12 Висновки Я маю на увазі 12 років шлюбу

Романтичні фільми закінчують таким же чином: біла сукня, квіти, щаслива наречена і наречена. Що відбувається після весілля? Як жити щасливо коли-небудь після?

Веб-сайт Вона ділиться думками жінки, яка була одружена протягом 12 років.

Я ніколи не розумію хіп навколо "послухати багату людину" і "Я хочу одружитися." Плани життя були грандіозними. До 17-річного віку, які думають про їхнє життя.

Моя мета не була вірною: спортивна травма закінчила свою кар’єру, мій олімпійський золото. На стіну я поставила шипи.

Я зустрів свого майбутнього чоловіка як студента. Я ніколи не думав про те, що я буду одружений. У будь-який момент я знав життя. Як у спорті: сьогодні ви є відомим спортсменом, чемпіоном і переможцям, а день після завтрашнього ранку, і чемпіон є іншим.

Тренер завжди сказав мені: «До перемоги ви повинні бути сильнішими, ніж інші». Немає слів: «Я не можу», «Я не можу». Отримай і зробити це. Що ви можете в момент і зробити стільки, скільки ви можете. й

Звичок мислення, як чемпіон міцно вписується в світогляді. Це можна порівняти з внутрішнім критиком. Під його вічною настановою, мій сімейний життя проходить. Все подобається всім: любов, романтика, пристрасть, страждання. У повсякденному житті, періоди незгоди, непорозуміння, відродження. Я хотів би отримати розлучення і вбити один одного.

Я одружився протягом 12 років, і я хочу поділитися 12 речей про цей процес.

р.

1,1 км Пристрасть проходить. Так, любов проходить. Це той, хто так нав’язується в суспільстві і чиє ім’я – «любна залежність». З несвинними емоціями, стражданнями, сльозами, з психічним болем і нездатністю думати про всіх, але об'єкт такого «лову».

Відносини повинні бути тонкийй Без тантрубів, мозкового стоку, емоційних гойдалок, адреналінних ін'єкцій після неспішного повідомлення, без зламаних пластин і залишаючись на «живу з матір'ю», без розривів і неспокійних ночей після іншого скандалу.

Зв'язки повинні бути стабільними.й Це не означає нудність. Це означає, що ви впевнені, що ваш чоловік не викине приголомшливий форель, коли ви не готові до нього.

Зв'язки повинні бути спокійними.й Коли ви йдете додому і ви знаєте, що це не завадить в агресивно п'яний чоловік і отримаєте пробивається в обличчя.

2,2 км Не одне велике свято. Не пропустіть своє щастя!й Є захворювання, погане здоров'я, втома і подразнення, гнів і відчуттів. У вас є поломки, одяг, труднощі та труднощій Єдине питання полягає в тому, як довгі дружини будуть захоплюватися в цих ситуаціях.

3. У Смуги повинні бути на одному рівні. Киндерелла і князь нічого не більше казки. Романтичні нещільні, що дівчата були забиті з дитинства. І нерівні шлюби часто закінчуються розлученням. Хімічна хімія любові може підштовхувати людей разом. Але, Коли любов проходить, всі відмінності виходять. освіта, ментальність, ставлення до життя, гроші, роботи та дітей. Яскраві казки, які показані в кіно, не в'язаніНамагатися імітувати їх закінчується недійсними.

4. У Смуги повинні розвиватися разом. Ви не можете зупинитись. Якщо чоловік і дружина не розвиваються в житті, результат сумний: Запобігає росту.й Сондер або пізніше. Дружина застрягає в горщики, діапери, діти, а також чоловіка з пивом перед телевізором, є баластом, який буде скидати. Немає вибору.

Зайдіть висновок: Ви не можете запобігти розвитку вашого чоловіка.й Що таке. Танцююча, гітара, сноубординг, шахи, 101 способи приготування курки – будь-яка активність, де людина хоче досягти результатів. Не заважати.

5. Умань Ми повинні прийняти один одного. Глибоко вниз. Деякі звички можуть бути дратівливими, можна незгодити з деякими проявами характеру. Ви можете мати різні види на деякі проблеми, на процес виховання дітей. Але на більш глибокому рівні людина повинна бути прийнята. З усіма «трубами», «піваки» та іншими «лікоматами». Ви повинні дозволити людині, щоб вони були.й Ви можете, звичайно, спробуйте змінити його, але від держави прийняття. А що «ремоделювання» є додатковим варіантом.

