Найкращий сермон найгіршого монка

Коли я був на Святій горі, один день я прийшов до нас з деяких телеканалів. Заборонено взяти відео інтерв'ю, але іноді це зроблено в секреті, як ви знаєте. Журналіст прийшов з камерою і інтерв'ю найгіршого монка на Mount Athos. Він був схожим на нього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він повністю втратив свій шлях.

Коли ми почули, що вони були інтерв'ю цього нещастяного брата, ми сказали самі, «Холя Мати Бога!» Що сказав він, хто сказав він?

Вони просять його:

- Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа

Він сказав,

- Зайдіть!

до Чи можете ви ім'я холі чоловіка для нас?

- Ельдер Пайсіус.

Тоді ми дізналися, коли побачили фільм і ми дивилися. І думав, "Дів каже, що?" Як правило, люди цього типу не визнавали Ельдер Пайсіус.

І так він запитав:

- Гаразд, чому він святий?

- Ну, ви бачите, вони називають його святим. Я не знаю, що він є святим, чи він дотримується швидкостей, чи він виконує позолоти, промені на розарію або прострати, я не знаю про такі речі, можливо, він робить всі ці речі. Але одне, що я знаю напевно. Як ви можете бачити, я поганий черник і я зізнаю це: Я пишу, п'яляшу, не швидко, не ходити на послуги. . й

З одного кав’ярні до іншої ночі поліція підібрала його.

Не хочу жити з ними, не кладуть мене на пенні і будуть щасливі позбавлятися від моєї присутності. А кожен рік, так як я не знав іншого способу заробітку мого хліба, Пайсіос назвав мене до свого дому, щоб зробити його дерево. І хоча б були інші заповіти, хороші монки, він назвав мене, "Ком, батько, давайте пити дрова цього року". Так я піду йому і він запитує мене, "Що ти хочеш, батько?" Я хочу близько десяти тисяч походів. П'ятнадцять тисяч! Я дам вам п'ятнадцять тисяч!

Інші готові вбити мене з роботою, змушувати мене пиляти дерево, і перенести їх, і покласти їх в пилосос, який вони не будуть вдаватися! - і він запитав мене повторно: «Чи ви втомилися?» Ввійти, відпочивати! І тоді я порубав дерево, переніс його, стекаючи його, він допомагав мені весь день, якби він був мій працівник і раб. Він оплачував мене додатково і подбає мене.

Як поклонитися іконки в храмі, як правильно їх застосувати

9 мудрих правил життя, які врятують вас від звички хвилюватися

Він не знав, як приготувати, але він подбає, що було консервоване харчування, вино, що я добре їсти, завжди дав мені всілякі напої і сказав: «Зайдіть трохи, дайте мені щось, давайте закуску!» Тим не менш, коли прийшов відвідувач, він оцінив мене і сказав: «Подивитися те, що хороший черник, візьміть його благословення!» І я думаю, що цей чоловік є святим, тому що він робить це.

І ми сказали самі, «Лок, найгірший монах на Святій горі давав кращий сермон».

Джерело: www.facebook.com/Orthodox.diary/photos/pb.393644174147396.-2207520000.1475178105./622558211255990/?type=3&theater

Категории

Смотрите также

Новое и интересное