Сильний зв'язок з коханою людиною

Як правило, за допомогою сильного з'єднання з кимось в середовищі, люди мають унікальний досвід, який не був з іншими. Вони, ймовірно, чули фрази «Я ніколи не був це до», «чуй мене так сильно, це просто простір», «Я спочатку зустрічаю людину, з якою так багато спільного», «так, як він більше не існує в усьому світі», а іноді «не так, як це сталося з дружиною протягом п'ятнадцять років шлюбу, і з цією дівчиною з перших секунд я відчував з'єднання, це точно щось з минулих життів», «Я недосвідчений сильний зв'язок з ним, немає такої речі з чоловіком. й

І починаються припущення, чи доля чи не доля, назавжди все буде так або тимчасово, багато життів все це триває або вперше, що робити з тим, що є з'єднання або ні, говорити про силу з'єднання, унікальність долі і всі інші питання серця.

Так, ми будемо говорити про зв'язки, тільки я, як звичайно, з моїм прозаєм приходять до вас, тому що я все одно переконаний, що декор повинен бути зайнятий тільки після того, як фундамент був ретельно прокладений, і хороший будинок був побудований. До речі, тут підійде приклад з теми будівництва - цегли.

Так ми уявимо дві цегли тісно пов'язані з силою обставин, наприклад, дитину приймали їх і помістили їх поруч один одному. Несподівано, це не так?! Не було з'єднання, не було з'єднання, а потім з'явився. Чи? Це може бути.

Якщо цегли кріпляться один до одного за найбільшою сторінкою, то бод є своєрідним міцним, якщо вони торкаються меншими сторонами, то він не особливо міцний, але ще там. Брюки можуть бути підкладені з стінами, стовпчиками, різними фігурами, але вони можуть торкнутися і підтримувати зв'язок тільки тоді, коли вони знаходяться на стабільній горизонтальній поверхні, таких як земля, фундамент, дошка деяких або щось схоже.

Але якщо така структура падає на нахилену площину, як довго буде стояти? Скоріше за все, він відразу почне згорнути, тому що зовнішні умови змінилися, і що станеться? Ой! Зійшла кудись. Я не можу чути нічого. На цегли стояв двадцять років, стояв, а потім був вал через усадку грунту або деяких інших обставин, які не залежать від цегли. Ви знаєте, які історії, правда? Пленти з них. Проживали, діти народилися, кредити були зараховані, застави, спільна власність, а потім з якихось причин не більше спілкування, любов пройшов, і це було закінчено.

Розкажіть мені, якщо дві цегли міцно приклеюються разом з цементом, а потім кладуть їх на нахилену дошку, вони рухаються? Вони будуть. Може бути навіть восени, можливо, навіть що там буде відірватися від них, але якщо вони падають, вони перервуться занадто. У біді і в радість, як кажуть вони.

З'єднання не йде в будь-яку точку. З'єднання зникає, коли ніхто не працював над склеюванням. Ми кладемо дві цегли поруч один з одним, почали будувати вежу дітей, потім, так що все буде триматися, кладемо опору з боків у вигляді бізнесу, кар'єри, канікули суглоба, красиві фотографії на публіці, бабуся-grandparents, чарівні онуки, велика дорога квартира в престижному районі для довгострокової іпотеки і багато інших опор з боків були збуджені точно і щільно було все, немає ніде втекти з такої системи.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Природа непередбачувана, як і сама життя. Іноді земля починає гасити, в економіці виникають кризи, підприємства занепаду, діти викликають тривожність, що може стати здоров'ям, а потім, безумовно, не до краси.У складних моментах система тестується на міцність, в ці часи історій про наявність або відсутність з'єднань стають більш реальними.

Якщо ви не бажаєте боротися з тим самим «глуздим» з особливою особою, якщо ви хочете, щоб все вийшло самостійно і хвилі чарівної палички, оберіть горизонтальні поверхні з прекрасним видом на море, гори або що ви хочете там. Але якщо виникають важкі часи (і статистика кажуть, що вони гарантовано приходять в життя кожної людини), не дивляться, що земля починає зникати під ноги, а серена насолоджуючись кожним іншим поступово зникне.

