Невеликий магазин був недавно побудований біля будинку. В основному продається побутова хімія і косметика, але є інші продукти, такі як чашки і пластини. Стійка з крихкими стравами розташована прямо на вході в магазин, поруч з вузьким проходом. Я дивлю, хто прийшов з цього продукту? Я можу уявити, як багато красивих стаканчиків вже були розбиті клієнтами.
Якщо ви трапилися
лосини У магазині не поспішайте на касовий реєстр і сплачуйте за недосконалу покупку! Ми навчимо вас робити в такій ситуації.
Пам'ятайте про це «Досвід, який заподіяв шкоду, звільняється від компенсації, якщо він доводить, що шкода була викликана без вини його. й
Якщо на полицях немає боків, і ви випадково вдарили пляшки вина з кошиком - це не ваша несправність, але магазин мерчантайзер. Всі товари повинні бути розміщені на полицях, особливо крихкі вироби.
Кожен повинен зробити свою роботу добре! Звичайно, існують певні правила торгівлі. Адміністрація знає, що і як слід розмістити в магазині для комфорту клієнтів. До певної відстані слід дотримуватися між полицями з продуктами! не менше 1,4 метрів.
- 1.4 м - з торговою зоною до 100 м2
- 1.6 м - з роздрібною площею 100 до 150 м2
- 2 м - з комерційною площею від 150 до 400 м2
- 2.5 м - з комерційною площею 400 м2
Якщо ви в магазині,Ви можете бути змоченими охоронною охороною: поведінка, загроза і навіть спробувати пошук. Ви повинні бути в змозі підійти до себе! Такі дії на його складі неприпустимо і покарані законом, це реальне надлишок офіційних повноважень.
Пам'ятайте: Ви повинні платити за зламаний продукт тільки якщо
Випробувано в суді.й Інакше, вогонь мене!
Зробіть свій невинність міцно! Запитайте адміністратора для скарги та опишіть докладно, що сталося. Вказати час проведення заходу - таким чином буде легше знайти ногу, записану відеозйомкам. Розкажіть про те, що підлога в магазині занадто слизька, між стійками є вузькі проходи, а товари не закріплені на полицях.
8895181
Звісно, на цьому етапі, працівники магазину перестануть вимагати від вас все: судові та непотрібні перевірки не потрібні. Якщо адміністрація продовжує наполягати, попросіть ці люди, щоб вижити! Ви також скаржаєтеся на органи захисту споживачів.
Будь ласка, поверніть цю статтю на ваших друзів! Вони повинні знати, як діяти в такому випадку. Якщо у вас виникли неприємні інциденти, розкажіть свою історію: ваш досвід може допомогти іншим.
від 1 2 3 4 5+
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері