Чоловік пообіцяв дружині завжди подбати про неї і зберегти своє слово на 57 років

За 57 років він присвятив своїй паралізованої дружині, Зу Ю’ї, і продовжує любити її незалежно від того, що.

МиВеб-сайт Ми вважаємо, що справжня любов існує, і люди, як Du Yuanfa, китайський фермер, довести його без подальшого адо.

П'яти місяців після весілля. Зу, 20, був вражений невідомим захворюванням, що залишив її неможливим. Я знаходився у вугільній шахті в сусідньому місті, і нічого не знав, що сталося до тих пір, поки він отримав лист, що Зу було хворим і не вдалося виїхати з ліжка.

Повернувся додому. У зв'язку з хворобою, Zhou повністю втратив контроль свого тіла, вона не може навіть перевернутися і тримати предмети в руках. Точна діагностика була неможливою, і для того, щоб виповнилося всі неприємності, що вона не зможе мати дітей.

Друзі радять Починати шлюб і почати нове життя, але людина категорично відмовилася. Вона сказала дружині: Не хвилюватися, я подбаю вас про те, що я буду жити.” і зберіг своє слово.

Поверніть свою роботу і приділіть весь час, щоб доглядати за дружиною, в той час як управління також займатися землеробством. Людина живить дружину ложкою, змінює її листи, готує традиційні китайські препарати для неї і показує її різним лікарям.

Сусіди Du і Zhou не залишалися байдужими до своїх неприємностей. Вони часто відвідують літню пару і доводять їм їжу, речі і ліки. Місцеві органи також надають допомогу.

За майже півріччя, не дано. Він піклується про Зу щоденно: годує її, промиває її, масажує її, і все ж намагається знайти ліки від її недуги. Можливо, це те, що виглядає справжня любов.

Фотосесія Народного дня онлайн
Згідно з Днем захисника України,
Незалежність

Дивитися також.
На 60-річчі чоловік дав дружину автобус, який почав свою історію
Цей хлопець Became World Champion І Spent Всі The Приз Гроші На Poor Homes
Ця жінка витратила 38 років, шукаючи медсестра, який колись врятував її життя. Я знайшов його.

www.adme.ru/zhizn-dobro/eta-zhenschina-38-let-iskala-medsestru-kotoraya-kogda-to-spasla-ej-zhizn-i-nashla-1376015/