224
Я пішов в магазин раз... Коли я пам'ятаю, я посміхатися!
Веб-сайт Він передає просту історію з читачем... Проста - і водночас дивовижна! Він відразу стає світліше в душі.
Я входжу в магазин один день. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я купив для дрібних речей, я даю 500 рублів. Розпродажник дає мені 4600 центів. Ну, я думаю, що це буде погано приймати, і ми всі робимо помилки, з ким не буває. Я кажу її:
- Я дав вам 500 рублів!
Вона дивилася на мене продумано, потім в касовому реєстрі, і вона сказала,
до Ні, ви дали мені 5,000.
Я починав сперечатися і пояснив, що я взяв лише 500 рублів з мене, і я не був інший рахунок! Відмовляється від мене. Я думаю, що собака з вами, забрав гроші і залишив.
Я приходжу додому, відкрийте замок, щоб покласти гроші, і там вони лежать. 500 рублів. І тоді я зрозумів, що я блюв, я посміхався,
Я отримав в машині і купив коробку цукерок і пляшки вина.
Це так добре, що є так багато чесних людей у світі! :
Пикабу.ру/стор./verkh_chestnost_4635911
Я входжу в магазин один день. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я купив для дрібних речей, я даю 500 рублів. Розпродажник дає мені 4600 центів. Ну, я думаю, що це буде погано приймати, і ми всі робимо помилки, з ким не буває. Я кажу її:
- Я дав вам 500 рублів!
Вона дивилася на мене продумано, потім в касовому реєстрі, і вона сказала,
до Ні, ви дали мені 5,000.
Я починав сперечатися і пояснив, що я взяв лише 500 рублів з мене, і я не був інший рахунок! Відмовляється від мене. Я думаю, що собака з вами, забрав гроші і залишив.
Я приходжу додому, відкрийте замок, щоб покласти гроші, і там вони лежать. 500 рублів. І тоді я зрозумів, що я блюв, я посміхався,
Я отримав в машині і купив коробку цукерок і пляшки вина.
Це так добре, що є так багато чесних людей у світі! :
Пикабу.ру/стор./verkh_chestnost_4635911