6. Жнівень Дружина не повинна повністю розчинятися у чоловіка і дітей. Я проживаю перший, потім мій чоловік і дитина.й Жінка, яка зраджує її «Я» за чоловіка, швидко набридає і стає тягаром. Не можна повністю розчинити в сім'ї, не можна жити тільки бажання вашого чоловіка, не можна думати тільки про горщики і дітей. « » » » » » » » » » » » » » »Не цікаво нікомуй Цікава людина поруч з вами, хто хоче навчатися, з ким хочеться поговорити. А «привіт» як диван ... після всього, ніхто не замислюється про те, що думка дивана?

7. Про нас Чоловік повинен бути необхідний і одночасно безкоштовно. В останні роки я жив за цим принципом. Я не боїться мій чоловік може залишити.Як і кожен інший, він має право на краще життя. Без мене. Це нормально. Так само як іЯ маю право на краще життя для себе.й Без нього. Так, старим життям буде зламаний, але не буде катастрофи. Ви не можете змусити людину бути поруч.й Тому необхідно вчасно видалити рожеві окуляри, забути фразу «Ми живемо довго і вмираємо в один день». Знайте, що в будь-який момент людина може залишити, і не заперечувати про це.

8. У Кожен може мати свої інтереси і бажання. Кожен повинен мати право на особистий простір і час.й Кожен повинен мати свої фінанси.

Це зв'язок аксіом. Він повинен бути, і це з питання. Вам не потрібно перетягнути чоловіка до покупок, так само як ви не повинні бути на риболовлі чоловіка.

Наприклад, у мене є такий особистий час – це час підготовки, йога, бігу. Я можу піти самостійно до озера, щоб сидіти, подивитись на воду, подумати. Ви також можете прочитати книги та зробити інші речі. Чоловік спокійно йде в ванну, щоб зустрітися з друзями, йде рибальство на кілька днів. Немає одного дивитися будь-який, немає гістерики. Кожен щасливий, кожен штраф.

Кожен повинен мати свої фінанси. Без права подружжя вимагати звіту про їх використання. Приниження, щоб просити колодки, а також для сигарет.

9. Навігація У будинку є тварина. І бажано теплими.й Кіт, собака, хамстер є хтось ви можете вичавити і доторкнутися. В різні часи ми були коти, собаки, іноді і одночасно. І тепер є два собаки і шпинат.

10. Довгий живе в шлюбі людей з тісним темпом. Коли у нього є стібок, а інший, як Emel, лежить тільки на плиті і не піднімається її, то Цей шлюб не призначений для того, щоб бути довго.й Ви можете розгладити деякі відмінності в темпераменті, ви можете відрегулювати характер і швидкість життя іншого. Алеякщо ці швидкості полярні, потім ваш "Феррарі" життя навряд чи тримається поруч з ледве манжетом "Запоріжжя".

11. Не важливо пристрасний секс в шлюбі. Після 12 років шлюбу ви не можете збоятися сексу і романтики, як ви звикли. Після 3 років все заспокоює і йде на спокійний рівень.й Для того, щоб зберегти високий рівень бажання партнера після багатьох років, витрачених на сторону, потрібно дуже сильні емоції, які в принципі не можуть бути. Тільки якщо один з подружжя не страждає від любові. Потім так, він може захотіти пристрасть і вогонь. У цьому випадку інший чоловік живе з ним з розрахунку, з зручності, від небажання змінити все.

Але як правило, в нормальних, непроблемних відносинах, секс віддає на фон, і дійсно не головне в шлюбі.

12. Рішення повинні бути зроблені разом. Але в той же час жінка не повинна брати участь у чисто чоловічих справах. Невелика, повсякденна діяльність не вимагає узгодження. Але деякі. Основні закупівлі, долільні рішення повинні обговорюватисяй Два особи приймають рішення. Немає «Я вирішив, сказав, що це буде. й

Як підняти дитину, де поїхати на відпочинок, «віддати собаку», який автомобіль придбати – це обговорюється. Наприклад, потрапити в бізнес чоловіка небажано. Максимально варто висловити свою думку, якщо запитати.

Це його. Головне для довгострокового шлюбу – прагнення до компромісу.й Послухайте і почуйте один одному, залиште можливість самостійно, не об'єднайте один з одним, Так само як Samese близнюки, залишаючи номер для себе і інших для маневру.

В цілому сімейне життя – це поєднання любові, довіри, взаємодопомоги, толерантності та можливостей. Замовлення всіх цих змін кожні кілька років.

ЗАМОВИТИ Ольга Цибакіна
Фото на перегляді Netflix

Дивитися також.
18 Неприємні Чоловіки Що робити сімейне життя більше задоволення
15 Зіркових пар, які доводять, що справжня любов може тривати назавжди

www.adme.ru/zhizn-semya/15-zvezdnyh-par-kotorye-dokazyvayut-chto-nastoyaschaya-lyubov-mozhet-dlitsya-vechno-1324715/