Цікаві ідеї мансарда

Я мріяв жити в кімнаті в мансарді, потім я не знаю, що це було викликано мансардом, але все ж це не заважає мені від фантазії про це.

Я не знаю, чому багато людей люблять цю частину будинку так багато, але в моєму розумі вона здавалася як таємничий кут для ігор, секретний номер або щось схоже на це.

Тепер мансарда для мене це місце, що має неймовірну чарівність, атмосферу затишку і надихає творчу хвилю.

Не дарма, що багато художників, скульпторів та інших людей, пов'язаних з творчістю, вибирають мансарду як їх майстерня.

Якщо ви пощастите, щоб мати власний будинок, і ще більше, так з мансардом, будь ласка, не використовуйте його як пані, де зберігається величезна кількість старих непотрібних речей. Це універсальний номер, який може бути адаптований до будь-якого приміщення в будь-якому стилі.

Спальня, дитяча кімната, ігрова кімната, гостьовий, затишний куточок для відпочинку, бібліотека, майстер-клас, робоче місце, тренажерний зал, більярдний зал, ванна кімната - що завгодно, все залежить тільки від площі і вашої фантазії.

Р

р.

Для того, щоб мансарда перетворити в повноцінну вітальню, необхідно заповнювати її великою кількістю світла, це найпростіше зробити за допомогою вікон. У мансарді є спеціальні вікна спеціального дизайну.Ось деякі ідеї для чого робити в мансарді:

р.

, Україна

Також цікавим є горища над екобудинком своїми рукамиЯк зробити свій будинок зеленимP.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.elenaeller.com/2014/01/Interer-mansardy-50-idej.html