Люблю нас живим: Деякі історії. Реальні.

Мій досвід з підлітками 36 років. Я почався в 1980 році. Тому я маю щось сказати про наших дітей – як тих, хто вже не діти, так і тих, хто все ще у віці, які зазвичай називаються «діффікултом».

Я не курча сьогодні. Вона відварена, тому що вона зробила.

Назад в 80-ті, мій потім-бойфрендс і я заснував гру під назвою Hard Childhood. Сценарій був самописаний. Ми говорили про школу, сім'ю, нещастя любов, все, що робить дитинства складною. Навігація Ви можете взяти скрипт і грати завтра. Немає змін, крім зовнішнього вигляду соціальних медіа.

Але головне залишається головне. У нас є сцена, яку ми граємо на самогубстві. Вивчаємо матеріал серйозно. Я читаю ноти хлопці зліва. Поговорили з тим, хто врятував. Ні, що вони дійсно збираються там.

Габаритний зображення

Згідно з статистикою, більшість самогубців відбувалися між 18 і 19 годин. Вони знають своїх батьків, які будуть повернені з роботи в будь-яку хвилину. І вони думали, що мама і тато буде в часі, і в той же час вони розуміли, що вони повинні зробити щось. Прочитаємо ці ноти з етапу.

І вони розуміли одну дуже просту річ, погану до точки розпаду. Ми завершили цю частину гри з словами, що я пам'ятаю за 30 років:Якщо ми назвали реальну причину виходу життя, то це буде звучати, як це: «Я не віддала любові». Люблю нас живим.?

Немає змін. Немає.

Про що сталося. Деякі дивилися трансляцію в "Periscope" або що це називається. Тепер, увага. 7 батьків з 7 днів після програми «Поговоріть їх», щоб обговорити цей випадок з друзями! Потрібні коментарі?

Увага знову. Ті, хто відмовляється від поганих хлопців, які підштовхують наших дітей до цього кроку. Я запитав дітей сьогодні, якщо вони могли витрачати час на батьків замість висихання на соціальні медіа, що б вони віддали перевагу? Ви не повинні вірити мене. Але 7 з 7-х людей сказали, що вони обирають своїх батьків.

За винятком: «Це залежить від того, що робити». Вони хочуть ходити з нами в парку. Читати книги aloud. Грати Монополи. Приготуйте незвичайну вечерю. Дивіться відео Монтаж домашніх відео. Слухати рапс. Говорячи про любов і прослуховування оповідань, як мама зустрілася на сто разів. Ми не хочемо, щоб доповідати класам у школі!
Тепер ті, хто вірить, що ті, хто загинув сьогодні, не достатньо. Моя хлопці сказала: "Чому б сталося незабаром."

Деякі історії. Реальні.

У мене є студент, який збивається на чотири роки. Батьки вірять, що вона повинна бути відмінною студенткою, оскільки вона може використовувати свої ресурси до максимуму. У вересні дівчина втратила свій ключ і не змогла вчасно повернутися додому. Я пішов з дому. Буває.

В результаті вона була покарана. Упродовж місяця вона могла залишити свій номер з трьох випадків - до школи, до кухні і до туалету. Приймали книги та комп’ютери. Телефон, теж. Що робити, ви знаєте? Я не знаю ні.

Ми провели журналістський експеримент та з цим питанням. Саме вони кладуть на динаміку і слухали дівчину розповідають про цю історію тим, хто вважає психологом. Дівчина сказав, що вона тепер покарана, що це був другий тиждень.

"Що робити?" дівчина кричав. Вона кричав, оскільки історія все ще тримає її назад. Хто повинен бути психологом, на іншому кінці лінії, вона була безглуздою,

"Як ви навчитеся?" Ви зателефонуєте мамі, розкажіть, що ви втратили свій ключ? Якщо ви забудете свій телефон, запитайте ваш друг. Ви йдете в школу? Ну, ви кажете, що вони не повинні йти! Тоді той, хто вважається психологом, тільки зліва. Я просто забрав його, кладемо на стіл і зліва, і ми чули звук підборів. «У вас все ще?» Ну, намагайтеся поговорити з батьками. Добрий день?

У мене є студент, який судився на грудях кілька тижнів тому в Лукашино. Це відбувається тому, що там, в тренінгу, діти починають виходити з усього, що вони вже давно пройшли в собі.

Про те, що дівчина сидить на соцмережах вночі. «Чи можу я поговорити?» дитина потіла. - Я боїться спати самостійно! Мама збирається грати в басейн! Я одружився, і я зустрілася з чоловіком на дачі! І побачити його, він завжди сміється на тому, що я картав, і мій мама говорить, що це океї, що я звик до неї, бо мені потрібно це в моєму житті! Я зустрілася з мамою і розмовляла про басейн. Моя мама сказала, що вона відіграла в ніч і діти повинні заспати вночі.

У мене є хлопчик, який провів останній рік, поділяючи реальну трагедію з дітьми: постійні конфлікти батьків. Вони боролися щодня. Луд. Мама навіть зліва на місяць. І в квітні мій мама назвав мене і сказав мені, що наступного місяця хлопець не піде до класу, оскільки він мав C в геометрії.

Я не міг це взяти. Я розповів, що вона намагалася позбавити дитину тільки місця, де він зацікавився і чув. Це важко дізнатися геометрію, коли за стіною 2 однаково улюблених людей, які живуть один з одним. Що він не повинен йти, якщо він йде в тренажерний зал з Дадом замість наших занять. Я сказав більше. Мама почула її, спасибі Богу.

Я можу розповісти вам ще кілька оповідань. Історії про щасливі сім’ї.

