Я витрачаю багато часу на біомеханіку, здорову поставу, і як рух впливає на наші тіла з точки зору ваги.
Дослідження за минулу пару років показує, що спосіб, який ми переїжджаємо не тільки на механічні ефекти, оскільки раніше думали, але й викликає біохімічні зміни на клітинному рівні, змінюючи нас зсередини.
Цей процес адаптації організму і його формування під впливом рухів називається
механічнай
Ми живемо в світі, що змушує нас сидіти весь час разом з нашими хвостиками. Меблі ми сидимо на весь день оптимізовано для комфорту і зручності, але найчастіше це не ергономічно адаптоване для здоров'я діафрагми тазу. Хто ще думає про це?
Існує загальний міф, що проблеми з діафрагмою тазу є природним наслідком вагітності та пологів, або, у чоловіків, старіння. Але ми рідко спробуємо виглядати трохи глибше, як ми живемо і як рухаємось.
Ви знаєте, що анатомічна функція того, що зліва від хвоста полягає в тому, щоб контролювати відкриття та закриття тазу. Якщо ви подивитеся на собаку або іншу хвостову тварину, ви помітите, що вони зберігають хвостик, відкидаючи їм весело, якщо настрій хороший. Це його позиція за замовчуванням. Якщо ви бачите собаку, що знижує його хвостик і натискаючи його між його задніми ніжками, це, як правило, ознака, що собака є оповіщення і його діафрагми тазу, як десять, як решта тіла реагує на небезпеку.
Хоча ми маємо лише невеликий сегмент того, що колись був повноцінним хвостом ссавця у вигляді хвостовика, він точно поєднується. У підвищеному стані він відкриває вихід з малого тазу, в пресованих - закриває його, стискаючи діафрагму тазу.
Собака з щільною хвостовиком відповідає Вашому положенні, що сидить на хвостик з підтримкою на спині крісла або дивана. Якщо ви витрачаєте багато годин на день в цьому положенні, діафрагма малого тазу не має можливості розслабитися і дати м'язові волокна для розтягування на повну довжину, що досягається в стані спокою. Тому вони поступово скорочуються.
У Pelvic Powers Ерік Френклін порівняв природний рух тазу до кошеня. Коли ви стоїть, діафрагма таза піднімається і звужує, як і заспокійливий кошеня. Коли ви сидите (без натискання хвоста, використовуючи сідничні кістки), діафрагму тазу розширюється до повної довжини, яка схожа на на нащадний кошеня, який також відкриває при посадці.
Але що відбувається, якщо ви не можете відкрити?
Сильні м'язи не такі ж, як сильні м'язи.Biomechanic Katie Bowman порівняє оптимальне функціонування діафрагми тазу до трамваю. Підтримує вагу всіх органів малого тазу, і всі додаткові вагові джерела відключають свої здорові, еластичні волокна, які договірують і розслаблюють природно.
Зберігаючи м'язи постійно в напруженому стані не допускає їх оптимально функціонувати. Крім того, наш організм природним чином адаптований до режиму, в якому ми використовуємо м'язи, і в результаті вони скорочуються.
Це загострене надмірною вправою для діафрагми тазу (Kegel вправи) за принципом «більше, краще». Bowman пояснює, що багаторазово скорочуючи одну групу м'язів окремо від решти тіла і не дозволяючи їм повністю розслабитися, ви отримаєте скорочені м'язи.
Але щільні м'язи не такі ж, як сильні м'язи. Сильні м'язи характеризуються здатністю повністю контрактувати і повністю розслабитися.
Чому я сказав, що це? Як я прочитав останню книгу Лукмана, я почав думати про переміщення більш в цілому, не тільки при збиранні. Дуже часто я почав скуштувати, граючи з дитиною, підбираючи речі до підлоги і навіть збираюся до туалету.
Якщо ви хочете видихати дитину, навчайтеся не зануритися в очі.Анатомічно, для дитини, щоб вийти, діафрагма таза повинна розслабитися, але ви просто не зможете розслабити діафрагму тазу, коли ваш хвостик вичавлений. Все, що ви можете зробити, це використання м'язової міцності (поворотний тиск перитонуму і діафрагми, щоб тримати дихання і натиснути) проти діафрагми малого тазу. І це практично певні розриви тканин і можлива дисфункція таза.
Я був удачливий, що це вправа (і я можу лише описати мої враження від пологів) Я зумів зробити без серйозних травм. Він був лише тим, що в останній момент мій тіло взяв і, наступні примітивні інстинкту, це було так, якщо він стрибав на стілець, повністю розкриваючи талвіс. Ведуться мені, щоб дати народження медичною допомогою.
«Сучасна наука пологів спирається на підготовку організму до стану мобільності, переважно на секрецію гормонів (наприклад, розслаблення), – розповідає Каті Боунман. Так, гормон релаксін допомагає організму відкрити для пологів, але це недостатньо, якщо у нас немає міцних м'язів, які можуть усаджувати і розслабитися. Однак не вистачає однієї групи міцних м'язів.
Хороший спосіб вправу полягає в тому, щоб пройти в великих кількостях. «Жінка, якщо вона хоче природного процесу народження, повинна слідувати всім іншим «натуральним» процесам, які були частиною жіночого життя протягом тисяч років – ходь 12-15 кілометрів щодня і розмістивши кілька разів на день, щоб впоратися з природними потребами», додає Каті Лукман.
Цікаво: Фітнес і вагітністьМішель Аден: Як зробити пологів простішеЩоб підсумувати, скажемо: не натискайте хвостик. Прогулянка більше, перемістіть більше, і особливо коли вагітна.
Ми працюємо над тим, що ми працюємо над тим, що ми працюємо над тим, що ми працюємо над тим, що ми працюємо над тим, що ми працюємо. Видання
Автор: Іванна Деммель
Сайт: www.domrebenok.ru