246
Хлопці працювали з в'язницею, коли раптом його занурився телефон. Після 5 хвилин, як сміється!
Вони кажуть, що прослуховування не добре, і редакційна колегія Про нас Я повністю погоджуюсь з цим. Але хлопець в цій історії зробив абсолютно несподівані висновки після того, як він став свідком розмови його вчителя!
Відразу слід сказати, що я працюю як викладача, зареєстрованих в декількох онлайн-компаніях для відбору студентів. Періодично викликати і запропонувати клієнту.
Ми працюємо з цікавим маленьким студентом. Після чого раптом дзвіночки і є стандартне привітання від оператора:
- Привіт, компанія "Високий м'яч", адміністратор так і такий, хотів би запропонувати вам замовлення...
Далі я відмовляю і повісити.
Я повертаюся до студента - сидячи з моїми вушками, що лякалися і очі, що болить, моя телефонна розмова похилого віку в місцях. Я запитав його:
до Що це таке?
- Палич, Ви також працюєте Надзвичайно?
Веб-сайт: www.shytok.net/comments-62997.html
Відразу слід сказати, що я працюю як викладача, зареєстрованих в декількох онлайн-компаніях для відбору студентів. Періодично викликати і запропонувати клієнту.
Ми працюємо з цікавим маленьким студентом. Після чого раптом дзвіночки і є стандартне привітання від оператора:
- Привіт, компанія "Високий м'яч", адміністратор так і такий, хотів би запропонувати вам замовлення...
Далі я відмовляю і повісити.
Я повертаюся до студента - сидячи з моїми вушками, що лякалися і очі, що болить, моя телефонна розмова похилого віку в місцях. Я запитав його:
до Що це таке?
- Палич, Ви також працюєте Надзвичайно?
Веб-сайт: www.shytok.net/comments-62997.html
Власник книжкового магазину проданий хлопчику книгу з назвою «Дата», але для того, щоб подивитися на першу сторінку книги.
Чудова логічна проблема, яка візьме вас на Шукаю Скло!