Це просто те, що деякі люди мають труднощі на початку життя, інші в середині або в кінці. І труднощі можуть бути не обов'язковими, найбільш руйнівними є внутрішні кризи, які мало хто хоче жити. Буває, що це так лопається з внутрішньої сторони, яка зраджує цеглу сама починає стрибати і гойдалки, що створює рух по всій системі.

Вони кажуть, що Ми тільки міцні, як наші найсвіжіші посилання.Таким чином, в будівництві будь-якої системи, це почуття в першу чергу, щоб привернути увагу до того, що може викликати проблеми, і намагатися хоча б подумати шукати шляхи з можливих кризових ситуацій, не потрібно втекти з конфліктів і труднощів, інакше пізніше вам доведеться зловити будівельні блоки вашої системи, які літають в усі напрямки.

Так що створює міцний зв’язок між людьми, що є унікальним досвідом, на якому будуються всі відносини та підтримуються? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

В принципі, з досить виміреним життям, такий досвід досить достатньо, якщо з однією людиною колись і для життя. Проблема з сучасним суспільством полягає в тому, що багато людей мають більше «досвідченостей», ніж раз з однією особою, і важко знайти унікальність при повторі.

У вас була сім'я, де все почалося красиво, діти народилися, багато речей трапилися – свята, подорожі, сімейні збори, спільний бізнес. Хтось років пройшов, і ви вирішили, що десь ще краще, а потім, я повинен сказати, ми повинні спробувати важко, тому що ми любимо це або ні, досвід з новою людиною, якось охоче минула історія, і зробити все радикально відрізняється не так просто.

Проблема полягає в тому, що в сучасному світі є більше можливостей для досягнення матеріального благополуччя, ніж в попередніх поколіннях, тому що люди разом з десятками років (одномісна квартира, наприклад), в даний час втрачає свою силу набагато раніше.

Сильне з'єднання зазвичай дається моментами інтимності, єдності, які виникають при глибоких розмовах.З повагою, один одному, знання себе і коханої людини, реалізація глибоких цілей і збігу значень. Не складно будувати зовнішню, буде добре подбати про внутрішню комунікацію.

Що відрізняє ваш зв'язок конкретної людини від того, що всі інші? Якщо ви дівчина і у вас є багато друзів, особливо тих, які ви вважаєте істинним другом, то як дружба з цим другом відрізняється від дружби з чоловіком? Ви достатньо, щоб бути друзями з декількома чоловіками одночасно? Якщо з вашим другом ви можете піти в кіно і театри, спілкуватися на інтимних темах, перейдіть до відвідування один одного, послухати і поцілунати, то як це відносини відрізняє вас від близького чоловіка? Прийняття інтимності.

Маска мудрості або чому ми “Не помітимо”

Близько 30 років

Чи достатньо міцно тримати відносини довгий і глибоко? Якщо ви людина, і ви повною мірою дівчат, які ви повісили, працювати з, подорожувати, компліментувати їх, виходити на вечерю, це інше підключення до вашої дівчини?

Якщо ви не витрачаєте час у відносинах, намагаючись стати для одного одного чоловіка.Якщо ви думаєте, що будь-хто може бути важко, але не нам, то не варто дивуватися, що якщо ви «підвищити навантаження» на систему Ваших відносин (збір дитини, фінансових труднощів, хвороби або аварії з однією з подружжя або щось інше), Все падає.

Щоб уникнути розпаду, потрібно намагатися будувати з'єднання в першу чергу на внутрішнійне назовні, і якщо вона була побудована назовні і вже почала розпадатися, то намагатися важко приклеїти разом, що можна клеїти разом, і якщо вона не виходить, то побудувати нові свідомо і якісно.

Кредит: Деена Річардс

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/10153306990459452:0