Колишній гамблер присвячений захисту природи

МЦ Девіс, колишній картковий програвач і бізнесмен, інвестував $90 млн, щоб відкрити найбільший приватний резерв в США. За останні 20 років він висаджував 8 мільйонів саджанців і тепер його ліс сповнений небезпечних видів. Програма розвитку резерву складає 300 років.

До 70-х років Американський МС Девіс приймав довгий шлях від затисканого причепа до мільйонера. Скупчивши свій перший капітал в гральному бізнесі, він почав торгівлю земельними ресурсами та майновими правами. Так він зробив сотні мільйонів, але це сталося 20 років тому.Закручуємо в своєму розумі.

Ms. Davis коментує, Коли я застрявся в трафікі. Він був дощом і я був дуже дратував. А потім я бачив шкільний намет з написом «Чорний ведмедя Презентація». Я не знаю, чому я пішов там. Я не знаю, якщо були чорні ведмеді в штаті Флорида. Про те, що треба бути захищеним і збереженим. й

Для Девіса ця лекція була оксамитовою і занурила в тему екології з такою ж пристрастю, з якою він використовувався для гри карток.

Він присвячує всю фортуню для захисту природи.

За 20 років Девіс інвестував близько 90 мільйонів доларів, щоб купити землю від заправних компаній і відновити ліси, які повністю зрізали близько 100 років тому.

Його проект він назвав Нокус, який перекладався з мови критого індіанського племена «Чорний ведмед».

Він знайшов сосну сосну, яка використовувалася для вирощування тут і висаджувала 8 мільйонів саджанців. Але це не тільки дерева, але в 20 років він повністю перебудував всю екосистему, яка використовується для цього земля. Вважалося, що раніше ці землі (10 млн га) зайняли ліси сосни, які в 1930-ті роки повністю зрізалися і допускаються до змащення.

Тепер тут вирощується новий ліс, де попелиці, оспрей, лисицях, лисицях, рахунках, араділлів.

Насправді це просто початок проекту Nokuse, розрахованого на повну 300 років. Він має рак легенів 4 стадії, але його робота продовжить свою команду.

Всі його гроші він платив за довгострокову програму розвитку свого проекту, а також обслуговування центру для екологічної освіти, який він створив для щорічної освіти тисяч школярів у Флориді.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: masterok.livejournal.com/2861586.html