304
Успішний пластичний хірург перетворив свою дружину, перетворюючи її на ходову рекламу для своєї клініки

47-річний пластичний хірург Phillip Kraft має власну клініку в Майамі. І кохана дружина, Анна, 43, є його основною творінням і моделлю, яка демонструє відмінні результати в її житті. Анна запевняє, що вона буде щаслива з її ідеальним тілом, особливо після двох дітей. Під час свого 21-річного шлюбу Анна занурила хірургію грудей, ліпосакція, алток-хірургія, контурування тіла, талія та черевна корекція, ін'єкції ботокса, вставки наповнювачів в щіки та губи. Незважаючи на те, що вона спочатку попросила чоловіка, щоб зробити лише пару омолодження, вона щаслива, як змінилася її тіло: "Піхил любить ремоделювати спортивні автомобілі, наші меблі і більшість всіх, мене."
Веб-сайт Зчитувач запрошують захоплювати красиві фотографії разом.
«Я зробив мене пресом шести кубів», - розповідає Анна. «Я завжди скажу своїх клієнтів, якщо вони хочуть знати, як хороший пластичний хірург я, давайте їм подивитись дружину».

Джерело: Великий Філліп вважає, що після його налаштування Анна виглядає ще більш красиво, ніж день, вони зустрілися, коли вона була 22 років. Пара зустрілася в 1995 році і вона була люблена на першому погляді

У місті Майямі відкрила свій бізнес. Спочатку вона не зацікавила пластичну операцію. Але після народження першої дитини вона була дуже зміщена змінами, які відбувалися до її тіла

Це те, що Анна виглядала як після народження другого сина і перед будь-якими операціями

Це те, що Анна виглядає зараз

Вона вважає, що ботокс і наповнювачі повинні бути зроблені всіма жінками, які перетинали поріг 25 років, щоб зберегти красу

Філліп Крафт на роботі

Шукаю природний не означає бути природним

через bigpicture.ru ? p=830006
Ознайомитися з друзями — ведучим делем Мав'ю
Добра дівчина погодилася подарувати їй місце її бабусям. Коли вона отримала, всі сміхалися!