349
Смішні Instagram батька 4 дочок
Інші фотографії в мережі викликають роздратування або роблять вас відчувати себе трохи незручним, і все, тому що вони не відображають реальність. Ось чому Симон Хупер, батько 4 дочок, вирішив показати, що батько дійсно виглядає. Як отримати результат? Тепер він і його сім'я мають більше 260,000 послідовників в Instagram, і їх кількість постійно зростає на величезній швидкості.
«Я весь обліковий запис показує, що це дійсно, щоб підняти дітей очима своїх батьків», - сказав він. Є багато цукру в цьому випадку, коли мова йде про батьків, так що я хотів би поділитися тим, як це дійсно буває, придаючи мої фотографії трохи гумору. ?
Його найдовша дочка - 9 років, другий - 6 років, і 10 місяців тому він і його дружина змогли віддати народження двох чарівних близнюків. Тепер Саймон є справжнім людським оркестром: «Людина-майстер всіх угод, водій таксі, інструктор з плавання, вчитель, кухар, консультант, віконний шайба, банк, персональний магазин і просто тато. й
Габаритний зображення
_ Новини
3610Р. 4200Р.
р.
1033240 Габаритний зображення
доб.
«Я весь обліковий запис показує, що це дійсно, щоб підняти дітей очима своїх батьків», - сказав він. Є багато цукру в цьому випадку, коли мова йде про батьків, так що я хотів би поділитися тим, як це дійсно буває, придаючи мої фотографії трохи гумору. ?
Його найдовша дочка - 9 років, другий - 6 років, і 10 місяців тому він і його дружина змогли віддати народження двох чарівних близнюків. Тепер Саймон є справжнім людським оркестром: «Людина-майстер всіх угод, водій таксі, інструктор з плавання, вчитель, кухар, консультант, віконний шайба, банк, персональний магазин і просто тато. й
Габаритний зображення
_ Новини
3610Р. 4200Р.
р.
1033240 Габаритний зображення
доб.
Топ-5 модних стрижок для ємних рідкісних волосся: вони точно зроблять об'єм!
Сочі 1988 у лінзі бельгійського фотографа