Ця дівчина виросла в ефектну красу, але є одна «але». Вона спить 22 години на добу!

Ця дівчина виросла в ефектну красу, але є одна «але». Вона спить 22 години на добу!

Доля «спішної краси» Beth Goodier дуже незвичайний. Веб-сайт Він прагне поділитися своїм оповіданням з читачем. 22-річна британська Beth Goodier має рідкісне захворювання – синдром Клін-Левін. Характеризується періодичними епізодами надмірної сонності: хворі сплять більшу частину дня (до 18 годин, а іноді довше), прокидаються тільки їсти і піти в туалет. У листопаді 2011 р. потрапився на шість місяців.

На даний момент Beth вже закінчив університет і почав працювати в спеціальності «Дитячий психолог». Володіння добре розвиненими комунікативними навичками та багатими знаннями у своїй галузі, Beth був впевнений, що вона буде мати яскраве майбутнє. Але напередодні 17-го дня народження, у листопаді 2011 р. Поведінка раптово впала в дивний стан: за шість місяців вона скила 22 години на добу, прокидаючи тільки пару годин на добу, щоб піти в туалет і їсти деяку їжу.

За останні 5 років, мати Бета, Янін, оцінив, що дочка скидає 75% часу. Тепер 22-річний – один із сотень британських жінок, які страждають рідкісним захворюванням, синдромом Клін-Левіна, також відомий як «спокійний синдром краси». Але реальність, атлас, дуже далеко від казки, тому що молоді люди ризикують буквально спати, можливо, найважливіший час в житті. Відомий, що синдром впливає на переважно юніори віком від 16 років, знищуючи надії молодих людей, які успішно проходять іспити, вводять вищі навчальні заклади і будують кар’єру.

Життя Бета тепер переживає ще один епізод «глибокого сну», а нічого – без медикаментів, без гучного шуму, без плівок і плівок. Тому її життя витрачається в основному в пап'ямі на дивані. У рідкісних випадках, коли вона повинна отримати призначення лікаря, Beth залишає свій будинок в пансіонаті, Чешир, але має охопитися в колясці, оскільки вона занадто втомилася ходити самостійно.

Все Яніне, мати дівчини, може зробити, чекає на неї перемикач активності дочки, щоб натиснути в голову. «Це як день і ніч. Завтра, наприклад, Beth може прокидати і почати цю гонки знову, щоб зловити час провів сплячий. Коли це відбувається, Beth хоче швидко зустрітися з друзями і піти в перукарню, щоб зробити нову зачіску, - сказав Янін.

Один з небагатьох людей, які дійсно піклуються про Бет, є її дружцем Даном, який є 25-річним і елементарним викладачем школи. Beth і Dan зустрілися три роки тому під час фази проковтання. «Чи часто приходить до нас і сидить на голові ліжка на довгий час, розмовляючи з нею і чекаючи дівчину, яка любить, щоб нарешті повернутися назад. При поході, вони працюють важко відремонтувати відносини. Він хороший хлопець, Янін говорить.

Як правило, Бета не більше двох тижнів, щоб жити нормальним життям, потім синдром затягує її назад в її напружені лапи. Щоразу прокинувся Beth, я променю, що останній епізод глибокого сну буде останнім. Але після того, як деякий час переходить, і я почав помітити голос Бета, що заспокоює, щоб уникнути світла і шуму. Тексти пісень, а це означає: Потім я знаю, що вона буде знову гасити. Моє серце порушує кожен раз, Янин поділився своєю сумністю.

через bigpicture.ru ? p=833219