328
Про досвід болючого знайомства кожній матері
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Почуття тривожності для вашої дитини не йде навіть з настанням його більшості.
МиВеб-сайт Російський письменник Наріна Абгарян написав про те, як почуваються матері, коли «платник не доступний». й
Він покликаний від школи.
- Мама, я зробив. Похід додому.
Зайдіть додому 30 хвилин. Час і половина проходжень. Дзвоніння.
Привіт!
На фоні, шум, mate, screaming.
до Де ти?
- Я маю право там.
Він висить.
Зв'язатися з нами Підписка на розсилку
Мами, як довго потрібно перетворити себе в стан, де все потрапляє в горло і з рук?
Я точно 10 секунд. Може бути трохи більше.
Потім уява починає малювати дикий: потрапила в бій. Напади. Роббед. Щось страшно. Хтось незрівняний.
Отримати одягнені. Запуск. Де? На маршруті автобуса. Сходження поблизу пори. Дзвоните до лідера класу. Ні, поліція перша. Ні, сімейний друг, слідчий Петрівка. Ми можемо використовувати телефон. Я дивлюся, якщо я можу заблокувати телефон, якщо це вимкнено?
Шукаємо вхід. Є два в'їзди, що виконуються з однієї кімнати на інший. Паралельно, ви знову набираєте. І знову. Підписка на розсилку
Є ще 20 хвилин інтенсивного очікування.
Поставте на джинси. Кофт. Отримати паспорт. Ключі. Запуск по квартирі, що шукає телефон. Ви догори. Телефон пішов. Ви ріжете покривала. Якщо ви зупинитеся, ви збираєтесь на вашому нижньому одязі. О, це телефон. О, ви тримаєте його в цей час.
Витягуйте пальто вішалка. Не торкайтесь. Не торкайтесь. Бог, я йшов в нього цей ранок, щоб не зробити ліжко. Ви отримали це ліжко! Подаруйте вам це ліжко, туман! Я ніколи не буду, коли-небудь спустошувати його знову. Син, син.
Домофонні кільця.
- Так?
- Французька іноземна Legion вітає вас!
до Де ти?
- Мама, відкривати, люди чекають, французькі закордонні ноги.
Зніміть своє пальто. Відкрийте для себе двері.
- Я вбити тебе! Ви обіцяєте себе з визначенням граму.
З ліфта. Двофут високорослий каланч. Великий рюкзак. Куртка кишеня - дуже проста.
до Де ти був? - Виділити пологу Горничку.
- Мама, Я вирішив залишатися на додатковому сайті.
- Чи не скажеш мені?
- Ну і все відбулося дуже спонтанно. Я не зробив це. І коли він зробив, дзвіночок.
до Що про текстове повідомлення? Я не хочу турбуватися.
- Мама, ви знаєте, що ви не можете використовувати телефони в класі!
до Ви сказали мені пізніше, і там був хтось одяг!
до О, п'яні на зупинці автобуса нічого не поділилися, тому вони їдуть на одному. Я хотів би розповісти вам, але телефон помер.
Ви стоять там, ви захопите повітря.
доДля вас,до Він витягує морозиво з кишені. І він посміхається широким, широким.
Його посмішка є шахтою. І мій батько.
Три роки тому гроші були дуже щільно, я пішов на прогулянку з друзями, взяли 100 рублів з мене. Я повернувся з шоколадом. Я не знаю, як вдалося зберегти гроші. Але я завжди прийшов з шоколадом. Він подав мені на мій дверцят.
- Мама, це для вас.
Для мене, так. Я, шахта, про мене.
Для життя. На всі мої благословенні і благословенні життя материнства.
Я хотів би дізнатися, що не викручувати себе так.
Кредит Нарин Абгарян
Дивитися також.
Мама, ви просто живете довго, довго.
Дякую, Мама! Я люблю тебе!
www.adme.ru/відео/spasibo-mama-ya-tebya-lyublyu-1009660/