10 думок Папи Франциска стосовно сім'ї

Перший з вересня переходить, студенти починають свої шкільні дні. Дорослим необхідно знати, як працюють діти в школі, але проблема полягає в тому, що діти часто відповіли стандартне питання, «Як ваш день в школі?» з «нормальним» або «все добре». Психологи знають, що це відбувається не так багато через спілкування між батьками і дитиною, але через неправильні питання.

р.

Якщо ви знайомі з цією ситуацією, тут 25 креативних питань від винахідливих батьків. Ці питання допоможуть «запекти» школяра-молодший і дати вам можливість дізнатися, як він дійсно є.

1,1 км Що вам подобається більшість шкіл сьогодні? Що не сподобалося?

2,2 км Покажіть мені про те, що ви посміхалися сьогодні.

3. У Якщо ви можете вибрати, хто сидить, хто це буде? Хто не хоче сидіти? Чому?

4. У Де вам подобається краще в школі?

5. Умань Розкажіть мені одне дивне слово, яке ви навчилися сьогодні.

6. Жнівень Якщо я зателефоную вчителя сьогодні і запитати про вас, що вона розповість мені?

7. Про нас Як ви допомагаєте своїм колегам сьогодні?

8. У Чи може хтось допомогти вам сьогодні?

9. Навігація Розкажіть, що ви знайшли сьогодні.

10 хв Ви відчуваєте щасливі сьогодні? Коли?

11. Чи є щось нудне в школі сьогодні?

12. Якщо у класі з відчуженнями прибулись місця для навчання, які б ви подарували їм?

13.00 р. Який з хлопців, які ви ще не грали з тим, що ви хотіли б грати?

14. Розкажіть мені, що було добре в школі сьогодні.

15.00 р. Яким словом було вчителя частіше сьогодні?

16.00 р. Що ще потрібно знати?

17.00 р. Ви думаєте, що це занадто багато в школі? Що б ви хотіли зробити менше?

18 років Чи є хлопчик або дівчина в класі, що ви можете бути краще?

19.00 р. Де ви граєте, найчастіше?

20. Хто найщасливіша людина у своєму класі? Як він робить всіх сміятися?

21. Яка найкраща страва в школі кафетерії?

22. Якщо ви вже встигли стати вчителем, що б ви робили?

23. Ви думаєте, що будь-який з студентів у своєму класі повинен вийти? Чому?

24. Якщо ви могли б перезапустити сидіння з іншим студентом у класі, що це буде і чому?

25. Коли ви забираєте ручку в школі сьогодні і чому?

"Щоб навчити, щоб похвалитися": мати трьох рівнів про класи і розігрунтування вчителів Дитинство лежить: Що лежить за маскою оману

Відповіді на деякі питання можуть здивувати вас. Наприклад, ви можете дізнатися, що ваша дитина не хоче сидіти поруч з найкращим другом, щоб мати можливість грати і взаємодіяти з іншими дітьми.

Будьте креативними: Не боятися придумати нові питання про космічні кораблі і супергерої. Ми обіцяємо, що результат у вигляді захоплюючих шкільних оповідань не буде довго приходити!

Джерело: www.ya-roditel.ru/parents/base/experts/voprosov-rebenku-o-shkole-na-kotorye-on-ne-smozhet-otvetit-odnim-slovom/