Я, і ми побачили наші батьки протягом півгодини в день. Але ми не мали дядька від контакту, який видається рецептами. А наші діти І до тих пір, поки цей хлопець потребує наших дітей більше, ніж ми робимо, він збив нас. Я не бачу, що мій дитина отримав у школі. Тому що він має достатньо часу, щоб поговорити з дитиною, щоб дитина переконана, що він зрозумілий.

З тих пір, як ви, і я промовляю цей хлопець на Facebook і закликав його до чверті, ще один хлопець вже реєструє сторінку і починаємо бути друзями з нашими дітьми. Ключове слово - Friendship.

Вони дійсно не люблять. І спілкування. Не про школу вони не люблять говорити про це. Ми переконані, що ми піклуємось про нещодавні, але й оцінки. Що не означає нічого. Школа не означає нічого, але це ще одна тема.

14-річна дівчина не йде на ліжко з чоловіком, тому що вона має лібідо. Чи не він 14-річний? Вона йде на ліжко, тому що вона думає, що любов вона не має.

Діти не повинні чути своїх батьків. Я втомлюся пояснювати дорослим, що у разі війни діти евакуйовані першими! І я не знаю, якщо ви знаєте або не знаєте, але найчастіше дитина вважає себе винним з батьківських карель. Є два варіанти: (1) якщо я не був там, вони зможуть влаштувати своє життя, і тому доведеться постраждати один одному і (2) Я маю на увазі нічого, тому що вони не хочуть бути разом для мене.

Для читання своїх дитячих соціальних медіа-сторінок потрібні батьки. Про те, що ви вже знаєте, що він довіряє. Нічого не подобається! Намагайтеся зареєструвати ще одну назву і попросити дитину друзям. Ви дізнаєтесь багато, дійсно.

Не знаю, я хочу, щоб ви промивали страви до..." Ви просто знаєте і виведете висновки. І грамотно діяти. І до тих, хто захистив права дітей до таємності листування, я відповідав: ми війні з дяком, і в війну всі засоби хороші. Тільки той, хто має тактично всі компетентні виграші.

Якщо ви принаймні один раз у випадку публічного показу не взяли б стороною дитини, але навпаки, він не довірить вас. Не раз. Він не прийде на допомогу при необхідності. Яка? Часто і часто. А потім ми скажемо до вчителя, який спрощує дитину перед вами: «Дякуєш, Марванна, добра». І в домашніх умовах, поодинці ми намагаємося зрозуміти: чому?

Я не говорю про допустимість. Про відсутність уваги. Не багато уваги. Захищаючи Бажання жити свого життя замість дитини. Бажання поїзда буває. Ви не отримуєте занадто багато уваги! Не плутайте увагу і рабство. Дитина повинна бути впевненою, що він любив всіх!

Історія Викликаючи бабуся, який піднімає онука від народження. Гістерика. «Дякуемо! Вона потілює, що одностатеві любов і шлюб між жінками мають право на існування !!! Я особисто розумію. Дівчина намагається переконатися, що вона потребує нічого. Ми приймаємо рішення: бабуся спокійно говорить ввечері, що вона думала і зрозуміла, що якщо дівчина хоче бути хлопчиком, вони починають економити операцію. Дівчина не повернулася до цієї теми.

Я не думаю, що це дійсно про батьків. Любов транслюється і читається дитиною. Головне значення: діти прагнуть визнання деякими суспільством, але вони не приймають його там.

1,1 км Батьки апріорі. Тому що вони батьки. І якщо вони не мають нічого спільного з смертю дитини, то чому вони повинні?

2,2 км Не рахуйте. Не рахуйте. Вони потребують доказів. Весь час. Не матеріал.

3. У Так, вони роблять. Якщо ви не берете його в одному місці, подивіться на інший. Де ви будете впевнені, що вони не будуть боляче. І буде чути малюка. У Тюмень, з рук - "Вега", пошукові системи Артур Ольховський, "Інтервал" Саша Курапова і ваш хмелюстка. Якщо ви головоломтесь. Це цілком компанія, яка допоможе батькам, які працюють з ранку до ночі.

Чим більше часу дитина проводить в корисних місцях, тим менше – в інтернеті. Корисні місця, де вони чують, розуміють і говорять. Для мого niece Sasha це театральна студія. Для своїх хлопців Алма-Ата це був першоджерело. Школа перестала бути місцем, де щось зроблено в інтересах дитини.

Вони можуть жити без соціальних медіа. На дорозі ми завжди робимо це: на перший день ми попросимо вас перетворити на телефон тільки на ніч. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Забудьте до кінця переходу!

Такт і судова практика: З іншого боку «запаювання» і «завдяки тебе». 7 оральний ігри, які розвивають мислення

Якщо він перестає відчувати себе і розуміти його значення. Не життя на всіх, але і власноруч. Він зупиняється, що він необхідний. Навіть якщо він залишився на другий рік. Навіть якщо він застелить шоколадний бар з магазину. Навіть якщо він не йде до коледжу. Навіть якщо не мити посуд. Я все ще робити.

Від моїх хлопців губи:
Я поганий малюк, оскільки у мене є 3 фізики.
Я піду до Лукашино, якщо Дад виходить з бінґа.
Я мріяв бути режисером, але мій мама каже, що я нічого не робив.
У мене є багато людей, які божевільні.
Я попросив мене, щоб допомогти мені, і вона сказала мені, щоб вирішити цю проблему, бо я дорослий.
Мій stepfather покарана мене для розмови з мій тато на телефоні.

Дуже дякую. Все, що відбувається для наших дітей, є нашою відповідальністю як батьки. І ніхто інший.й

Автор: Марина Солотова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=700418133456122&id=1000046254315