Dani Shapiro: 7 Типи людей, які ви повинні буде розірвати з ондером або пізніше

Деякі відносини мають вбудовану дату закінчення терміну дії – або принаймні повинні.

Dani Shapiro, автор книги, список семи типів людей, які ви скорочуєте або пізніше втратите.

1,1 км Подруга, яка дасть вам

У нас є один, як це. Іноді кілька. Я маю на увазі людину, з якою ви можете сміятися, торкнутися, працювати плече на плече – але одночасно, глибоко, ви відчуваєте, що він не хоче добре. Цей друг може бути чудовою людиною в різних інших областях і не хоче бити вас.

2,2 км Подруга ви відпустили

Сара і я зустрівся в коледжі, і ми відразу створили сильну, братську стосунки. Я думав, що ми завжди були друзями. Але після коледжу ми взяли участь шляхи: Я переїхав до Нью-Йорка і почав свою кар'єру, і Сара прийшов додому, одружився і мав дітей до мене. Здавалося б, менше і менше, і один день я припинив відповідь на її дзвінки. Я не знаю, що старі друзі нагадували нам про те, як ми використовували. У зв'язку з цим зв'язок Якщо ви читаєте це, Сара, я шкодую.

3. У Дуже близько до вас.

Ви знаєте, що я говорю про це, і це океї. Ви не повинні сказати ім'я в голосі. Може бути він або вона одружена, або, можливо, ви одружені. Але коли ви уявите своє паралельне життя, ви мрієте жити його з цією людиною. Коли ваші очі зустрічаються, ви відчуваєте себе, і іноді ви починаєте дивувати, що це так, щоб бути з ним. Ось чому ви повинні тримати вашу відстань. Небезпечна така дружба. Потрібно втратити цей чоловік.

4. У Закрити, відмерли несподівано

Як сказав Будда, життя страждає. За любов - втратити. У природному порядку ви втратите своїх батьків найближчим часом. Це зазвичай буває, коли ви ростете. Але іноді це не так. Мій батько загинув раптово: в автомобільній аварії. Я не мав часу сказати до нього. Він не бачив мене як дорослий. Ці втрати страшні, але ви повинні бути в змозі прийняти їх.

5. Умань Закрити, довгий мертвий.

У таких випадках нам стає складно навіть перед тим, як людина насправді гине. Очікується за смерть, як повільне, поступове вигорання. Ми звикли до затирання. Ми тримаємо руки вмирає коханої людини, дивимося, як вони кладуть краплі, відчуваючи безладно.

6. Жнівень терапевт/ментор/гуру ви

Деякі відносини мають вбудовану дату закінчення терміну дії – або принаймні повинні. Після цього оригінальна ідея пошуку терапевта, наставника або гуру є зростанням і її супроводжуючою еволюцією, що означає, що ваші відносини закінчуються швидше або пізніше.

Цікаво: Якщо я був 22: Вішалка, яка усуває гру

Про нас

7. Про нас Ви хотіли б бути

Як я знав, що я буду акторкою. Я думав, що я буду жити в Нью-Йорку, у високорослі, з чоловіком і п'ятьма або шістьма дітьми. Я не хочу думати про гроші. Мапа У мене є приватний струмінь.

Я виросла в село. Мій чоловік і я повинен працювати важко. Але моє життя я побудував. Великоднє життя. Але для того, щоб отримати його, я повинен дати мої фантазії. Ми не можемо бути тим, що я уявляв його бути, але це красива і її шахта.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: nv.ua/recommends/sem-tipov-ljudej-s-kotorymi-vam-pridetsja-rasstatsja-124797.html