Я хворий на безкоштовне навчання! Кріплення душі звертається до сучасних батьків

Зараз в моді так званої «безкоштовної освіти». У той же час батьки воліють практично повністю анотація від своїх дітей, не заборонивши нічого з них. Слово «не» для них є табу, бо вони бояться, як пекло. Але не всім подобається бути навколо так «згасити» дітям. Веб-сайт Вона є заявою від матері, яка має аргументи проти модного підходу.

Приклад. Моя дворічна син грає в пісочниці з іншими дітьми. Він хороший хлопчик, спокійний, майже ніколи не висихає. А потім я чую мій син дикий роар. Я добре. З’ясуйте ще один хлопчик, взявши на себе повну ручну піску і киньте її в очах дитини. Природно, я сказав, що я не можу це зробити. А потім сердитися матір іншого хлопчика прийшов і сказав, що вони не забороли нічого до дитини, вони мають, ви бачите, безкоштовне виховання, без обмежень. Я раджу запитати, скільки вона повинна платити, якщо Бог заподіяв, очі сина були в неприємності. Мати порубати, захопити її «завтра» і потерти.

Приклад двох. Мій син пішов до другого класу. Я приніс йому шкільний набір з-за кордону. І цей набір не досить звичайний, ми не маємо такого. Звісно, він дуже любив його. Одного разу прийшов додому з школи в сльозах. Він сказав, що однокласник (відкликав його Анреї) Неуспішними були крадіжки. Андрій сказав, що він буде тримати його в будь-якому місці, оскільки він хотів його. Знаючи, що Андрюша була привезена до школи її матір'ю (мого сина пішов сам, школа була в дворі), наступного дня пішов з сина. Я побачила, що мати, показав їй ситуацію, попросила її допомогти і повернути епоху. Що ви думаєте, що я чув від моєї мами? Ми не можемо нічого не заборонити. Я не мав вибору, але щоб голосувати ціну шкільного зарахування і попросити компенсацію в повному обсязі, тому що без епоху, набір неповний. А.М. Матуся перетворилася блідою, відразу піднялася в її синьому брифезі, вирощено під хворою епоху і подавав мені майже його. Андрій, звісно, зробляв на підлозі табло. Моя мама мала взяти її додому. Він, ймовірно, перший раз, він був відхилений.

На жаль, це не всі приклади, які я зіткнувся з життям. Тоді ці батьки скаржаться, що у нас є погана молодь. Ні, дорогі, як ви її підняли. Хто такі діти, коли вони ростуть? Першим є теф, а другий - чеф. Не дивно, що ці діти та їхні батьки будуть розглядатися таким же чином, як інші. І все, що вони не заборонили нічого, вони дозволили зробити все, що вони бажали, і вони не навчалися одне одне слово - "не"!

І найголовніше, більшість батьків, використовуючи цей метод освіти, не тільки що вони навіть зацікавлені в тому, як правильно це зробити (і є безліч нюансів, вірити вчителя), але і не думають про наслідки. Після того, як діти маленькі, мами та батьками будуть відповідальні за свої дії. І це компенсація за шкоду, і лікування (якщо це відбувається), і моральне пошкодження. І як виграти такий випадок, я знаю ідеально.

Сайт розроблено компанією universalweb.com.ua