562
Похилого кота розірвав кут дивана, але господиня не втратила і виконав диво!
Для дилапідату і рубати характерна не тільки одяг, але і м'яких меблів. Особливо після зустрічі з поганими школярами, які в блендері очей можуть перетворювати оббивку дивана в сито!
Звичайно, ми можемо спробувати. напляскване так що це невидиме. Але "Сайт" Він покаже, як зробити шнурок яскравим і ловим, який автоматично перетворить металобрухту в оригінальний предмет інтер'єру.
Як оновити диван
Я думаю, що всі ідеї хороші: кожен диван виглядає досить! Збереження очевидні, залишається тільки підняти кота.
Поділіться цією статтею з друзями, можливо, це те, що вони потрібні зараз!
від
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Звичайно, ми можемо спробувати. напляскване так що це невидиме. Але "Сайт" Він покаже, як зробити шнурок яскравим і ловим, який автоматично перетворить металобрухту в оригінальний предмет інтер'єру.
Як оновити диван
- Майстер відрізаємо всі нитки, пришиваємо до рвані місця, і використовується в якості нашивок гачок серветки, гармонізація тонусу з оббивкою.
- Ще один приклад використання серветок.
5716537 - Елементи мережива Вони також маскують цей вид пошкодження.
- І тут є більш масштабне чергування: всі шаббі місця ретельно розкопані вставками з шкірай
- Диван в будинку істинної рукодільниці!
- З такою абстрактною вишивкою диван виглядає зовсім інакше.
- Для тих, хто найближчий напляскване...
- Це приємно.
- Самоклеючі мозаїки Не тільки підходить для оформлення стін. Для кріплення конструкції кріпиться оббивка, її легко і надійно приклеюють.
Я думаю, що всі ідеї хороші: кожен диван виглядає досить! Збереження очевидні, залишається тільки підняти кота.
Поділіться цією статтею з друзями, можливо, це те, що вони потрібні зараз!
від
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
9 секретів схуднення, які всі вчені знають, і дієтологи мовчать!
Магія Enzymes - Ви повинні знати це!