54
Чому не сидіти на нозі?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. У цьому положенні ми здалися більш елегантними і сексуальними, і це часто називається «фемінін». Ми приймаємо цю позицію тіла без мислення, але деякі знають, які серйозні наслідки це може призвести до.
Веб-сайт Я вирішив поділитися з вами цінною інформацією про цей простий і зрозумілий рух, щоб допомогти вам уникнути проблем майбутнього здоров'я.
Хоча жінка на фото вищевказано виглядає дуже привабливо для більшості людей через те, як вона сидить, кожен повинен знати, що відбувається в організмі, коли людина займає довге положення "фут на нозі":
- Потензія повинна бути в такому положенні протягом годин може призвести до такого неприємного захворювання, як параліч нерва або просто параліч. Те ж саме стосується сидячи в одному положенні на тривалий період часу. Виявляється, що поява, яка викликає такі ускладнення здоров'я, є загальним перетином ніг.
- Повернутися в 2010 році, численні дослідження показали, що довго сидячи в положенні стопи викликає збільшення артеріального тиску. Навіть якщо у вас немає проблеми артеріального тиску, не сидячи в цьому положенні допоможе вам стати більш здоровими і уникнути проблем з кровообігом.
Причиною високого артеріального тиску є те, що коли ви кладете одну ногу на коліні іншої ноги, є додаткове навантаження на судини А кров переходить до серця в більшій кількості. Який в кінцевому підсумку викликає перепад тиску. Ще одним можливим поясненням є те, що тиск піднімається в результаті ізометричної скорочень м'язів ніг (це відбувається, коли суглоби не рухаються, а м'язи не змінюють їх довжину). Саме тому переправа ніг на щиколотках не викликає такого ж ефекту, як кинути одну ногу на інший.
- Ця постава тіла також може призвести до проблем з м'язами тазу. Тривала наявність ніг в поперечному стані з часом змушує м'язи внутрішнього стегна коротше, а м'язи зовнішньої сторони довше, в результаті чого суглоби знаходяться під ризиком зміщення.
- Звичок розміщення ніг перехрестя збільшує шанси на заробіток варикозної «мережі» на ногах. Незважаючи на те, що варикозне розширення вен в більшості випадків спадковуються, часті переправи ніг можуть викликати запалення стиснених вен. Є крихітні клапани в судинах, які запобігають потоку крові в неправильному напрямку. Коли ноги перехрещуються, тиск вен підвищується і це перешкоджає нормальному кровопостачанню, викликаючи звуження і ослаблення пружності стінок судин. В результаті згущується кров і вен на набряк ніг.
р.
Так ми дали вам деякі продукти харчування для думки, і тепер ви можете відмовитися від звички один раз і для всіх, щоб уникнути хронічних проблем здоров'я. Не забудьте, що наступного разу, коли ви вловите себе, кинувши ноги на нозі, ви зупините це прямо зараз!
Джерело bbc, ncbi, cdc, nhs
Дивитися також.
Як люди змінилися, коли вони перестали пити.
10 кращих вправ для стегно і алетак ліфтинг
www.adme.ru/svoboda-sdelaj-sam/10-luchshih-uprazhnenij-dlya-podtyazhki-beder-i-yagodic-956760/