Вимкнено брехні вбиває.

З раннього віку я міг важко стояти будь-яку брехню. І в основному вона завжди сказала правду. Що я заточений емпатією і через своє тіло я завжди перетравлю всі почуття людей навколо мене, або на відстані, якщо я емоційно зв'язаний з ними. Вона також відчувала психічні повідомлення через досвід в її тілі.

Що таке емпатія і криється, ви запитаєте? Це точка.

й Чема Мадоз

Звісно, я з'ясував його набагато пізніше, коли я виріс і почав свідомо контролювати реакції мого тіла.

Так, коли людина зв'язується до мене або зв'язується з кимось поруч з мною (і будь-які кришки можна побачити відразу, навіть без чіткості, просто від реакцій людини), у мене була держава в тілі, так як якщо сірчана кислота заливалася в неї. І я відчув сильний почуття сором'язливості, як я думав в той час, щоб знати, що людина лежала. Нестерпний.

І зупинити його, я відразу почав смородина сказати щось – «Чому правда... Я розумію, що це, ймовірно, але я не дуже впевнений. Тоді, з оптимізмом, вона запитала, «Нехай, правда?» і швидко перекладається тема. Бо вона була на межі відтінку від внутрішнього корозійного болю. Я думав, що це був сором'язливим, щоб зловити людину в брехні або іншому злочині, як крадіжку.

З часом, як я виросла старших і життєздатних, так як я продовжував стежити за реакціями тіла більш спокійно і обережно, і як я зрозумів, що я міг довірити його повністю, я був здивований, щоб знайти себе гостро відчуваю стан людини, яка лежала в даний момент.

Я відчуваю Його сором'язливість, Його дискомфорт, Його кислотні відчуття, і це все називається в одному слово, Його страх.

З тих пір я знаю, що це зробити до наших органів. Коли людина криється, він якось боїться впливу і може зробити нічого про це, тому що тіло завжди говорить правду!Найбільш щирий винахід Бога в тривимірному світі є тілом.

За його невиліковними реакціями, захворюваннями, появами, жестами, зовнішнім виглядом, завжди можна побачити, що відбувається до людини, як він живе і чим нерозчинені проблеми він має.

Тепер, так як будь-яка лежака викликає нас побоювання, що піддається впливу, чи подобається це чи ні, відповідь організму на це одна: кислий коктейль гормонів стресу.Відчуває своє тіло і призводить до різних захворювань, викликаючи сильний удар в клітинах.

Я почав відслідковувати свої реакції організму при шребті, авторитетні люди сказали: «Ви захотіли себе!» Уявіть, що реакція тіла була схожа. Правда не так сильно, тому що не було реальної небезпеки - "Я лежаю, я буду піддаватися і покарати!"

Тексти пісень, а це означає: Але тіло реагував занадто! І з того часу, відстеження «самого» стало простіше. З Я вже навчився легко відстежити бажання ховатися від правди від реакції мого тіла.

І все більш ретельно зруйнував ілюзії, щасливиця і більш змістила своє тіло.

Звісно! Відходи кислотних коктейлів стали меншими і меншими. І з цього часу я знаю, що не існує більшого задоволення у світі, ніж чесність з собою. Це допомагає уникнути величезної кількості больових відчуттів, які ми «попередня» нашого тіла кожного разу, будучи ілюзією «самого сприйняття».

Я знаю за те, що не є героїзмом (хоча в його складі), а не найвища духовність, не професійний підхід. Це справжня любов для вашого тіла.що я був таким чином захищений від руйнування і катування.

Після того, як на центральному телебаченні продемонстрували популярний науковий фільм «Хелл», творці однакові, як і фільм «Велика містка води». З Я мав невеликий інтерес до вивчення пекти, я був здивований, тільки до глибини душі, що омани і зрадники іншої довіри знаходяться на найнижчому колі пекла – нінд. Велике нижче за вбивці, дитячі молотки та інші, які вчинили, на нашу думку, найсерйозніші злочини. Але не в очах того, хто створив це пекло.

