Чи можна ви вирішити детективну таємницю на одному малюнку?

Щоб правильно розтягнути мозок, вам не потрібно додавати десять цифр у вашій свідомості. Іноді картина досить, що вже містить відповідь.

Веб-сайт Спробуйте вирішити цю маленьку головоломку прямо зараз.

На спекотному літньому добу Інспектор Варнікке вирішив трохи поїсти на річковому березі. Побачити, що жінка лікує:

до Що це таке? Що відбулося? Він попросив дівчину дупу. Будь ласка, заспокоїти і розповісти мені все для того, щоб.

до Добро сказати, жінка промовляла через боби. Ви не можете уявити, скільки я піклуюся про цей браслет. Щодня. Сьогодні я зняв браслет, щоб обпекти свою руку, кладаю його на книгу і випадково зняв. Тексти пісень, а це означає: Я зроблю і мій браслет пішов.

Інспектор Варнікке занурився в глибоке відображення: на піску навколо мату можна не побачити інші сліди, крім слідів жертви. Якби тут не було чужих. Отже, тільки один з постійних відвідувачів пляжу може вкрасти браслет, який зараз оточений інспектором з щільною стіною. Інспектор дивився навколо і в той момент зрозумів, що це може зробити.

р.

Чи знаєте ви, хто закріплює браслет? Досягти браслета, не залишаючи слідів в піску, може тільки людина з ловильним стрижнем. Він був на нього, що підозра впав у першому місці.

Ілюстратор Астхік Ракімова спеціально для Веб-сайт

Дивитися також.
1 Завдання з цегли для вирощування вашого мозку
4 Дитячі проблеми, які не всі дорослі вирішуються

на www.adme.ru/zhizn-nauka/4-detskie-zadachki-kotorye-reshat-ne-vzroslye-903460/