Дівчина тільки звернулася до друга з кількома питаннями, але зробив його і весь офіс гістеричної!

Телефонна розмова часто є причиною сміху. Тим не менш, якщо інші люди надихають його і виводять власні висновки. Веб-сайт На підлозі сміється неймовірно смішна історія про те, як відповідати дзвінок з магазину багато людей!

Акватрейд-нск.ру Місце дії - магазин домашніх тварин. Акварістика. Шукаєте рибу на продаж, краса неймовірна. Вдово я знаходжу, що мій хороший друг шукав довго. Я занурю номер прямо.

Поговоріть на моїй частині:

- Гей! Я на Аква галереї. Є сніжинка моліса. Ви хотіли б їх? Хто ви хочете? Скільки? Ще чорний. З'ясуйте його пізніше. Тексти пісень, а це означає: Давайте мені купити зараз, і ви будете взяти його на ніч?

Всі права. Про нас

Він приходить в ніч.

Ірка, ви знаєте, що я поговорила з вами, а потім побачила мої колеги, які кинулися під столами. Яка справа? І не можна сказати слово. Вони просто сміються, вони не сміються. Після того, як вони заспокоїлися, вони цитували частину розмови, вони почули односторонньою:

- Гей! Великий Я! Я дійсно зробити. Довгий час! Дівчата для мене! Пара! Хоча, дати мені три. Ні, тільки білі. Скільки грошей? Доброго дня! Я працюю з вами на шести годину!

через anekdotov.academy/590