373
Юна Моріт: Ювенильне правосуддя Заходу – війна з матір’ю Бога
Зима.
Вечеря з степу.
І був холодним для малюка в денному.
На схилі.
Він зігрівався диханням окса.
Домашні тварини
Стійка в печері,
Прогрітий хазяй, плавлений над гнівом.
«Різдвяна зірка» Борис Пастернак
П'ятирічний хлопчик в Росії врятував його дворічний брат від полум’я, коли транспортний засіб вони зловили вогонь. У Росії хлопчик присуджував за збереження свого брата. У Норвегії, Фінляндія, як діти віддали б від своїх батьків, так і помістили в вихованці сім'ї або дітей-сиріт, батьки яких порушили права дитини, залишаючи обидва брати, ненав'язані в житті ситуації.
У Америці батько прийнятої дитини з Росії заблокував його в машині в спеку, пішов на роботу і забути про дитину, яка загинула в машині, залишене на сонці. Американський суд зарекомендував, що прийнятий батько, через вини якого зайняли дитину з Росії, не мав намір завдати шкоди дитині і не підлягає покарання.
Але мати російських дітей, які кріляться на вулиці, коли вони забираються додому, і вони хочуть їсти яблука з дерева, або їхати на гойдалку, коли вони повинні плавати і спати, покарана в Норвегії і Фінляндії.
У Америці прийнято дитину від помирань Росії, повною мірою свідчив, і суд виправив, що дитина загинула себе, знизивши ганку, згідно з прийнятими батьками. Але у Франції дитина береться з матері з Росії і дала дитячу сім'ю, бо батько дитини є французьким, який розлучився дружиною і, загалом, листя на іншу країну.
Сьогодні Росія наполегливо підштовхується до судової юстиції на заході, закон про права дитини. На практиці цей закон вже вплине, діти відбираються від батьків, тому що: в холодильнику є кілька товарів, в кімнаті є кілька метрів, в гаманцях мало грошей, покрівля тече, немає ремонту протягом тривалого часу, є кілька іграшок і меблів, санітарні умови ніде гірше, і ніхто не поліпшить їх, крім вихованців сім'ї і дитячого будинку.
Я похил з матір'ю на той же топчан до віку вісімнадцяти, чотири з нас мешкали в одному тісному приміщенні в комунальній квартирі, де було багато людей і одна піч, яка була потоплена вугіллям і дровами. В якості дитини я пішов на насіння з матір'ю, щоб заробити п'ять цибулин, два кілограми картоплі, стакан млинця і стакан пісного масла.
Але я був дуже щасливою дитиною, незважаючи на голод, дитяче туберкульоз, сканетний одяг, нічні черги для підручників, ноутбуків, які завжди мали бути дуже захищеними. І було тільки в студентському гуртожитку, що я отримав можливість спати на окремому ліжку вперше в моєму житті.
Але для моєї прекрасної матері, якщо вони відійшли від неї, я б викрутив всіх представників Західного правосуддя на невеликі частини!
Росія є колонізованою, не “європейською”, жорстокою, безглузною очищенням бідної “популяції”. На заході бідних і бідних на сипучих ділянках я бачив ці пороги, де ніхто не бере дітей від своїх батьків через тісний житловий простір, сканувати їжу, де ці діти не доглядають. І в Росії діти бідних відійшли від охоронців, а на Заході російські діти відійшли з тих же органів, і цей мисливський сезон збирався з тих пір, як фетерів тоталітаризму знизився і країна радянських народів зникла! й
Діти російських олігархів (все краще, ніж в Рашка!) з яких причин відіграти лов-ап з поліцією трафіку в Росії, а не де «все краще». І з яких причин в Росії вони вважаються дітьми елітної та майбутньої еліти. Ні, еліта не є олігархами з таким потом.
9 Сімейні вечірки без комп'ютерів та покупок
Види: Позбутися від ілюзій
Еліт - це п'ятирічний хлопчик, який врятував його дворічний брат з вогню. Два хлопчики врятували дорослого, який поїхав у річку взимку. Ці хлопчики переносять відро води, лопатку снігу, вивчення і роботу.
У Норвегії, у Фінляндії, ці діти будуть відходити від своїх батьків для нагляду: діти стрибали в річку взимку, витягали дорослого, який був несвідомий, міг виходити, зловити холод, батьки залишили їх ненав'язаними в життєво-трикутній ситуації – діти повинні бути зняті і відправлені в сім'ю, в Америці, Франції, потім – всюди, «кращий ніж у висипці».
Але ці російські діти – це наша еліта. І ювенільна справедливість Заходу – це війна з матір’ю Бога, чия дитина перебуває у барі, але Різдвяна зірка сяє над ним.
Видання
Кредит: Юна Моріт
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.facebook.com/yunna.morits/posts/778691672268638?pnref=story