10 хв Що я дізнався про Іспанія після життя там

Р

Іспанія дійсно рай для відпочинку. Сангрія, бульбаби, Гауді, фламенко, паління піску і гарячі Спанісарди, які приваблюють туристів до цієї південної країни практично в будь-який час року. Але це те, що це таке життя?

Авторизація Веб-сайтЯ вирішив поділитися цікавими фактами і смішними історіями, які дозволяють вам виглядати за сценаріями цієї курортної країни.

• Перш за все, що кожен іноземець відчуває себе в цій країні - це розслаблена атмосфера лізису, спокійності і роду південної нездатності. ритм життя тут спокійний. Люди працюють до обіду, а потім відправляються на сій, і в вечірній час повертаються на свою роботу. Ця іспанська традиція поширюється на всіх: навіть російські і китайські крамниці, святкуючи вдень, залишаючи його ще пізніше, ніж за Самими Спанісарами. Деякі установи, такі як банки, не турбують, щоб залишити сишту.
  • Іспанські люди дуже відкриті, готові допомогти. Я зіткнувся з цим в перший тиждень мого перебування там, коли жінка пропустив мене в чергі в супермаркеті, бо у мене мало речей (менше, я підкреслюю, не менше). Після такої пропозиції я навіть «вис» на кілька секунд не розумію, чому ця леді хоче дати мені своє вірне місце в чергі. Незабаром я починав віддати свої місця на виїзді в правих випадках і зробити так зараз в домашніх умовах.
  • Це весело холодна зима в Іспанії! Не на вулиці, але в будинках. Це проблема в багатьох теплих країнах: не всі квартири забезпечують центральне опалення. У моєму місті, незважаючи на 15 градусів протягом дня, температура падає на нульову ніч, радіатори не зберігали - і я був в стані «пермафроста», який здивував всіх своїх місцевих знайомств. Вони вважали, що росіяни фізично не позбавлені здатності заморозити.

• Під час життя на півдні країни я зіткнувся з численними стереотипами про Росію, переважно хорошими, але більшість всіх я пам'ятаю, що має смішну розмову з однокласником:
    - Ох, Росія! У мене є один, хто живе там, і він каже, що люди досить суворі.
    до Яке місто живе ваш друг?
    - У Сталінграді.
  • Спанісари знають, як відпочити. Вони дійсно роблять. Ось кожного студента самооцінки висить не менше трьох разів на тиждень. Графік роботи: на 10 п.п., збір на вечірці. Далі збираються в барі, а дискотеки відкривають на три години. Восьмий годину вранці відкривається дискотека (прив'язка!) для тих, хто після дискотеки, які тривають до трьох днів. І в цілому, бари, кафе, ресторани, які знаходяться в кожному кроці, ніколи не порожній. Увечері збираються резиденти всіх вікових категорій. Дивитися компанію онуків ввечері, елегантно сидять з сигаретом і склянкою вина своїми руками досить поширене.

• До речі, про бабуся. Яка застрягла мене була відмінна грація Спанісарів за віком. Кожен період життя відповідає своїй поведінки, його способу життя, його одяг. Подаруйте мені приклад останнього. До 30, всі Спанісари люблять підлітки. Вони носять джинси, сорочки і кросівки - існує кілька варіацій. А потім елегантний вік – від 30 до 55, люди одягаються формально, але одночасно дуже стильно. А після 55 приходить найрозкішніший вік. Жінки можуть дозволити собі хутро пальто і діаманти - це почесні вікові привілеї. Моя мрія полягає в тому, щоб довести її, що вона живе її найкращі роки.
  • Іспанія = демократія. Як захистити свої права! В різних місцях і в різних варіантах є постійні удари: кожен день в різних місцях і різними способами. Одне з речей, які дійсно застрягли мене, була скаверська повстання. Хлопці підпалюють (і вулиці, слід зазначити, завжди були дзеркальними) і просто припинили прибирання. Після 10 днів місто перетворилося на одне велике сміття, щури почали бігти, а міський зал змушений було дати. Перетворили місто в одне з найбільш культурних міст в королівстві.
4448034

• Що кожен Спаніард виглядає як яскравий, як Penelope Cruz не вірний. Якщо ви розміщуєте на метро в будь-якому іспанському місті під час щітки, ви не зможете розповісти про зовнішній вигляд тих, хто подорожує в машині, які ви знаходитесь в Іспанії. Всі вони різні: темний, і світлий, і будь-який. Єдиний, що залишився характерним для Spaniard є шиким волоссям і широкими стегнами. Ну, іспанські чоловіки просто Antonio Banderas на Antonio Banderas, це те, що правда, це правда.
  • Кожна країна Іспанії була майже окремою. Кожен регіон має власний діалект, свої традиції і, найголовніше, власну кухню. Багато людей плутають з Мексиканською. Спанісари люблять своє царство, але провінції часто зітхають один з одним. Наприклад, на північних ділянках не схожих на південних півдня, а південники розглянули північних

• Є також бюрократія в Іспанії, але це тому, що Спанісари часто важко формувати чітке завдання. Не всі, звичайно, тільки ті, хто має професію, пов'язані з рецептурою чітких завдань. Я вперше зустрів це в офісі декана, де я запитав зробити банківську карту для отримання стипендії. Я пішов на три банки і не міг зробити студентську картку! Другий раз я розповідав офіс декана, що це був Santander Bank, який був необхідний, і коли я майже прийшов в офіс декана з слізами на третій раз, я сказав, що лише одну конкретну галузь Сантандера зробив ці картки.
  • Спанісари ніколи не скажуть вам на обличчя, що вони дійсно думають. Вони воліють обходити неприємну бесіду або позбавлятися від, неприпустимо, але красивим компліментом. Наприклад, якщо ви поготуєте голову, в той час як має квадратний череп, ви дізнаєтеся, що це дико підходить для вас і ви повинні носити волосся до. Спочатку я думав, що це був гіпокритичний. Ні. Вони просто люди.
Дінара Сунгатулін Українська Веб-сайт

Дивитися також.
15 речей Я дізнався про Фінляндію після життя на півроку
10 хв Що я дізнався про німців після життя в Німеччині на рік

www.adme.ru/svoboda-puteshestviya/10-veschej-kotorye-ya-uznala-o-nemcah-prozhiv-v-germanii-god-1250815/