Моя бос і 5 більше причин, чому ви будете залишатись найближчим часом

За майже 2 роки роботи з людьми, які хочуть змінити роботу. 3 500 розмов про самовизначення та кар’єрний розвиток виявило, що те ж саме болить.

Симптоми «Я кинути!» повторюються і відварюють до 5 причин.

Почати в кінці.

Топ 5: можливості кар'єри

Я був найнятий і що я можу зробити в пару років не сказав. Я виконаю свої обов’язки та кар’єру, яка є особистою справою кожної людини. й

Для багатьох неважливо така робота як бос або велика заробітна плата. Люди згодні змінити обов'язки, відділ, але це не так, як ми це робимо. В результаті майбутнє стає занадто чітким - або варити в цьому положенні ще 5 років, або змінити роботодавця.

Топ 4: Тіред з рутини, вивчення нічого

Після місяця або 10 років монотонні функції дратують всіх. Це найважчіше порадувати джмелю – тих, хто працює як бухгалтерів, економістів, бюджетників за 10 років: вони не люблять роботу, але сім'ї, обов'язки і взагалі змінює щось страшне.

У той же час, якщо хтось перезапускається скороченням, то відразу є 100 варіантів: можливо, я працюю для себе, і я також ліплять від холодної порцеляни і я знаю мови, я можу переїхати на далекі землі. Є інші роботодавці. В цілому люди знають, як закрутити, якщо він натискає жорсткий, але вони не люблять почати змінювати себе. Роботодавці не пропонують при виконанні робіт.

3: Я не бачу жодного значення або результат

«Аніон може зробити свою роботу, чому я проведе 5 років навчання у верхній частині?» «Я хочу бачити переваги роботи, і в ІТ компанії, рішення реалізовані протягом років, і я на початку цього циклу. й

Яке значення і результат ми очікуємо від роботи? є однією з основних питань самовизначення. Недостатньо перезавантажити працівників еміентних компаній і власників великих зарплат.

Чим більша компанія і тим більш стабільні бізнес-процеси, тим краще працівник розуміє, що все буде працювати тут або без неї, і ви не хочете бути ког.

ТОП 2: каркас, бюрократія, жорстке графік

Кількість робіт скаржаться рідше, ніж її відсутність. Після того, як ви повинні сидіти штани і створити зовнішній вигляд роботи. Коли всі соціальні мережі дивляться і друзі називаються, ви зможете працювати, але вже важко долати прокрастинацію. Ось близько 6:00, і я збираюся додому, і я не бігу від бізнесу завтра.

Бюрократії та рамки, як правило, отримують у спосіб роботи, не допомагають. Визнання та ущільнення, які не є і не одне джерело стресу і збільшення кількості кандидатів на звільнення. Бюрократія працює як босів, так і підлеглих, але не можна чесно говорити про це в більшості компаній.

ТОП 1: Я не люблю прямий бос або команду

95% людей, які кажуть, що це є підставою для того, щоб сказати, що вони не говорили про свої проблеми. У багатьох компаніях немає культури і ніякого зворотного зв'язку механізму: якщо ви сказали щось до колеги або боса, це буде коштувати вам більше.

У той же поросійському банку - виділення фаворитів головою, збільшення непрозорості колег і поширення різних бункерів.

Для багатьох людей, які я говорив, ці проблеми здаються недорогими. На перший погляд вони важко впливати і навіть обговорити з кимось всередині компанії. Але як завжди, головне - почати.

3 Питання до зміни роботи

Спробуйте життєву лінію трьох чесних питань для себе:

Що таке найнадійніша річ про роботу (5-7 речей)?

Які з цих речей можна впливати на завтра? За рік?

Чи можу я змінити мій розум про те, що я не можу впливати?

Далі є два варіанти: або ви зможете змінити щось з невеликою кров'ю, і ви будете «червоні», або ви будете розуміти, що потрібно подрібнити кінці.

У другому випадку психологічні хитрощі обов'язково починають: «підготовка і осінь в любові», «приїжджати за ознаку вище», «але моя мама працює на заводі протягом 20 років і нічого. й

Джей Абрахем: Як зібрати великий прибуток в будь-якому виді бізнесу

10 способів побачити життя з іншої сторони

Наші мозок проти змін. Якщо ви знаєте, що ви можете захотіти його. Зміна фокусу від негативного «обличчя» до позитиву «що дає можливості?» Від «рекрутувати завтра» до «зробити план переходу на нове місце».

Небесний дзвіночок не буде дзвонити і повідомити вам, що час залишити роботу. Для того, щоб розпочати кар’єру самостійно. Головне, щоб запитати себе правильні питання і дати чесні відповіді. Видання

Автор: Ірина Агафонова

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8