Чи пам'ятаєте склянку заливають до половини склянки, про оптимісти з песимістами, або як, наприклад, здорові люди відрізняються від часто хворих людей?Коли часто хворі люди просять, що вони думають (і буквально уявляють) про своє здоров'я, вони мають або довгий ряд гірок у своїй голові, де завжди хворіють, або тихий, знезаражений голос з відповідними коментарями.
І в здорових людей все про те ж саме, тільки на слайдах (кінема) вони завжди відновлюються, незалежно від того, що відбувається з ними, плюс той самий тихий, але веселий і впевнений голос, що
"Це божевільна океї."й
Як сказав Вінстон, «Особливості не є фактами, але їх інтерпретація. й І, дійсно, що часто хворі люди думають тільки про хвороби, тому що, власне, вони мають набагато багатий досвід.
відновленняЩо про здорових людей? Якщо ви слухаєте таких людей, вони впевнені, що вони часто хворіють, але з яких причин я ніколи не чув від будь-якого з них, що він часто відновлюється.
Відомий сімейний терапевт Вірджинія Сапір, заснований на величезному досвіді, штати:
«Виживання інстинкту не найсильніший інстинкт у людини. Найсильніший інстинкт – зробити речі з звички. йА люди кажуть: «Для кожної звички є звичаї» і скажуть: «Сучасні думки – перезапустити дію, заспокоїти дію – перезавантажити звичку, заспокоїти звичку – доля, або просто: «Що ви думаєте сьогодні – станете твою реальністю завтра».
Фахівці з нейролінгвістичного програмування можуть виправити нас:
Тексти пісень, а це означає: Як ви думаєте сьогодні стати вашої реальності завтра.й
Перевірити себе – як ви думаєте про своє здоров’я?
Якщо перед внутрішнім поглядом було нудне ряд захворювань – зменшити яскравість, чіткість, розмір, зробити ці фотографії (або кіно) відхилені, безбарвні і, буквально, відштовхувати їх від вас.
В обміні подумайте, що ви відновили, в тому числі загоєння внутрішньої травми — зміяєте ці фотографії (або кіно) яскраві, гострі, великі, перемістіть їх ближче до вас, додайте життєрадісний, впевнений голос, який говорить щось схоже, «Я завжди відновлюю». Моє тіло знає, як зберегти здоров'я.
Для тих, хто має колаж гірок з захворюваннями, підірвати його і дати яскравому білому крапці з'являються в центрі, з якого колаж відновлення практично миттєво розгортається, розсіювання «крапсів захворювань» в різних напрямках. Робіть це кілька разів (за кілька разів достатньо, але завжди закінчуйте чорним екраном ( "включіть світильники") - так, щоб не створити "незмінність".
У світі цифрової технології відео, щоб психічно знайти відповідні приклади таких операцій, я думаю, що це не буде складно для всіх. Поради для тих, хто вважає себе нездатною візуалізації – просто думають про це
відповідной Поведи мене, за успіх, не потрібно мати 3D-фільм на широкому екрані. Видання
Автор: Андрій Патрушєв
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.mindmachine.ru/articles/about_health.htm