УДОБНЫМ детям – очень НЕ удобно жить

Моя мама сидить перед Мариванною і виглядає близько.

до Так, звичайно! Чи є у вас мама Вані? Я маю серйозну розмову з вами!

Моя мама посміхається рясно і виглядає в педагогі в сірому в'язаному светрі, явно не нові, але акуратні до креака.

Я не знаю, як розповісти вам. У школі продаються інші дитячі стрибки! Вчителі побачили і вони сказали мені! Я назвав Маша - вона сказала, що вона дійсно купила стрибок! А інші діти теж, Марівна паузи театрально і виглядає на мамі.

й

Мама, продовжуючи посміхатися, злегка підняє її правий брови:

І?

Марівна була чітко чекаю на іншу реакцію на її слова.

- Так що? Продаж стрибків. Ці кульки так стрибають, не вони? Я отримую. Чому ви зателефонували мені?

- Звичайно. Ось чому я назвав. У школі, на поглибленні ...

до Ви не в класі?

Учитель чітко плутати питання. Ноп. Але що робити з ним? Він! У школі! Продати! Іграшки

Мама піднімає її другий брови:

- Він поганий? Чи скаржаться на нього вчителя? Він отримав D? Хтось? Стопити щось? Після того, як ви обдурили свій покупець і не забезпечили стрибок, який ви придбали?

Marivanna fzes з її рот відкритим протягом декількох секунд до продовження:

- Ні, але...

до Так, у вільний час він продемонстрував свою незалежність і впровадив свій невеликий бізнес-план, не збільшуючи свої дослідження або поведінку?

- Ви серйозно?

- Кайт. Я намагаюся розібратися з тим, чому я зроблю з роботи сьогодні.

- Але я сказав вам! Маріванна добре одержує нерв.

- Я шкода. Я, ймовірно, не прочитав правила школи. Але я абсолютно не можу пам'ятати, що нічого про заборону на продаж стрибків при необхідності.

"Ви не розумієте," вчитель починає кип'ятити. - Ви не можете продати нічого в школі!

- Який? У вас є безкоштовні бункери в їдальні?

до Що робити з бункерами?

Ви сказали, що ви не можете продати нічого в школі. Але з якоїсь причини я даю дитину щотижня гроші для бункерів.

Право. Ви серйозно? Продається іграшки іншим студентам у школі! Це школа, не ринок! починає варити Маріванну.

Я шкодую, але що саме ви хочете від мене? Якщо ви не можете зробити це, просто покажете ці правила до Ваня. Він дуже чутливий до порушення закону.

Ви хочете впливати на нього будь-яким чином?

до Мої мами думають кілька секунд. - Я думаю так. Він розробив власний невеликий бізнес-план, визначив запити потенційних покупців, десь знайшов місце для придбання, розраховуючи можливий дохід. І все без моєї допомоги. Абсолютно на власній. Я думаю, що ми повинні заохочувати його. Ви думаєте, що водний парк для вихідних буде достатньо? Так, і будь ласка, нехай це над телефоном наступного разу. У мене є робота і час гроші.

Перед тим як ви є типовим зіткненням двох реалій - школа і дорослий. сучасний і пострадянський, слуховий і незалежний, знайомий і творчий. З якоїсь причини багато батьків хочуть неможливих для своєї дитини до 18 років, щоб бути надзвичайно слухняними, вставками, тихими (і бажано мити) відмінним студентом, а потім раптом перетворилися в успішний, впевнений і успішний бізнесмен.

І вони дуже здивовані – так, як дитина «закінчена» інститут, допомогла з житлом, і отримала роботу – і нічого зміни. Син тягне офісний планктонний день до вечору, п'ятого пива і сидить на комп'ютері всі вихідні. Він також просить гроші від батьків. І вже двадцять п'ятий рік пішов... Чому це не було? Все для нього, дорого.

І рідко згадується, що коли син в п'ятому класі хотів би грати карате, він не допускається. У сьомому не допускається перерву. Восьмого було відправлено силу для аеромоделювання (Що інша література?). Який клас для дитини? У дев'ятому передано англійську ліцею (рожеві друзі!) Зробимо нові! І одинадцятий заборонений зустрітися з освіжувачем (йому буде такий автомобіль). Не допускається входити до журналістики (де?). Заплатити економіку (як це неправильно з математикою!) Вивчайте! Я отримав роботу з Дядько Коль на фірмі (де він сам зараз знайде роботу... час, як це...).

Так, вони дуже дивляться. Сина сусіда була просто чума, як дитина! Завжди зламали коліна. Він змінив свої класи щороку і не сидить. Я пішов на вивчення політичної науки. Він пішов після року. Далі він працював близько вісімнадцяти років. На двадцять я пішов в нозі. А тепер - власна компанія, автомобіль, красива дружина, скоро будуть діти. З дружиною над там, вони люблять велосипеди, кожен вихідні вони йдуть кудись, сусід показав фотографії. Як прийти?

Ознаки курсу описуються перебільшеними. Але загальна тенденція це. Якщо дитина не допускається приймати ініціативу протягом трьох років і заборонити все в рядку на десять, то в двадцять він не раптом стане незалежним і впевненим. Він буде дуже "комфортний" для батьків, не відірвати одяг, розбити коліна і сперечатися з вчителями, захистивши свою думку.

Він буде слухняним і виключно правильним. Батьки повинні думати про те, що дитина хоче піднятися. Зручний в дитинстві або успішний в житті? Коли дитина дрочить від пристрасті, шукаючи себе, oh what temptation - to chic and make go on the hated music school. Тільки тоді ви можете отримати людину, яка не тільки не має інтересу, але і ненав'язливо капелюхує музику в принципі.

Дитина така ж людина, тільки невелика. Він повинен мати голос і бути відповідальним за його рішення. Це єдиний спосіб він може виростити, щоб бути відповідальним дорослим, а не синильним маям. Якщо ви приймаєте всі рішення для нього, без консультації, ви можете зробити життя простіше для себе зараз, а також ускладнити їх. І сам і дитина.

10 думок Папи Франциска стосовно сім'ї"Щоб навчити, щоб похвалитися": мати трьох рівнів про класи і розігрунтування вчителів

Ще однією темою є батьківська підтримка. Чи не той, хто "розташувати в інститут через неприпустимість батька, адже напрямок перспективний." А той, хто говорить, "Ви вирішили, і мій тато і я буду підтримувати ваш вибір."

Вивчайте та послухайте своїх дітей. Пригода, не сила. Підтримка, не перешкоджає. Пропозиція, не сила. Не обов'язково. Ви будете щасливі. Видання

Автор: Тетяна Голованова

Джерело: psy-practice.com/publications/vzroslye-i-deti/udobnim_detyam__ochen_ne_udobno_zhit/