433
10 речей про маму, які ще потрібно сказати дитині
10 речей, які ви ніколи не сказали:
1,1 км Вона криється через вас ... багато.
2,2 км Вона бажала, що останній шматок торта.
3. У Болить.
4. У Вона завжди боїться.
5. Умань Вона знає, що вона недосконала.
6. Жнівень Вона дивилася на тебе, коли ви закохалися.
7. Про нас Вона перевозить вас більше 9 місяців.
8. У Її серце зламало кожного разу, коли ви кинули.
9. Навігація Вона кладе вас першим.
10. І знову.
Ви повинні поговорити про це.
, Україна
Для того, щоб він знав, що матір його живий, вона має почуття і досвід.
Це найкращий спосіб для вашої дитини говорити про свої почуття.
Це так, як дав йому приклад. Вона може і повинна. Я збираюся прийняти і приймати свої почуття. Тож я готовий внести і приймати вашу, що вони можуть бути: сумний, страшний, радісний.
Можливо, ви не пам'ятаєте, коли ви хотіли б розповісти про вашу маму щось, але ви не хочете, щоб застаріти її. Як ви знаєте, що ви зробите її тоді? Не було прикладу мами, що говорять про її почуття, що вона болить, сумна, страшна. І не було прикладу моєї мами, що болить і не руйнується.
У дитини: Не пропустіть мами про неприємні речі.
Інше, Ви повинні сказати його за віком.й На 4-5 років можна сказати: «Я хочу, щоб торт теж був». І я не готовий поділитися з вами прямо зараз. Дитина буде вижити і вивести висновки. Наприклад, він не завжди зобов'язаний поділитися, і мама, і тому інші, будуть вижити.
Але про мої страхи, я подумав про те, як говорити і коли б не було. Я постійно працює з моїми страхами, і багато з них трансформуються або пішли. По-друге, розповідаючи про ваші страхи і страхи, це добре, щоб негайно підтримувати їх практичними вказівками про те, як захистити себе.
Наприклад, коли ви поділяєте свої страхи про війну, слід негайно розповісти їм, що робити і що робити, де бути обережними і чим приділити увагу. Якщо ні, то тільки страх залишиться у дитини. Якщо посилений, ви зможете максимально захистити себе. Це знання не гарантує безхмарного життя і повну відсутність страху. Але це дає розуміння і частковий контроль над ситуацією, і це зменшує страх.
Автор: конопель Helena
Цікаво: Як мати критичне тлумачення з дитиною
Як навчити дитину зберегти своє слово
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: psy-practice.com/Konopleva_Elena_Alekseevna/
1,1 км Вона криється через вас ... багато.
2,2 км Вона бажала, що останній шматок торта.
3. У Болить.
4. У Вона завжди боїться.
5. Умань Вона знає, що вона недосконала.
6. Жнівень Вона дивилася на тебе, коли ви закохалися.
7. Про нас Вона перевозить вас більше 9 місяців.
8. У Її серце зламало кожного разу, коли ви кинули.
9. Навігація Вона кладе вас першим.
10. І знову.
Ви повинні поговорити про це.
, Україна
Для того, щоб він знав, що матір його живий, вона має почуття і досвід.
Це найкращий спосіб для вашої дитини говорити про свої почуття.
Це так, як дав йому приклад. Вона може і повинна. Я збираюся прийняти і приймати свої почуття. Тож я готовий внести і приймати вашу, що вони можуть бути: сумний, страшний, радісний.
Можливо, ви не пам'ятаєте, коли ви хотіли б розповісти про вашу маму щось, але ви не хочете, щоб застаріти її. Як ви знаєте, що ви зробите її тоді? Не було прикладу мами, що говорять про її почуття, що вона болить, сумна, страшна. І не було прикладу моєї мами, що болить і не руйнується.
У дитини: Не пропустіть мами про неприємні речі.
Інше, Ви повинні сказати його за віком.й На 4-5 років можна сказати: «Я хочу, щоб торт теж був». І я не готовий поділитися з вами прямо зараз. Дитина буде вижити і вивести висновки. Наприклад, він не завжди зобов'язаний поділитися, і мама, і тому інші, будуть вижити.
Але про мої страхи, я подумав про те, як говорити і коли б не було. Я постійно працює з моїми страхами, і багато з них трансформуються або пішли. По-друге, розповідаючи про ваші страхи і страхи, це добре, щоб негайно підтримувати їх практичними вказівками про те, як захистити себе.
Наприклад, коли ви поділяєте свої страхи про війну, слід негайно розповісти їм, що робити і що робити, де бути обережними і чим приділити увагу. Якщо ні, то тільки страх залишиться у дитини. Якщо посилений, ви зможете максимально захистити себе. Це знання не гарантує безхмарного життя і повну відсутність страху. Але це дає розуміння і частковий контроль над ситуацією, і це зменшує страх.
Автор: конопель Helena
Цікаво: Як мати критичне тлумачення з дитиною
Як навчити дитину зберегти своє слово
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: psy-practice.com/Konopleva_Elena_Alekseevna/