403
22 корисно Facebook чіпси, які більшість користувачів не знають про
резидент Каліфорнії, Роберт Кобле (Robert Scoble) опублікував на своїй сторінці Facebook список 22 несподіваних способів використання соціальної мережі, які більшість користувачів не знають.
Веб-сайт Він запрошує вас на них. І може почати використовувати його зараз.
Для того, щоб поділитися трьома постами інших людей на тему інтересу до вас. І тепер ви побачите більше цих стрічок. Якщо вони були фотографіями ваших друзів, ви побачите більше дитячих фотографій, якщо вони були науковими виданнями – ваш корм буде бачити більше їх.
Написати п'ять оригінальних листів на одну тему. Ви побачите більше повідомлень на цій темі в підписках. Я пам'ятаю, коли я пишу про землетрус Napa, мій корм був заповнений 30 секунд з нічого, але новини про землетруси. Доступ до ваших записів максимально можливо. Ви можете зареєструватися на сайті, а якщо ви не можете звернутися на сторінку. Публікувати щось для публічного доступу і ви побачите, що ваш поштовий збір неробочий номер переглядів. Однак, якщо ви хочете опублікувати щось тільки для членів сім'ї, ви ще можете зробити це після зміни налаштувань, оскільки кожен пост має власний налаштування конфіденційності.
Оновити профіль регулярно. Не забудьте відкрити доступ до нього, тому що більшість людей не так легко знайти вас. Ви дізнаєтесь, що багато колег та друзів приймуть участь у роботі. 33127.
Віддай всіх абонентів в два списки: кращі друзі і знайомства. Ця позначка перед назвою дозволить вам якісно поліпшити вміст вашої стрічки. Пам'ятайте, що «найкращі друзі» відправить Вам кілька разів більше повідомлень.
Видаліть від друзів, хто не пише нічого і ніколи не прокоментував записи інших людей. Ви дізнаєтесь, що ваші повідомлення раптом починають отримувати більше. Чому це відбувається? Facebook вперше показує ваші повідомлення лише кілька друзів, щоб перевірити їх реакції. Чим менше вони реагують, тим менше люди побачать вашу записку пізніше. Якщо у вас є друзі, які ніколи не люблять, поділитися або коментарями, вони запобігають потраплянню ваших повідомлень. Не забудьте написати коментарі, а також поділитися записами інших людей. Це як ви навчите Facebook, щоб показати вам, які інтереси ви. Приховати від стрічки, що ви не хочете бачити. Наприклад, я приховує майже всі самовідносини, котирування, меми, речі, які роблять мене тьмяним. Це смішний, але зараз Facebook показує мені багато менше цих повідомлень. (Всі записи мають кнопку Hide Post в списку випадаючого списку праворуч.) )
Визначте від занадто "невідомих" людей. Навіть якщо вони є вашими друзями або членами сім'ї. Якщо ви кладете їх зі списками (Ви дотримуєтесь #5 вище, не ви?), ви ще зможете побачити все, що вони писати, вибравши правильний список. Ваша сторінка буде виглядати набагато краще. Перевірити календар принаймні раз на місяць. Завжди ввімкніть події, які ви не хочете брати участь у та приймати запрошення на інші. Це допомагає зробити захід вірусним і поширювати його серед знайомих.
Перевірити всі Налаштування Facebook один раз на місяцьЩоб переконатися, що вони не загубилися. Це особливо важливо для мобільних додатків. Я вірю, якщо видалити додаток, а потім перевстановити його, всі налаштування повернеться до значень за замовчуванням. Витримати значення кожного налаштування. Увімкніть всі налаштування безпеки, які ви знайдете.й Це не може здаватися важливим до того, як ваша сторінка зламана. До речі, зробити те ж саме для електронної пошти та інших соціальних медіа теж.
Перш ніж зробити нові друзі, переконайтеся, що ваша сторінка має принаймні 10 повідомлень, відкриті для читання. Тексти пісень, а це означає: І що вони говорять про вас і ваших хобі. Якщо це просто милосердя, не дивно, що люди не приймають вашу дружбу.
Не дозволяйте людям писати повідомлення в літописі без дозволу.й Зазвичай ці повідомлення страшні. Додати не менше 400 друзів. Люди з меншими друзями важко отримати попереду на Facebook. Якщо ви збираєтеся додати когось, хто має більше 5000 друзів, ви повинні мати щонайменше 50 взаємовідносин.Так ви не помилилися за шахрайство. Для інших, принаймні 5 взаємодій зазвичай достатньо, щоб ви не вважали спамером. Нагадуємо, що люди знають тебе. Ви не бачите більшість з яких друзів напишіть. Якщо ви хочете дізнатися більше про конкретні люди, відвідайте свої профілі принаймні один раз на тиждень і переглянути вміст. Або краще ще, поставте їх на окремий список і перегляньте цей список. Списки показують все. Ваша головна сторінка тільки показує вам найбільш популярний зміст з них (не дійсно, алгоритми Facebook приймають кілька різних факторів, щоб визначити, що показати вам).
Увімкнути геолокацію, якщо ви використовуєте Facebook через мобільний додаток. Якщо ви не тільки зможете знайти друзів, але й почитати кілька новинок про місце, де ви знаходитесь. Напишіть на Facebook тільки з власними інструментами / додатками / веб-сайтом. Ті, хто розміщує на Twitter, як правило, погано на Facebook. Участь у обговоренні постів ваших та інших. Це важливо для людей, щоб побачити, що ви засвоюєтесь розмові та надаючи зворотній зв'язок, а не просто повідомлення. Крім того, ви зможете дізнатися від інших, заохочуйте їх до коментаря, які додадуть свої повідомлення більше.
Ви можете змінити меню зліва. На веб-версії Facebook можна натиснути невеликі іконки поряд з кожним пунктом меню і перепланувати їх у зручний порядок. Я надаю список у верхній частині, щоб вони були легше. Подумайте Facebook в якості їжі. Ви не будете служити макарони без соусу, б ви? Так поставляючи тільки фотографії дітей на сторінці, як подавати інші пастки без соусу. У вас є інтереси, крім дітей, не ви? Те ж саме стосується тих, хто тільки постає. Або просто тварини. Або просто Мемс. Ви серйозно? Що потрібно знати про вас? У цьому випадку я не буду вашим другом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
ЗАМОВИТИ Веб-камера
Фото з Eurosaurus preview
Роберт Скобле
Дивитися також.
10 корисних порад для пошуку Google
10 навички ви можете дізнатися в 10 хвилин для життя
6 посилань, щоб перевірити, що інтернет знає про нас
на сайті www.adme.ru/zhizn-nauka/6-ssylok-chtoby-proverit-chto-znaet-o-nas-internet-857410/
6 модних "так" і "не" ми говоримо про стильний образ цієї зими
Ця дівчина виросла в ефектну красу, але є одна «але». Вона спить 22 години на добу!