Ці 5 природних засобів допоможуть впоратися з проявами менопаузи

З настанням менопаузи не варто відразу засвоюватися на всіх сортах гормоново-консервних препаратів. Слід пам'ятати, що кращий помічник в цьому випадку зола, який відмінно виступає на тілі жінки, регулює і нормалізує гормональний фон.

Роуниця

Рош настоянка допоможе перемогти запаморочення, серцебиття, гарячі спалахи, збільшити потовиділення.

Крім того, сприяє загальному збільшенню енергії і ефективності. Можна заварити, освіжати і сушити. Наполягають на горілці або коньяку. Хто любить все більше?

р.

Коли я був діагностований патологічним менопаузи, я не поспішав приймати гормональні препарати, і намагався добре, і головне, простий і ефективний засіб - зола.

Рецепт:

Приймати 100 г сухого золи фруктів (можна купити в аптеці), залити 0,5 л коньяку (водка). Поставте в прохолодне темне місце на 2 тижні (наприклад, в холодильнику). Потім візьміть 1 ч.л. 3 рази на добу.

Я прийшов до висновку, що гора зола була призначена для допомоги жінкам. Після використання настоянки аронії мій серцебиття припинив мене, гарячі спалахи, потовиділення зникне, і працездатність, навпаки, збільшено.

Я допомогла цей простий рецепт з дендропарком, я спокійно відірвав цей «трансіонний» вік і тепер він в минулому, але якщо це здається занадто простим або не ваш варіант, то ви можете спробувати інші народні засоби.

Ці прості рецепти допомагають практично завжди і практично ніколи не шкодить здоров'ю, на відміну від сучасних гормональних засобів.

Якщо ви можете уникнути гормональних препаратів, то обов'язково використовуйте ці прості рецепти Бабця.

р.

Хороший рецепт спекотних спалахів на хмільних конях

Настоянка в горілці (alcohol):

25 грам хмелю конусів слід залити медичним спиртом (близько 100 мл), допускається запобіжник протягом 7 днів, процідити через марлю.

Візьміть настоянку 5-10 крапель, в ложці води, 2 рази на день, перед сном і вранці.

Поведи мене, це настоянка хмелю просто працює чудеса!

Взявши цю настоянку, ви забудете, які головні болі, поганий сон, турбуючи нерви, постійні попадання крові.

Рецепт інфузії на окропу від конусів на високих татах і від безсоння:

1 столова ложка подрібнених конусів залити 1 склянкою окропу, дати прохолодити протягом 45 хвилин. Потім проціджують настій.

Приймайте 1/4 склянки 3 рази на день протягом 20-30 хвилин до їжі.

Хміль дійсно унікальний завод. Хміль - відмінна седативна. Не дарма з давніх часів консультує подушки безсоння з конусами хмелю. Хміль також ефективний для неурастенія, депресії.

Також наукові дані свідчать про те, що свіжа конуси містять речовини, схожі на жіночі статеві гормони - естрогени. Таким чином, інфузії на основі конусів хмелю ефективні в менопаузи, зокрема, частота і інтенсивність припливів знижується.

Крім того, хміль мають загальний тонізуючий і зміцнювальний ефект, який необхідний в будь-якому віці.

шемале

Саж є одним з основних «зелених» помічників у боротьбі з менопаузи. Для цього заводу існує кілька застосування:

Можливе використання шавлії у вигляді відвару. Для цього потрібно придбати сушену сиру клітку в аптеці. Дві столові ложки цієї сировини заливають три склянки окропу, кип'ятять три-п'ять хвилин, охолоджують, проціджують. Отриманий відвар можна приймати в будь-якій формі, бажано три рази на день, що триває не більше місяця. Саж добре допомагає при надмірному поті, має тонізуючий ефект.

Дуже приємна і корисна ванна з шавліям. Краще здійснити таку процедуру перед сном. Необхідно залити сім-ти вісім столових ложок сухої сирої шавлії 1,5-2 л окропу, кип'ятити трохи, дати настоятися 1-2 години. Потім процідіть відвар, залийте в підготовлену ванну. Ця процедура має заспокійливий ефект, позитивно впливає на шкіру, затягуючи і навіть омолоджує її.

Червоний конюшин

Червоний конюшин містить речовини, схожі в структурі до естрогену, тому важливо його використовувати в менопаузи. Особливо добре конюшина впливає на симптоми вагінальної атрофії (сухість, свербіж, печіння вагінальних захворювань, проблеми з сечовипусканням).

Крім того, згідно з науковими дослідженнями, прийом настій конюшин покращує стан волосся, нігті у жінок, підвищує настрій і витривалість.

Настій конюшини, які можна приготувати в домашніх умовах.

Для цього 1 ст. сухої сировини конюшини залити 1 склянкою окропу, остудити, фільтрувати. Виконайте чверть склянки 3 рази на добу до їжі.

Рецепт для тарілок з білого вершкового корка

Ще один дуже хороший рецепт чаю, який може допомогти з гарячими спалахами вимагає використання білого лука, який збираються ранньою весною, навіть до перших квітів і листя з'являються. Також в аптеках продається білий вершковий корок.

3 Magic Points Що Допоможи Вам Survive Climax

Знаки менопаузи у жінок

Рецепт: 2 столові ложки трави слід подрібнити в борошно, а потім залити склянкою окропу і покласти на плиту 10 хвилин, потім відключати і залишити ще 5 хвилин, щоб розчин правильно заподіяний. Потім розчин проціджують і споживають. Цей чай можна споживати до 5 склянок на добу.

Джерело: menzyrka.ru/publ/babushkiny/ot_prilivov_klimaks/23-1-0-490#.WDqSMLKLTIX

Категории

Смотрите также

Новое и интересное