Успішний пластичний хірург перетворив свою дружину, перетворюючи її на ходову рекламу для своєї клініки

47-річний пластичний хірург Phillip Kraft має власну клініку в Майамі. І кохана дружина, Анна, 43, є його основною творінням і моделлю, яка демонструє відмінні результати в її житті. Анна запевняє, що вона буде щаслива з її ідеальним тілом, особливо після двох дітей. Під час свого 21-річного шлюбу Анна занурила хірургію грудей, ліпосакція, алток-хірургія, контурування тіла, талія та черевна корекція, ін'єкції ботокса, вставки наповнювачів в щіки та губи. Незважаючи на те, що вона спочатку попросила чоловіка, щоб зробити лише пару омолодження, вона щаслива, як змінилася її тіло: "Піхил любить ремоделювати спортивні автомобілі, наші меблі і більшість всіх, мене."

Веб-сайт Зчитувач запрошують захоплювати красиві фотографії разом.

«Я зробив мене пресом шести кубів», - розповідає Анна. «Я завжди скажу своїх клієнтів, якщо вони хочуть знати, як хороший пластичний хірург я, давайте їм подивитись дружину».

Джерело: Великий Філліп вважає, що після його налаштування Анна виглядає ще більш красиво, ніж день, вони зустрілися, коли вона була 22 років. Пара зустрілася в 1995 році і вона була люблена на першому погляді

У місті Майямі відкрила свій бізнес. Спочатку вона не зацікавила пластичну операцію. Але після народження першої дитини вона була дуже зміщена змінами, які відбувалися до її тіла .

Це те, що Анна виглядала як після народження другого сина і перед будь-якими операціями

Це те, що Анна виглядає зараз

Вона вважає, що ботокс і наповнювачі повинні бути зроблені всіма жінками, які перетинали поріг 25 років, щоб зберегти красу

Філліп Крафт на роботі

Шукаю природний не означає бути природним

через bigpicture.ru ? p=830006