Найкраща історія про те, як реагувати на змів дитини

Буває, що улюблена активність дітей досить сильно рубати нерви. Наприклад, коли ви берете їх на прогулянку або в супермаркеті. Але як в ситуації, коли дитина починає психічними і неконтрольованими, підтримувати залізо спокійно?

Веб-сайт Він публікує коротку історію діда, який знає секрет, як поводитися з дуже цікавими дітьми.

Жінка витримала в супермаркеті після свого діда з неслухняним онуком. Руки хлопчика були сповнені солодощів та інших солодощів. Але він зберіг кричущий і спінінг. «Кальм вниз, Женя, є дуже мало...» Добрий хлопчик. Після того, як дитина знову стала примхливою, і дідусь спокійно сказав: «Це океї, Женя». За кілька хвилин і ми підемо додому. Хворий, хлопчик.

При оформленні замовлення невеликий демон вирішив викинути всі товари з кошика. «Вівер, Жень, релакс, бутони, не засмічує.» П'ять хвилин і ми будемо додому. Спокій, будь ласка. й

Жінка була дуже вражена. Коли вона пішла зовні, вона відразу підійшов її грандіозніпаранти, які потрапляли в машину, і сказав:

до Це не мій бізнес, але ви дивилися дивно. Ви залишились зарезервованими і спокійно сказали хлопчикові, навіть після того, як він був поганий. Женья, ви дуже щасливі з вашим дідом!

до Спасибі, дідусь відповів. - Але Женя мені. І це маленьке ім'я притулку Максима.

ЗАМОВИТИ Моус Атак 4! (Mackey Miller)

Дивитися також.
20 листівок про дітей та батьків
Про досвід болючого знайомства кожній матері
Дві хороші історії з несподіваним закінченням

на www.adme.ru/zhizn-dobro/dve-dobrye-istorii-s-neozhidannym-finalom-997510/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное