6 практичних порад про те, як не зайва вага з віком

7359.

Коли ми були учні, ми можемо їсти всі види бункерів і закусок вночі. Але після 30-ти фосцинації з такими речами дуже швидко призводить до появи «королів» висить над поясом джинси. Вік не єдина причина, яку ми отримуємо вагу. Дуже важливо змінити спосіб життя.

Веб-сайт Я збираю 6 робочих порад, які допоможуть вам зберегти вагу «студента». Ось що потрібно зробити для підтримки хорошого метаболізму, незалежно від віку:

Вчені з Гарвардського виявили, що для підтримки тонкої фігури допомагає харчуватися багатим флавоноїдами. Вони тримають чоловіків і жінок протягом 24 років і відзначають, що ті, які включені продукти з переліку нижче в їх раціоні кожен день зберігають свою вагу або навіть поступово втратили вагу без зайвих зусиль.

Продукти харчування, багаті флавоноїди, які допомагають схуднути:

• журавлини
  • полуниця
  • вишня
  • виноград
  • Чорниця
  • чай
  • червоні яблука
  • лаціна
  • лаціна
  • брокколі

Як ми старіємо, наш метаболізм сповільнюється, і тому ми отримуємо вагу непомітно, але недорогий. Для того щоб не дати додаткових фунтів шансів, потрібно залишатися активним. Не хвилюйтеся, якщо це не робить вас щасливими (і якщо це робить, ми дуже задоволені). Фізична активність повинна бути частиною життя. Наприклад, у вихідні дні можна виїхати на прогулянку по деревах, взимку - пограти сноуборди, а влітку - погуляти до озера.

До речі, науковці говорять, що не потрібно тренувати довгий і жорсткий. За 15 хвилин ви можете замінити одну 45 хвилин. Так залишити машину трохи далі від офісу і ходьби, підійти до верхньої підлоги сходами, а не ліфтом - і ви будете щасливими.

299182

Порушення пам'яті - природний процес, властивий віку. Але це не означає, що ми не робимо нічого про це. Заходи, які завантажують мозок – читання, вивчення мов, граючи шахи та інші інтелектуальні ігри – стимулюють розвиток мозку, пам’ять та концентрацію. І це в свою чергу запобігає стресу і депресії, підвищує задоволеність життя, і тому дозволяє нам вести активний життя і перебування у формі.

Габаритний зображення

Низькокальорійні дієти можуть назавжди погіршувати обмін речовин. Попередження дієтологів: в цьому випадку організм не отримує достатньо калорій і переходить в режим «збереження». Тіло захищає жирні магазини і замість застосування м'язової тканини для отримання відсутньої енергії. І це не в інтересах.

Погані речі виникають: обсяг зниження м'язової тканини, обмін сповільнюється, і ця ситуація може довго зберігатися навіть після скасування дієти.

Вік приносить небажані проблеми здоров'я, такі як остеопороз або високий артеріальний тиск. Ці захворювання не дозволяють вести активний спосіб життя, що означає, що вони призводять до проблем з вагою. Щоб розпізнати ознаки припливних недуг, необхідно періодично приймати основні тести і відвідати лікаря.

Увагу до вашого тіла запускає позитивний «здоровий цикл»: відчуття чудово дозволяє насолоджуватися подорожжю, ходьбою і зціленням. А чим більше ви переїжджаєте, тим здоровіше ви станете.

Ви, ймовірно, половили себе мисленням, «Що я поставив на додаткові фунти, свята однакові». Але тоді я збираю себе разом, як тільки я втратив вагу! Забудьте його. Це веселе коло: сантиметри на талії ростуть, настрій погіршуються, розтоплять. І все це ще більше хоче їсти шоколад.

Здорові звички повинні бути розпочаті прямо зараз. Тільки в 10 років ви зможете побачити вашу тонку фігуру в дзеркалі, які ви горді сьогодні.

На основі електронної конфігурації

Дивитися також.
10 секретів стрункості, які знають тільки французькі жінки
10 бездоганних красунь, вік яких здивував нас
10 чудових жінок розкривають секрети своєї краси

www.adme.ru/tvorchestvo-kino/10-shikarnyh-zhenschin-raskryvayut-sekrety-svoej-krasoty-1102510/