381
Це Ізраїльський фотограф Відкриває Неземна краса людей Альбіно
608283
Ізраїльський фотограф Юлія Таїс прийняв рішення про проект, вражений вишуканою красою людей з альбінізмом. За її словами, вони здавалося нам приїхати з казкових легенд і фантазійних світів. Ці фотографії приховують сотні відтінків білого в тіні і півтонах, підкреслюючи природну чарівність і пристрасть моделей.
Веб-сайт Я захоплюю кожну картину і особливу талант Юлії, щоб побачити красу в повсякденному житті.
р.
Фотозвіт з Юлії Таїсом
Виходячи з матеріалу boredpanda
Дивитися також.
8-Year-Old Albino Дівчина Ava Clark - Нова мода зірка
10 жінок, які довели, що краса не має кордонів
Я хочу, щоб кожна жінка виглядала на 84.
на сайті www.adme.ru/svoboda-psihologiya/zhelayu-kazhdoj-zhenschine-vyglyadet-v-84-tak-zhe-kak-ona-900710/
Ізраїльський фотограф Юлія Таїс прийняв рішення про проект, вражений вишуканою красою людей з альбінізмом. За її словами, вони здавалося нам приїхати з казкових легенд і фантазійних світів. Ці фотографії приховують сотні відтінків білого в тіні і півтонах, підкреслюючи природну чарівність і пристрасть моделей.
Веб-сайт Я захоплюю кожну картину і особливу талант Юлії, щоб побачити красу в повсякденному житті.
р.
Фотозвіт з Юлії Таїсом
Виходячи з матеріалу boredpanda
Дивитися також.
8-Year-Old Albino Дівчина Ava Clark - Нова мода зірка
10 жінок, які довели, що краса не має кордонів
Я хочу, щоб кожна жінка виглядала на 84.
на сайті www.adme.ru/svoboda-psihologiya/zhelayu-kazhdoj-zhenschine-vyglyadet-v-84-tak-zhe-kak-ona-900710/
Що б Майкл Джексон виглядав, якщо він ніколи не змінив своє обличчя?
Чоловік пообіцяв дружині завжди подбати про неї і зберегти своє слово на 57 років