Це помилка, яка майже всі власники iPhone роблять.

Більшість людей кріпляться до своїх телефонів. Це перше, що ви приймаєте, коли ви прокидаєте і останнє, що ви використовуєте перед сном. Деякі навіть утримують телефон, який простягається під час сну. Але це не гарна ідея.

Сім'я в Уельсі знає попередню небезпеку мобільного телефону.

Сім'я Дуранта стикалася з нею в листопаді, коли Кайтлін, 15, пішов на ліжко, поставивши свій телефон на зарядку всю ніч і покладіть його на вершину ковдри. Вона не мала ідеї, що призведе до пожежі, яка б полонила весь будинок.

У зв'язку з розширенням інформації про те, що навіть безневинний акт може бути трагічними.

Фото знято до вогню:

Друга фото після пожежогасіння вивів вогонь:

Оскільки Кайтлін пішов з телефону на ковдру під час зарядки, м'який матеріал заблокований вентиляцій на телефоні, які допомагають пристрою не перегріватися. Це викликало іскри, які згодом перетворилися в полум'я. Вогне поширюється по всій кімнаті.

Кайтлін зумів втекти кімнату в часі. Але її спальня була повністю зруйнована. Будинок також зазнав помірних пошкоджень. На щастя, в сім'ї Дурань є дрібним. Але будинок буде неприпустимим протягом 6 місяців до завершення ремонту, а сім'я втратила багато речей в пожежі.

Безпека

Керівництво користувача iPhone має попередження про важливість вентиляційного телефону: він повинен бути відкритим. Не розміщуйте пристрій під ковдрою, подушкою або тілом, коли він заряджається. Зберігати телефон в місці, де вентиляція хороша.

пожежний відділ говорить про те ж саме і радить відключити телефон від зарядки перед сном. А також попереджає, що не залишає ніяких пристроїв на зарядці без уваги.

Це не перший раз телефон викликало вогонь.Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. Видання

Джерело: онлайн-detox.com/articles/112094-vot-k-chemu-privodit-oshibka-kotoruyu-dopuskayut-prakticheski-vse-vladeltsy-iphone

Категории

Смотрите также

Новое и интересное