Чоловік звинуватив дружину нічого в домашніх умовах. Коли він отримав додому від роботи, він був німим.

Більшість чоловіків вважають, що якщо жінка перебуває в домашніх умовах, вона не зайнята. Просто натискаючи кнопки на пральній машині, посудомийній машині і плиті. Але це не так. Веб-сайт Він пропонує читачеві найсвіжіші оповідання з несподіваним закінченням, які чітко показують, що господиня є найважчою жінкою світу!

Одного вечора чоловік повернувся додому з роботи, де він зустрівся з повним ліжком. Його три діти грали у своїх піжами на тлі пальми на підлозі, а зміст всіх шафок розкинулися по всьому будинку. На підлозі, килимок ноги лежав від іншої стіни, телевізор був кричущим прямо в вітальні в мультфільмі голоси, розсіяний одяг лежав всюди. На кухні мийка лопнула брудними стравами, сніданк був розмащений на столі, на підлозі розкидані корми для собак, розбиті склянки лежали під столом, а пальня піску розкинулася на задні двері.

Людина в'яла сходи на другий поверх, обшиваючи іграшки і пальці одягу, в пошуках дружини. Він був боятися, що вона була хвора або що щось відбулося до неї.

Свою дружину він знайшов у спальні на клумбі, на її голівці влаштовують кулери, кладуть в піжами і читають роман. Дружина дивилася на чоловіка, посміхалася і попросила

Чоловік дивився на дружину і запитав:

до Що відбулося сьогодні?

Дружина знову посміхалася:

- Ви знаєте, що кожен день, коли ви приїжджаєте додому з роботи, ви розповідаєте про ваш бізнес і розкажіть мені, що я нічого не робив.

- Ну, так, відповідь була непристойна.

- Ну, я не зробив нічого сьогодні!

РџРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμР»РμллРμллРμллРμлллллллллллРμлллллллллллллллллллРμРμРμРμлллРμРμллллРμлллРμР»РμРμРμРμ