічних іграшок!
р. - Ще один варіант!
- Дух Різдва!
680.8047 р. - Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я думаю, що це дуже приємно.
- Я захопив цю ідею, що робити.
- Шкаралупи можна покласти безпосередньо на лампочки гірлянд! Краса, такий теплий і затишний світлий.
Скажіть мені, які ідеї вам сподобалося! Я дуже вдячний, якщо ви повідомите про теми для творчості своїми руками, які приваблюють вас самим. Я пообіцяю зробити історію про це!
Стаття
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Курка "40 зубчиків часнику": швидко, просто і дивно смачно! Класична прованська кухня.
Правда про пальмову олію: дивовижні факти, які не відомі всім!