Я був вражений цією інформацією! Налаштування. Я не розумію, чому транзистори були так винними. Хоча, я впевнений, що кожна людина, принаймні один раз в житті, пішов через досвід зради своїх сусідів і знає, що страшний біль це. Набагато сильніше, ніж будь-яка фізична.

Але ми так звикли до себе, до інших, навіть до нас найближчим часом! Дуже дякую! Хто сьогодні вважає настільки нешкідливим, як лежачи злочину?

Я присвятив багато часу для відображення та аналізу. І я зробив ці висновки... Абсолютно!!! Вони не можуть відповідати вашим.

Після того, як час не було фільтрів у свідомості людей. Ми були чіткими, чіткими, чіткими, що були нормами! Все проживало! І, ніхто не думав, що це був якось особливим охолодженням. Ну? Про те, коли все абсолютно прозоро? Ми живемо в True World. І, звичайно, не було поняття, що ви можете приховати щось або брехня, і ще більше так зрадити довіру коханої людини. Це абсолютний міф у суспільстві.

Коли сили Матрики позбавили чоловіка цих можливостей. І вони створили навколо них світ, наповнений ілюзією, в який спить людство. Так було обрано право та можливість сприймати світ об’єктивно. сліпий і глухий глухий простий у використанні. Вони можуть бути легко навчені, щоб вони були раби, що вони повинні боятися один, хто створив їх і любить їх нескінченно. Світ ілюстрій занурився в темряву.

Це було дуже легко, створивши чіп під назвою Mind, щоб імплантувати абсолютно помилкові значення і страхи в нашу свідомість, тим самим відокремлюючи нас від світла і реального життя. Весь життя чоловіка, почав проходити в голову У нескінченному «слові». І лежачи стала нормальною і природною. У деяких випадках навіть заохочується.

Він прийшов з тих, хто виправдав землю. Вони створили багато міфів з помилковими значеннями, які ми досі живемо сьогодні. Наприклад, така представницька та ілюзія як гроші.

Ми домовилися, навіть наша свідомість погодилася. Ми почали жити цим законам. Ми почали виправдувати, як власні, так і інші. Ми забули нас!

Дякуємо Богу, кожен з нас є органом, який не може бути порушений, що не впаде до вівця, і підтримував прямий зв'язок з нашим Правдам, що є серцем. Відчувається і зраджується безпосередньо і реагує на відмінний біль. Я не знаю. й

Тепер питання...

Що робити, якщо ми маємо безпосереднє бачення, слухання та знання? Що, якщо ми були повністю прозорими один одному? Як ми зараз живемо? Чи можливо всі злочини, які існують в нашому світі? Ви просто думаєте про чоловічого Де будуть ваші думки миттєво проявляються в свідомості всіх?

Тобто, виявляється, що лежачи (створення ілюзії) є оригінальною злочинністю, яка генерує всі інші. злочин проти Правда.

Ось відповідь. Не криється, всі інші кола пекли будуть любити Сахара пустелі в мертвому сезоні. Ні туристів, ні сафарі, і навіть кальмари приховують спокійно. На іншому об'єкті будуть передані слуги пекти. Може бути після тренування.

Хороша перспектива.

Криза середнього життя: 9 років, які змінять життя Зв'язок з грошима: не вистачає, і багато буває так, що мало

Я чув, що правда може вбити. Хто можна вбити, правда? Хтось, хто побоявся її. З дуже сильною звичкою життя в ілюзію, постійно закриваючи очі, бігаючи від реальностей світу, можливо, Правда може вбити.

Але, по суті, це не правда, що вбиває, але реакція людини на неї. Я не думаю, що ми навіть повинні приклади. І причини драматичного ставлення до Правда, маси. Всі способи психічного захворювання. Якщо виникають порушення в психіці, то це спосіб життя людини, який вибирає безпосередню подачу до законів Матрики, повністю відключаючи орган сприйняття - Серце.

Уявіть світ, де все прозоро.

Хто там вбити, право? Я думаю, що ми б змогло жителів цього світу, розповідаючи їм, що іноді правда вбиває.

Автор: Алігул Адилбайєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.molodilnik.org/stati/soznanie-tsennosti-yasnost/105-okazyvaetsya-lozh-ubivaet-i-chast